|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:05 pm
opcy ty nie rob takich oczu bo ci zaraz tacka od CD-ROMU wyjedzie xd xd xd xd xd xd lol98
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy a pomyslec ze bralem pod uwage mu to w heksach podac.... wink czemu nie .. moze to zna... 3237 dla ulatwienia 32 to liczba dziesiatek 37 to jednosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Jas? a moze ty nas wszystkich oszukujesz a haker cie zhakowal i mowi prawde? co? jak to jest? jestem 15 letnim chlopakiem, ktory sie uczyhakerstwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] opcy a pomyslec ze bralem pod uwage mu to w heksach podac.... wink Dobrze?? Bo juz nie wiem! gonk jakby ci to powiedziec..... raczej nie....... chociaz moze Pani Jas mi naklamala........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:06 pm
opcy ty nie rob takich oczu bo ci zaraz tacka od CD-ROMU wyjedzie xd xd xd xd xd xd hohohohohohohoho!!!!!!!! @RAC!!! jak możesz!!! ty też nie wiesz, ile mam lat? @ Link... i tak będę starsza... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:07 pm
racqel " oczy szeroko otwarte (jedno bardziej) : ) mhm stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:07 pm
Ozzwald opcy a pomyslec ze bralem pod uwage mu to w heksach podac.... wink czemu nie .. moze to zna... 3237 dla ulatwienia 32 to liczba dziesiatek 37 to jednosci... ja nie znosze matmy i wiem, ze palne cos glupiego! 23?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:11 pm
[LINKIN] racqel Jas? a moze ty nas wszystkich oszukujesz a haker cie zhakowal i mowi prawde? co? jak to jest? jestem 15 letnim chlopakiem, ktory sie uczyhakerstwa a ten cytat znasz (troche zmienie, bo by bylo za latwo): " Sa tylko trzy reguly Hakerstwa: 1. Nie rozmawiamy o Hakerstwie 2. Nie rozmawiamy o Hakerstwie 3. I w koncu... Nie rozmawiamy o Hakerstwie " Poczytaj sobie najpierw o zwyczajach, historii, slawnych ludziach ktorzy sie tym parali (skoro mozesz o nich przeczytac, to juz tego nie robia). Troche teorii najpierw, zanim zaczniesz cos robic. Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:12 pm
Probowalem stworzyc cos innego... to tylko szkic, ale co o tym myslicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:12 pm
racqel [LINKIN] racqel Jas? a moze ty nas wszystkich oszukujesz a haker cie zhakowal i mowi prawde? co? jak to jest? jestem 15 letnim chlopakiem, ktory sie uczyhakerstwa a ten cytat znasz (troche zmienie, bo by bylo za latwo): " Sa tylko trzy reguly Hakerstwa: 1. Nie rozmawiamy o Hakerstwie 2. Nie rozmawiamy o Hakerstwie 3. I w koncu... Nie rozmawiamy o Hakerstwie " Poczytaj sobie najpierw o zwyczajach, historii, slawnych ludziach ktorzy sie tym parali (skoro mozesz o nich przeczytac, to juz tego nie robia). Troche teorii najpierw, zanim zaczniesz cos robic. Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. popieram... bede cie po tym wyczynie chonorowo witac tutaj... ryzyko ze cie zlapia zadzne... a zeby tam wejsc to sztuka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:13 pm
czesc goth... cakiem wporzo rysuneczke... nawet bardzo wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:13 pm
Jaswinder opcy ty nie rob takich oczu bo ci zaraz tacka od CD-ROMU wyjedzie xd xd xd xd xd xd hohohohohohohoho!!!!!!!! @RAC!!! jak możesz!!! ty też nie wiesz, ile mam lat? @ Link... i tak będę starsza... blaugh ja wiem. moge ci PMa stzrelic jak nie wierzysz... jak mozesz mnie o to posadzac. Mnie zmusili do nauki matematyki, a jak LINK chcesz byc hakerem to ci radze zagrysc zeby i pokochac pania arytmetyke. powaznie. matka nauk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:14 pm
domokun domokun domokun OPCY, CZY JA WYGLĄDAM NA 30 LAT???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel [LINKIN] racqel Jas? a moze ty nas wszystkich oszukujesz a haker cie zhakowal i mowi prawde? co? jak to jest? jestem 15 letnim chlopakiem, ktory sie uczyhakerstwa a ten cytat znasz (troche zmienie, bo by bylo za latwo): " Sa tylko trzy reguly Hakerstwa: 1. Nie rozmawiamy o Hakerstwie 2. Nie rozmawiamy o Hakerstwie 3. I w koncu... Nie rozmawiamy o Hakerstwie " Poczytaj sobie najpierw o zwyczajach, historii, slawnych ludziach ktorzy sie tym parali (skoro mozesz o nich przeczytac, to juz tego nie robia). Troche teorii najpierw, zanim zaczniesz cos robic. Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. wiem o tym regulaminie, ale nikt i tak nie podejrzewa takiego jak ja wiec i tak nigdy nie nie mowie! A to z tym serwerem to poczytaj co napisalem wyzej!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ale jest jeden wyjatek. Jesli zhakujesz ten adres - 127.0.0.1 - i wyczyscisz ten dysk twardy, to bedziesz moim osobistym mistrzem. Na zawsze. Ale to num.... xd A zreszta... Linkin.... ja tego nigdy nie zrobilem... to jak dla mnie za trudne.. Ale tez zrobisz na mnie wrazenie, jesli Ci sie uda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|