|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:47 pm
Omega Sun Ozzwald tez bywam zazdrosny... jak ktoras z moich kobiet szuka sobie jeszcze jednego... tylko mi wolno takie numery odstawiac... wink tak... napisze to jeszcze raz... jestem zlym czlowiekiem... egoista wink za to szczery i to cenie u ludzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:48 pm
Kiray Omega Sun Ozzwald tez bywam zazdrosny... jak ktoras z moich kobiet szuka sobie jeszcze jednego... tylko mi wolno takie numery odstawiac... wink tak... napisze to jeszcze raz... jestem zlym czlowiekiem... egoista wink za to szczery i to cenie u ludzi biggrin o patrz... jakas pozytywna cecha mi sie pojawila... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:50 pm
Kiray Omega Sun Ozzwald tez bywam zazdrosny... jak ktoras z moich kobiet szuka sobie jeszcze jednego... tylko mi wolno takie numery odstawiac... wink tak... napisze to jeszcze raz... jestem zlym czlowiekiem... egoista wink za to szczery i to cenie u ludzi biggrin to akurat bardzo dobra cecha, aczkolwiek przez niektorych nie lubiana, bo wiekszosc ludzi nienawidzi jak sie ich krytykuje. No i jeszcze zalezy czy ta szczerosc jest konstruktywna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:54 pm
Omega Sun Kiray Omega Sun Ozzwald tez bywam zazdrosny... jak ktoras z moich kobiet szuka sobie jeszcze jednego... tylko mi wolno takie numery odstawiac... wink tak... napisze to jeszcze raz... jestem zlym czlowiekiem... egoista wink za to szczery i to cenie u ludzi biggrin to akurat bardzo dobra cecha, aczkolwiek przez niektorych nie lubiana, bo wiekszosc ludzi nienawidzi jak sie ich krytykuje. No i jeszcze zalezy czy ta szczerosc jest konstruktywna.. ja sadze ze trzeba byc szczerym do bolu... i jak ktos mnie krytykuje i jest szczery to jestem wstanie go wysluchac... choc czasem nie umiem zrobic porzytku z tej krytyki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:55 pm
znikam do lozeczka, bo zaraz zasne nad klawiatura xp .
Dobrej nocki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:55 pm
Omega Sun Kiray Omega Sun Ozzwald tez bywam zazdrosny... jak ktoras z moich kobiet szuka sobie jeszcze jednego... tylko mi wolno takie numery odstawiac... wink tak... napisze to jeszcze raz... jestem zlym czlowiekiem... egoista wink za to szczery i to cenie u ludzi biggrin to akurat bardzo dobra cecha, aczkolwiek przez niektorych nie lubiana, bo wiekszosc ludzi nienawidzi jak sie ich krytykuje. No i jeszcze zalezy czy ta szczerosc jest konstruktywna.. Ja to lubie powiedziec cos prosto z mostu, nie obwijac w bawelne, mowie tak jak jest i zabardzo nie licze sie z konsekwencjami tego, nie lubie zas gdy ktos kogos obgaduje za plecami, a nie potrafi tego powiedziec danej osobie prosto w oczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:56 pm
Omega Sun znikam do lozeczka, bo zaraz zasne nad klawiatura xp . Dobrej nocki 4laugh dobranoc karaluchy pod poduchy i takie tam podobne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:58 pm
Omega Sun znikam do lozeczka, bo zaraz zasne nad klawiatura xp . Dobrej nocki 4laugh kolorowych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:59 pm
Kiray Ja to lubie powiedziec cos prosto z mostu, nie obwijac w bawelne, mowie tak jak jest i zabardzo nie licze sie z konsekwencjami tego, nie lubie zas gdy ktos kogos obgaduje za plecami, a nie potrafi tego powiedziec danej osobie prosto w oczy. a ja ze tek powiem obgadywalem, i to do tego z toba.. no wlasciewie omawialem... bo pozniej to tej osobie mowilem prosto w oczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:00 pm
3 bz biggrin slabsi odpadli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:01 pm
Ozzwald Kiray Ja to lubie powiedziec cos prosto z mostu, nie obwijac w bawelne, mowie tak jak jest i zabardzo nie licze sie z konsekwencjami tego, nie lubie zas gdy ktos kogos obgaduje za plecami, a nie potrafi tego powiedziec danej osobie prosto w oczy. a ja ze tek powiem obgadywalem, i to do tego z toba.. no wlasciewie omawialem... bo pozniej to tej osobie mowilem prosto w oczy... My tylko wymienialismy poglady i musielismy postanowic co z danym fantem zrobic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:02 pm
o ktorej masz zajrzec na ogame..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:04 pm
Kiray Ozzwald Kiray Ja to lubie powiedziec cos prosto z mostu, nie obwijac w bawelne, mowie tak jak jest i zabardzo nie licze sie z konsekwencjami tego, nie lubie zas gdy ktos kogos obgaduje za plecami, a nie potrafi tego powiedziec danej osobie prosto w oczy. a ja ze tek powiem obgadywalem, i to do tego z toba.. no wlasciewie omawialem... bo pozniej to tej osobie mowilem prosto w oczy... My tylko wymienialismy poglady i musielismy postanowic co z danym fantem zrobic wink Do tego trzeba dostrzec pewna roznice miedzy normalna rozmowa gdzie kazdy ocenil sytuacje, a totalnym obgadywaniem i oczernianiem innych, tak jak to robily pewne osoby w naszej klasie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:05 pm
Kiray Kiray Ozzwald Kiray Ja to lubie powiedziec cos prosto z mostu, nie obwijac w bawelne, mowie tak jak jest i zabardzo nie licze sie z konsekwencjami tego, nie lubie zas gdy ktos kogos obgaduje za plecami, a nie potrafi tego powiedziec danej osobie prosto w oczy. a ja ze tek powiem obgadywalem, i to do tego z toba.. no wlasciewie omawialem... bo pozniej to tej osobie mowilem prosto w oczy... My tylko wymienialismy poglady i musielismy postanowic co z danym fantem zrobic wink Do tego trzeba dostrzec pewna roznice miedzy normalna rozmowa gdzie kazdy ocenil sytuacje, a totalnym obgadywaniem i oczernianiem innych, tak jak to robily pewne osoby w naszej klasie zakaldam ze chodzi o "Imadlo" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|