|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:34 am
Addik opcy *nudzi mu sie* ide polurkowac......... moze troche kogos flamuje.............. yyy ... ze co question flaming = opierniczanie ja mam UT zainstalowane..... wczoraj gralem z Ozzem , Młodym i na chwile Z Bee......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:35 am
BeeWolf_san opcy *nudzi mu sie* ide polurkowac......... moze troche kogos flamuje.............. jak wroce do domu to moge pograc :] ... i ci tylek przetrzepac znowu???? wez pod uwae fakt ze pare razy nawet cie zfragowalem.... wink (tak na 15 twoich fragow jeden moj)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:36 am
Julka [siada w piaskownicy olana przez wszystkich] *podchodzi i glaszcze po glowce* pamietaj ze zawsze moze byc gorzej a teraz uwierz w to i postaraj sie o to zeby bylo lepiej..... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:38 am
Kiray Julka Kiray Dama w potrzebuje pomocy!! *przytula* [wtula sie w ramiona i chlipie cry ] wyplacz sie to Ci dobrze zrobi, pamietaj jutro tez jest dzien i nie jednego jeszcze chlopaka spotkasz [przytula się i zasypia w ramionach z wilgotnymi oczętami]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:39 am
opcy BeeWolf_san opcy *nudzi mu sie* ide polurkowac......... moze troche kogos flamuje.............. jak wroce do domu to moge pograc :] ... i ci tylek przetrzepac znowu???? wez pod uwae fakt ze pare razy nawet cie zfragowalem.... wink (tak na 15 twoich fragow jeden moj) ale pogramy na normalnych mapach bo ten morpheusz mnie doprowadzil do szlanenstwa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:40 am
Julka Kiray Julka Kiray Dama w potrzebuje pomocy!! *przytula* [wtula sie w ramiona i chlipie cry ] wyplacz sie to Ci dobrze zrobi, pamietaj jutro tez jest dzien i nie jednego jeszcze chlopaka spotkasz [przytula się i zasypia w ramionach z wilgotnymi oczętami] *glaszcze po glowce, podnosi Ja i zanosi do jej pokoiku, tam kladzie na lozku przykrywa kocykiem i po cichu wychodzi* Sen dobrze jej zrobi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:40 am
revcat Julka [siada w piaskownicy olana przez wszystkich] *podchodzi i glaszcze po glowce* pamietaj ze zawsze moze byc gorzej a teraz uwierz w to i postaraj sie o to zeby bylo lepiej..... smile Uwazaj zeby z Toba nie było gorzej... Do Szczecina nie mam az tak daleko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:45 am
Dobra koniec bede za godzine w domu :] .... scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:45 am
Addik Julka Mam pytanie... czy listy stanieją jeszcze a jezeli nie to kto ma pozyczyc 1k ?? [Wstaje z ł80;ka... ] NIGDY WIĘCEJ NIE BĘDĘ SPAĆ ANI SAMA ANI Z KIMŚ !! yyy ... eek kompleksy stare cry FACECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:46 am
Julka revcat Julka [siada w piaskownicy olana przez wszystkich] *podchodzi i glaszcze po glowce* pamietaj ze zawsze moze byc gorzej a teraz uwierz w to i postaraj sie o to zeby bylo lepiej..... smile Uwazaj zeby z Toba nie było gorzej... Do Szczecina nie mam az tak daleko... ....... eek ....... a co ja takiego powiedzialem? eee sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:46 am
BeeWolf_san Dobra koniec bede za godzine w domu :] .... scream domokun ok ..... siema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:48 am
revcat Julka revcat Julka [siada w piaskownicy olana przez wszystkich] *podchodzi i glaszcze po glowce* pamietaj ze zawsze moze byc gorzej a teraz uwierz w to i postaraj sie o to zeby bylo lepiej..... smile Uwazaj zeby z Toba nie było gorzej... Do Szczecina nie mam az tak daleko... ....... eek ....... a co ja takiego powiedzialem? eee sad a to własnie: revcat "pamietaj ze zawsze moze byc gorzej"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|