|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:50 am
revcat ....... eek ....... a co ja takiego powiedzialem? eee sad zwieksz poziom swej ignorancji a bedzie dobrze.. 3nodding widzisz.... na przyklad ja takich odzywek nie dostaje...... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:52 am
aha rozumiem urazilem Cie.. przepraszam nie zrobilem tego specjalnie... *podchodzi i daje kwiatka* jeszcze raz prosze mi wybaczyc...ja chyba jeszcze sie do konca nie wyspalem..... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:52 am
opcy revcat ....... eek ....... a co ja takiego powiedzialem? eee sad zwieksz poziom swej ignorancji a bedzie dobrze.. 3nodding [podchodzi do swojej piaskownicy i rozglada się za czyms do rzucenia] Rzuca wszystkim co popadnie jej w łapki, czyli rzut: butami, czerwonym sercem, peacemakerem i Addikiem Ups... sorki Addik... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:54 am
Kto ma pozyczyc 1k !!
brakuje mi do LISTU !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:55 am
Julka opcy revcat ....... eek ....... a co ja takiego powiedzialem? eee sad zwieksz poziom swej ignorancji a bedzie dobrze.. 3nodding [podchodzi do swojej piaskownicy i rozglada się za czyms do rzucenia] Rzuca wszystkim co popadnie jej w łapki, czyli rzut: butami, czerwonym sercem, peacemakerem i Addikiem Ups... sorki Addik... sweatdrop yyyy .... eek buaaaaaaa .... gonk *jeb * *przelecial obok opcego i wpadl na ravecata *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy revcat ....... eek ....... a co ja takiego powiedzialem? eee sad zwieksz poziom swej ignorancji a bedzie dobrze.. 3nodding [podchodzi do swojej piaskownicy i rozglada się za czyms do rzucenia] Rzuca wszystkim co popadnie jej w łapki, czyli rzut: butami, czerwonym sercem, peacemakerem i Addikiem Ups... sorki Addik... sweatdrop *ignoruje ja* sorry ale dla mnie to wszystko jest srednio realne........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat ....... eek ....... a co ja takiego powiedzialem? eee sad zwieksz poziom swej ignorancji a bedzie dobrze.. 3nodding widzisz.... na przyklad ja takich odzywek nie dostaje...... wink tak wydaje mi sie ze masz racje....i tak postapie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:57 am
Sorki opcy...
trenuje przed wyjazdem do Łodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:59 am
Julka Sorki opcy... trenuje przed wyjazdem do Łodzi... trening czyni mistrza .... jak kcesh podwyrzszyc poprzeczke to sproobooj pozucac ozzem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:59 am
Julka Sorki opcy... trenuje przed wyjazdem do Łodzi... to ty chcesh jeshcze jechac do lodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:04 am
Tomir Julka Sorki opcy... trenuje przed wyjazdem do Łodzi... to ty chcesh jeshcze jechac do lodzi? to juz nie bedzie to samo co wtedy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|