|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:15 am
Nightcatt Sayokun jak dla mnie to sa w szkole... no tak małolaci xd oi!? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:16 am
opcy Nightcatt Sayokun jak dla mnie to sa w szkole... no tak małolaci xd oi!? wink siemaneczko jak zdroweczko? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:17 am
*wybiega z lodoofki ... salto w przod .. iii ... gleba na twash ... *
auuu ... stressed gonk
siema wszystkim ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:19 am
Addik *wybiega z lodoofki ... salto w przod .. iii ... gleba na twash ... * auuu ... stressed gonk siema wszystkim ... hmmm czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:24 am
To juz koniec z Łukaszem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Addik *wybiega z lodoofki ... salto w przod .. iii ... gleba na twash ... * auuu ... stressed gonk siema wszystkim ... hmmm czesc Witaj...*patrzy na niego..* a masz kielbaske? blaugh *podaje mu lizaka" jak chcesz bierz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka To juz koniec z Łukaszem... ojej co sie stało??? Jutro bedziesz u mnie o 8?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:28 am
Nightcatt Julka To juz koniec z Łukaszem... ojej co sie stało??? Jutro bedziesz u mnie o 8? to mi napisał w PM: Wodzu Taaaak.... Trzeba by sobie kilka spraw wyjkasic. Czuje, z enie moge postapic inaczej, bo cuzje sie jak dwulicowy burak. Wiec tak... Pokochalem Night Lady [Natalie T. ]. Taka jest p[rawda, i poprostu noie moge inaczej mowic i twierdzic i wogole. Nie chce robic nadzieji, jesli ja jestem zainteresowany kims innym. W tym momencie, jesli juz doczytalas, wiedz, ze mozesz czuc sie podle, byc wkurwiona, wykorzystana itd. Masz do tego prawo, jednakze nie moge przeczyc wlasnym uczuciom. Wybacz mi prosze... Nie mam juz nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:29 am
jak zawsze bierzesz sie za tego co nie trzeba i moglas pokazac mi to nan gg a nie tu bo sie czepi to co z jutrem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:30 am
Violleta Nightcatt Addik *wybiega z lodoofki ... salto w przod .. iii ... gleba na twash ... * auuu ... stressed gonk siema wszystkim ... hmmm czesc Witaj...*patrzy na niego..* a masz kielbaske? blaugh *podaje mu lizaka" jak chcesz bierz ^^mmm lizaczek .... *haps ...* pyszny ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:31 am
Nightcatt jak zawsze bierzesz sie za tego co nie trzeba i moglas pokazac mi to nan gg a nie tu bo sie czepi to co z jutrem?? jak moze to niech wykasuje tego posta tu =/ bo moze byc nie milo ... =/ przykro mi ale bywa tak..sama mam problem ale..mozna skasowac? ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:32 am
Violleta Nightcatt jak zawsze bierzesz sie za tego co nie trzeba i moglas pokazac mi to nan gg a nie tu bo sie czepi to co z jutrem?? jak moze to niech wykasuje tego posta tu =/ bo moze byc nie milo ... =/ przykro mi ale bywa tak..sama mam problem ale..mozna skasowac? .. pisałam do Ciebie na gg stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:33 am
Julka To juz koniec z Łukaszem... spytam w ten sposob.... kto to jest Łukasz? *(i kolejny raz okazalo sie ze jestem ignorantem 3nodding )*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:33 am
Nightcatt Violleta Nightcatt jak zawsze bierzesz sie za tego co nie trzeba i moglas pokazac mi to nan gg a nie tu bo sie czepi to co z jutrem?? jak moze to niech wykasuje tego posta tu =/ bo moze byc nie milo ... =/ przykro mi ale bywa tak..sama mam problem ale..mozna skasowac? .. pisałam do Ciebie na gg stare nic nie dochodzi yy jesli do mnie piszesz...mam problemy ostatnio z GG..podasz mi twoj? ehz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|