|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:34 pm
opcy Violleta Jaswinder opcy Gosiak przychodzi *obllizuje go po policzku* oi! cholera nie powiem.... to bylo ostre....... 3nodding xd eek a więc to jest ostre!! *zapisuje w notatniku pod hasłem "pikanteria"* *cichutko sie smieje* no no ciekawie sie robi.. xp eee tam ciekawie sie robi jak pan Ozzwald kręci z paniami wink xd slynne "palkarz wchodzi do gry" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! ale mnie uraziles crying crying crying crying teraz za kare musisz przyniesc..... ŻYWOPŁOT!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Violleta Now playing: AFI - Clandestine czy ty przed chwila nie wygladalas inaczej? tak miala na sobie 2cm brudu... ] hihihihi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder [LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! eek a czy ktoś tu się obraził? ja bym cię poinformowała o strzeleniu focha... blaugh Wiec czemu nie chcesz mi powiedziec ile juz liczyszz lat Ziemskich?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:36 pm
opcy [LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! ale mnie uraziles crying crying crying crying teraz za kare musisz przyniesc..... ŻYWOPŁOT!!!!!! hehe wink no jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Jaswinder [LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! eek a czy ktoś tu się obraził? ja bym cię poinformowała o strzeleniu focha... blaugh Wiec czemu nie chcesz mi powiedziec ile juz liczyszz lat Ziemskich? bo kobiet sie nie pyta o wiek... no chyba ze jestes mna... musze wiedziec zeby nie pojsc do paki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [LINKIN] Jaswinder [LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! eek a czy ktoś tu się obraził? ja bym cię poinformowała o strzeleniu focha... blaugh Wiec czemu nie chcesz mi powiedziec ile juz liczyszz lat Ziemskich? bo kobiet sie nie pyta o wiek... no chyba ze jestes mna... musze wiedziec zeby nie pojsc do paki... A ty myslisz ze po co ja pytam? wiem, ze kobiet sie o to nie pyta stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Jaswinder [LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! eek a czy ktoś tu się obraził? ja bym cię poinformowała o strzeleniu focha... blaugh Wiec czemu nie chcesz mi powiedziec ile juz liczyszz lat Ziemskich? 301
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Jaswinder [LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! eek a czy ktoś tu się obraził? ja bym cię poinformowała o strzeleniu focha... blaugh Wiec czemu nie chcesz mi powiedziec ile juz liczyszz lat Ziemskich? bo kobiet sie nie pyta o wiek... no chyba ze jestes mna... musze wiedziec zeby nie pojsc do paki... A ty myslisz ze po co ja pytam? wiem, ze kobiet sie o to nie pyta stare to po co pytasz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:38 pm
[LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Jaswinder [LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! eek a czy ktoś tu się obraził? ja bym cię poinformowała o strzeleniu focha... blaugh Wiec czemu nie chcesz mi powiedziec ile juz liczyszz lat Ziemskich? bo kobiet sie nie pyta o wiek... no chyba ze jestes mna... musze wiedziec zeby nie pojsc do paki... A ty myslisz ze po co ja pytam? wiem, ze kobiet sie o to nie pyta stare ty nie pojdziesz do paki jak pukniesz 13stke, ja tak..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|