|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:16 pm
]Goth bless[ racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. Ale to num.... xd A zreszta... Linkin.... ja tego nigdy nie zrobilem... to jak dla mnie za trudne.. Ale tez zrobisz na mnie wrazenie, jesli Ci sie uda... howgh! (ale to tylko szkic, nie ma co oceniac drogi panie : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:16 pm
racqel jeszcze jutro pogadamy! Ide ogladac szeregowca Rayana! Dobranoc wam i do jutra!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:17 pm
racqel Jaswinder opcy ty nie rob takich oczu bo ci zaraz tacka od CD-ROMU wyjedzie xd xd xd xd xd xd hohohohohohohoho!!!!!!!! @RAC!!! jak możesz!!! ty też nie wiesz, ile mam lat? @ Link... i tak będę starsza... blaugh ja wiem. moge ci PMa stzrelic jak nie wierzysz... jak mozesz mnie o to posadzac. Mnie zmusili do nauki matematyki, a jak LINK chcesz byc hakerem to ci radze zagrysc zeby i pokochac pania arytmetyke. powaznie. matka nauk. nie trzeba jej kocha... ale trzeba poskromic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:17 pm
racqel ]Goth bless[ racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. Ale to num.... xd A zreszta... Linkin.... ja tego nigdy nie zrobilem... to jak dla mnie za trudne.. Ale tez zrobisz na mnie wrazenie, jesli Ci sie uda... howgh! (ale to tylko szkic, nie ma co oceniac drogi panie : ) No w sumie, masz racje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:18 pm
[LINKIN] racqel jeszcze jutro pogadamy! Ide ogladac szeregowca Rayana! Dobranoc wam i do jutra!!! jesli tak... no i poszedl. a chcialem go poprosic, zeby sie gdzies dla mnie wlamal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:19 pm
[LINKIN] racqel jeszcze jutro pogadamy! Ide ogladac szeregowca Rayana! Dobranoc wam i do jutra!!! narazie mistrzu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:20 pm
racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. eek ale przeciez eek ... albo dobra, nie bede sie wtracac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:20 pm
racqel [LINKIN] racqel jeszcze jutro pogadamy! Ide ogladac szeregowca Rayana! Dobranoc wam i do jutra!!! jesli tak... no i poszedl. a chcialem go poprosic, zeby sie gdzies dla mnie wlamal... do WSI czy AW ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:21 pm
Ozzwald [LINKIN] racqel jeszcze jutro pogadamy! Ide ogladac szeregowca Rayana! Dobranoc wam i do jutra!!! narazie mistrzu.. nara polski Mitnick'u!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:21 pm
Omega Sun racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. eek ale przeciez eek ... albo dobra, nie bede sie wtracac sweatdrop Widze, ze tez zalapalas wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:22 pm
Ozzwald racqel [LINKIN] racqel jeszcze jutro pogadamy! Ide ogladac szeregowca Rayana! Dobranoc wam i do jutra!!! jesli tak... no i poszedl. a chcialem go poprosic, zeby sie gdzies dla mnie wlamal... do WSI czy AW ? a co sie rozdrabniac trzeba go bylo na glowny serwer NASK'u naslac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:25 pm