|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:45 am
soundtrack z GITS 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:46 am
ech przyszedlem tylko na chwilke sad Brat wrocil z uczelni i mnie z kompa zgania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:47 am
glupie errory nie moge otworzyc swojego pudeleczka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:47 am
Kiray ech przyszedlem tylko na chwilke sad Brat wrocil z uczelni i mnie z kompa zgania Łeeeeeeeeeeee... Nie daj mu sie... powiedz ze dziewczyne podrywasz... surprised wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:48 am
Aidanna soundtrack z GITS 3nodding soundtrack z GITS jest po porostu cudowny daaaj posluchac *wyrywa sluchawki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:49 am
Addik Aidanna *siedzi w koncie ze sluchawkami na glowie... zcoaga je i slychac muse* co!!! yyy... nie zebym cosiq teges ... tamteges ... ale ... mash moze gg question xp a no normalnie mam gg... 2445338
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:51 am
Aidanna Addik Aidanna *siedzi w koncie ze sluchawkami na glowie... zcoaga je i slychac muse* co!!! yyy... nie zebym cosiq teges ... tamteges ... ale ... mash moze gg question xp a no normalnie mam gg... 2445338 Ja tez moge sobie wziąć ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:53 am
Julka Kiray ech przyszedlem tylko na chwilke sad Brat wrocil z uczelni i mnie z kompa zgania Łeeeeeeeeeeee... Nie daj mu sie... powiedz ze dziewczyne podrywasz... surprised wink no to moze byc trudne bic sie z nim nie bede...jest starszy sweatdrop na dziewczyne go nie wezme bo to uparta bestia jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Aidanna Addik Aidanna *siedzi w koncie ze sluchawkami na glowie... zcoaga je i slychac muse* co!!! yyy... nie zebym cosiq teges ... tamteges ... ale ... mash moze gg question xp a no normalnie mam gg... 2445338 Ja tez moge sobie wziąć ?? nie 5 zlotych... nie no mozesz blaugh znalezli moja legitymacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Addik Aidanna *siedzi w koncie ze sluchawkami na glowie... zcoaga je i slychac muse* co!!! yyy... nie zebym cosiq teges ... tamteges ... ale ... mash moze gg question xp a no normalnie mam gg... 2445338 dzieki ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:56 am
ozz co sie bunkrujesz? i tak cie widze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:57 am
Addik Aidanna Addik Aidanna *siedzi w koncie ze sluchawkami na glowie... zcoaga je i slychac muse* co!!! yyy... nie zebym cosiq teges ... tamteges ... ale ... mash moze gg question xp a no normalnie mam gg... 2445338 dzieki ... xd proszu bardzo!!! te ozz wylaz i sie odezwij na forum xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|