|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:29 am
crazy chaz Ibris RUFUS.ABBYSINIAN ...Po pierwsze mr. Kage nie mozna nazwac kims plytkim. ...Chociaz wlasciwie Linkin - z taka twarza to Ty musisz sporo wiedziec o plytkosci. Wrecz o plyciznie... Ale jest Kage prosty, to fakt. Nie garbi sie 3nodding xd czy ty taka udajesz? xp Taka, znaczy jaka?
Kot, dobra Cola nie jest zla smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:48 am
Ibris crazy chaz Ibris RUFUS.ABBYSINIAN ...Po pierwsze mr. Kage nie mozna nazwac kims plytkim. ...Chociaz wlasciwie Linkin - z taka twarza to Ty musisz sporo wiedziec o plytkosci. Wrecz o plyciznie... Ale jest Kage prosty, to fakt. Nie garbi sie 3nodding xd czy ty taka udajesz? xp Taka, znaczy jaka?
Kot, dobra Cola nie jest zla smile dziwnym nie jest Ib..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:55 am
opcy revcat a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen tez taki mam tylko w krate...... mrgreen ja jeszcze mam czarny.... mrgreen kuna w krate tez musi byc wypasny ze sie tak wyraze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:04 am
revcat opcy revcat a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen tez taki mam tylko w krate...... mrgreen ja jeszcze mam czarny.... mrgreen kuna w krate tez musi byc wypasny ze sie tak wyraze... 3nodding no ba.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:08 am
opcy revcat opcy revcat a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen tez taki mam tylko w krate...... mrgreen ja jeszcze mam czarny.... mrgreen kuna w krate tez musi byc wypasny ze sie tak wyraze... 3nodding no ba............. dziwnym nie jest......?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:12 am
revcat opcy revcat opcy revcat a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen tez taki mam tylko w krate...... mrgreen ja jeszcze mam czarny.... mrgreen kuna w krate tez musi byc wypasny ze sie tak wyraze... 3nodding no ba............. dziwnym nie jest......?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:22 am
opcy revcat opcy revcat opcy revcat a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen tez taki mam tylko w krate...... mrgreen ja jeszcze mam czarny.... mrgreen kuna w krate tez musi byc wypasny ze sie tak wyraze... 3nodding no ba............. dziwnym nie jest......?  zasadniczo to wilq wymiata..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:25 am
taaaaa....... pierwsze odcinki to jescze w licku sie czytalo jak sie w "Produkcie" pojawialy......
teraz chyba nowy zeszycik wyszedl.... musze do kumpla sie przejsc...... mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:29 am
"do rozmawianie jest temat HP...... ten temat jest od zamiesczania zdjec.......... "
no to tyle cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:32 am
YumiTao "do rozmawianie jest temat HP...... ten temat jest od zamiesczania zdjec.......... "
no to tyle cool psieplaszam psze pani........ rolleyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:32 am
opcy revcat a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen tez taki mam tylko w krate...... mrgreen zdjeciee !! XD kaszkiety mraaaaa heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:33 am
opcy YumiTao "do rozmawianie jest temat HP...... ten temat jest od zamiesczania zdjec.......... "
no to tyle cool psieplaszam psze pani........ rolleyes heart za kare wrzucaj jakies swoje foto pirate cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:36 am
YumiTao opcy YumiTao "do rozmawianie jest temat HP...... ten temat jest od zamiesczania zdjec.......... "
no to tyle cool psieplaszam psze pani........ rolleyes heart za kare wrzucaj jakies swoje foto pirate cool 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:49 am
Lethiel YumiTao opcy YumiTao "do rozmawianie jest temat HP...... ten temat jest od zamiesczania zdjec.......... "
no to tyle cool psieplaszam psze pani........ rolleyes heart za kare wrzucaj jakies swoje foto pirate cool 3nodding 3nodding 3nodding yeeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 6:31 am
YumiTao opcy YumiTao "do rozmawianie jest temat HP...... ten temat jest od zamiesczania zdjec.......... "
no to tyle cool psieplaszam psze pani........ rolleyes heart za kare wrzucaj jakies swoje foto pirate cool mwhahahahahaha................. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|