|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:06 am
I die... Last illusion of dream has run away from my body. Hope finishes so... You have sticked rose to heart, but each word caused revolt of new thorn...
4 Wodzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:08 am
Julka I die... Last illusion of dream has run away from my body. Hope finishes so... You have sticked rose to heart, but each word caused revolt of new thorn...4 Wodzu... szanse ze to przeczyta sa znikome...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:09 am
Ozzwald Julka I die... Last illusion of dream has run away from my body. Hope finishes so... You have sticked rose to heart, but each word caused revolt of new thorn...4 Wodzu... szanse ze to przeczyta sa znikome... Przeczyta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:09 am
Julka I die... Last illusion of dream has run away from my body. Hope finishes so... You have sticked rose to heart, but each word caused revolt of new thorn...4 Wodzu... tja....... jakby ci to powiedziec.............. jego tu nie ma...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:10 am
Ozzwald Julka I die... Last illusion of dream has run away from my body. Hope finishes so... You have sticked rose to heart, but each word caused revolt of new thorn...4 Wodzu... szanse ze to przeczyta sa znikome... no to ja pocieszyles ... xp teraz bedzie sie tyu na mnie wyzywala ... gonk stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:10 am
Julka Ozzwald Julka I die... Last illusion of dream has run away from my body. Hope finishes so... You have sticked rose to heart, but each word caused revolt of new thorn...4 Wodzu... szanse ze to przeczyta sa znikome... Przeczyta... podejrzewam ze nie bedzie chcialo mu sie czytac ilus stron i odrazu przejdzie na ostatnia... no moze przeczyta jeszcze przedostatnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:11 am
ehhhh nie mozna sie przebierac znowu walek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:12 am
Kooootek Skarbie chodz na obiad z anginą gratis heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:13 am
TO WRZUCE TO SOBIE DOSIGA !!!!!!!!!!!!!!!!
I dajcie mi juz spokój...
wiem zejestem nikim i nie musicie mi o tym przypominac...
cry
[idzie do swojej piaskownicy i okrya si pelerynka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:14 am
Julka TO WRZUCE TO SOBIE DOSIGA !!!!!!!!!!!!!!!! I dajcie mi juz spokój... wiem zejestem nikim i nie musicie mi o tym przypominac... cry [idzie do swojej piaskownicy i okrya si pelerynka] wez sie w garsc.... bo ty sama sobie spokoju nie dajesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka TO WRZUCE TO SOBIE DOSIGA !!!!!!!!!!!!!!!! I dajcie mi juz spokój... wiem zejestem nikim i nie musicie mi o tym przypominac... cry [idzie do swojej piaskownicy i okrya si pelerynka] ja rozumiem ze jestes zła ze jestes rozgoryczona i masz prawo i wspolczuje ale zaczynasz mi przypominac pewna osobe której nie lubisz swoim zachowaniem mala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka TO WRZUCE TO SOBIE DOSIGA !!!!!!!!!!!!!!!! I dajcie mi juz spokój... wiem zejestem nikim i nie musicie mi o tym przypominac... cry [idzie do swojej piaskownicy i okrya si pelerynka] eee ... chlopaki ... przestancie ... ona sie mi tu teraqz zakompleksi ... i co bedzie question xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:15 am
Nightcatt Kooootek Skarbie chodz na obiad z anginą gratis heart heart hmmm obiadek tak chetnie zglodnialem..ale za anginke podziekuje wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:15 am
revcat Nightcatt Kooootek Skarbie chodz na obiad z anginą gratis heart heart hmmm obiadek tak chetnie zglodnialem..ale za anginke podziekuje wink heart bedziemy sie razem leczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:18 am
Ozzwald Julka TO WRZUCE TO SOBIE DOSIGA !!!!!!!!!!!!!!!! I dajcie mi juz spokój... wiem zejestem nikim i nie musicie mi o tym przypominac... cry [idzie do swojej piaskownicy i okrya si pelerynka] wez sie w garsc.... bo ty sama sobie spokoju nie dajesz... Moze i zachowuje sie jak Marysia... //edit: a moze nawet jak Kitty... ale ja juz mam dosc... ona nie ma takich problemow jak ja... ona ma godnosc a ja nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|