|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:27 pm
opcy Ozzwald racqel [LINKIN] racqel jeszcze jutro pogadamy! Ide ogladac szeregowca Rayana! Dobranoc wam i do jutra!!! jesli tak... no i poszedl. a chcialem go poprosic, zeby sie gdzies dla mnie wlamal... do WSI czy AW ? a co sie rozdrabniac trzeba go bylo na glowny serwer NASK'u naslac 3nodding odrazu na gleboka wode smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:27 pm
*dziki napad smiechu po usłyszeniu numerka* dobrze mu tak... ja mu dam 30!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:28 pm
]Goth bless[ Omega Sun racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. eek ale przeciez eek ... albo dobra, nie bede sie wtracac sweatdrop Widze, ze tez zalapalas wink heart jestescie okrutni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:29 pm
Omega Sun ]Goth bless[ Omega Sun racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. eek ale przeciez eek ... albo dobra, nie bede sie wtracac sweatdrop Widze, ze tez zalapalas wink heart jestescie okrutni wink glupote mozna tylko terapia szokowa wyleczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:30 pm
Omega Sun ]Goth bless[ Omega Sun racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. eek ale przeciez eek ... albo dobra, nie bede sie wtracac sweatdrop Widze, ze tez zalapalas wink heart jestescie okrutni wink to moze mu mlodosc uratowac.... i komputer.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:32 pm
Omega Sun ]Goth bless[ Omega Sun racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. eek ale przeciez eek ... albo dobra, nie bede sie wtracac sweatdrop Widze, ze tez zalapalas wink heart jestescie okrutni wink moze i jestem, ale to tylko zabawa... /edit: Tak! Jastem materialista!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:34 pm
moze porzucmy temat "Mitnic'a"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:37 pm
Ozzwald moze porzucmy temat "Mitnic'a" howgh! chyba czas na moje prasowanie, golenie itp. pierdoly... chyba ze jeszcze cos ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:37 pm
ja się zmywam narx branoć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:40 pm
Czy ktos dostal PM ode mnie w ciagu ostatnich 10 min ? zastanawiam sie czy doszedl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:41 pm
racqel Czy ktos dostal PM ode mnie w ciagu ostatnich 10 min ? zastanawiam sie czy doszedl... negativ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:44 pm
Dobra... ja juz lece.... dobranocka... na koniec zostawiam wam tyklko TO! Niech moc bedzie z wami! Webpage Title
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:45 pm
racqel Czy ktos dostal PM ode mnie w ciagu ostatnich 10 min ? zastanawiam sie czy doszedl... doszedl....... wlasnie go czytam i padam ze smiechu........... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:47 pm
opcy racqel Czy ktos dostal PM ode mnie w ciagu ostatnich 10 min ? zastanawiam sie czy doszedl... doszedl....... wlasnie go czytam i padam ze smiechu........... 3nodding xd bo wyslalem do kilku osob i zastanawialem sie czy dojdzie do wszystkich, m.in. do ciebie tez Ozz, to teraz mozesz przeslac opc? bo ja juz lece, robota czeka... do jutra (chyba)... Uga !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:49 pm
racqel opcy racqel Czy ktos dostal PM ode mnie w ciagu ostatnich 10 min ? zastanawiam sie czy doszedl... doszedl....... wlasnie go czytam i padam ze smiechu........... 3nodding xd bo wyslalem do kilku osob i zastanawialem sie czy dojdzie do wszystkich, m.in. do ciebie tez Ozz, to teraz mozesz przeslac opc? bo ja juz lece, robota czeka... do jutra (chyba)... Uga ! narazicho......... ja tez spadam....... pozna godzina juz! Jah Bless!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|