|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:35 pm
Kiray oki to ja juz jakis stol przygotuje, jak zdobedziemy slawe to bedziemy mogli jezdzic z turne po calej Polsce i wykonywac swoje "przedstawienie" w miles sceneri np: nad Morskim Okiem lub na plazy kolo w Gdansku biggrin tja... do moich akt dolacza kolejne paragrafy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:36 pm
Ozzwald Kiray oki to ja juz jakis stol przygotuje, jak zdobedziemy slawe to bedziemy mogli jezdzic z turne po calej Polsce i wykonywac swoje "przedstawienie" w miles sceneri np: nad Morskim Okiem lub na plazy kolo w Gdansku biggrin tja... do moich akt dolacza kolejne paragrafy... ej no bez przesady, ze raz Cie panowie mundurowi odwiedzili to nie znaczy ze cos na Ciebie maja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:38 pm
Kiray Ozzwald Kiray oki to ja juz jakis stol przygotuje, jak zdobedziemy slawe to bedziemy mogli jezdzic z turne po calej Polsce i wykonywac swoje "przedstawienie" w miles sceneri np: nad Morskim Okiem lub na plazy kolo w Gdansku biggrin tja... do moich akt dolacza kolejne paragrafy... ej no bez przesady, ze raz Cie panowie mundurowi odwiedzili to nie znaczy ze cos na Ciebie maja ja mowie jeszcze o innych przypadkach... 1 zaklucanie spokoju 2.. tego nie napisze na HP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:40 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray oki to ja juz jakis stol przygotuje, jak zdobedziemy slawe to bedziemy mogli jezdzic z turne po calej Polsce i wykonywac swoje "przedstawienie" w miles sceneri np: nad Morskim Okiem lub na plazy kolo w Gdansku biggrin tja... do moich akt dolacza kolejne paragrafy... ej no bez przesady, ze raz Cie panowie mundurowi odwiedzili to nie znaczy ze cos na Ciebie maja ja mowie jeszcze o innych przypadkach... 1 zaklucanie spokoju 2.. tego nie napisze na HP a kurat w tedy to jakas cicho bylo, bez zadnych problemow sobie debatowalismy wink a co do drugiego to nie kojarze o co moze chodzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:45 pm
chyba zaraz sie rzuce do wyrka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:48 pm
dobra ja ide w kime, dobrych snow
BTW Japonki to maja fajnie, wstaja rano i znow w kimono
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:40 pm
witam ponownie po malej przerwie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:41 pm
revcat witam ponownie po malej przerwie smile buzi dawaj a nie witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:44 pm
cio tam bosszzzkie dupeczki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:46 pm
a w Szczecinie bylo tak cieplo i ladnie a tutaj nie ma sloneczka w trojmiescie......ehhhh sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:48 pm
revcat a w Szczecinie bylo tak cieplo i ladnie a tutaj nie ma sloneczka w trojmiescie......ehhhh sad co Ty mowisz Kotek wczoraj padało dzisiaj pada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:54 pm
Nightcatt revcat a w Szczecinie bylo tak cieplo i ladnie a tutaj nie ma sloneczka w trojmiescie......ehhhh sad co Ty mowisz Kotek wczoraj padało dzisiaj pada wczoraj piekna pogoda dzis kapa chmurki i pewnie deszcz bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:55 pm
Gosiak cio tam bosszzzkie dupeczki heart siemalitis gosiak smile Nightcatt prosze :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|