|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 3:24 am
Ano wlasnie zadzwonilem na Niebieska linia i pomimo poznej pory nawet kogos zastalem. W mojej glowie juz dawno wykielkowal plan jakimi to argumentami ja zniszcze. Trzeba jednak przyznac, ze Telepsioarze dobrze szkola personel, bo glosik po drugiej stronie sluychawki byl baaaardzo zmeczony. Jako ze miekkie serce mam dla kobiet umeczonych i wogole pacyfista jestem postanowilem sie ulitowac, w koncu co ta babka jest winna, ze pracuje w firmie, przy ktorej burel na kolkach dziala jak szwajcarski zegarek . Zaczalem wiec zwiezle wyluszczac na czym sprawa stoi i Ha sukces. Co prawda nie ma juz nikogo z obslugi technicznej (choc ja ni cholery nie wiem po co mnie tam chcieli przelaczac), ale ona mnie moze [polaczyc z biurem i zebym tam zazlatwia, po czym... rzucila sluchawke a ja uslyszalem kretynska melodyjka - znak niechybny,m ze babsztyl mnie po prostu splawil domokun O zeszs ty k$%^&*() tak sobie pomyslalem i juz mialem tez sie rozlaczyc, gdy nagle o Wszechstworco ! Po drugiej stronie sluchawki uslyszalem jakis rzeczowy glos, ktory zaczal sie przedstawiac od "Naczelnik". Znowu pomyslalem o k&^*() teraz to i sie pofarcilo. WPowiedzialem panu szefowi co i jak (omijajac jakies wieksze bluzgi, ktore zaplanowalem) i co slysze... "Postaram sie rozwiazac panski problem w 24 h" po czym TRACH rozlaczyl sie. eek Podziekowalem za rozmowe choc nie powiem bo poczulem sie splawiony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 3:29 am
Nastepnego dnia gdy wrocilem z uczelni i spojrzalem z niedowierzaniem do skrzynki na listy, co zobaczylem ??? Nie zgadniecie !!! Telepsy przyslaly umowe! eek Nie powiem, bo moje zdziwienie bylo przeogromne. Polazlem wiec z ta umowa do Telepunktu, ba nawet zlozylem zamowienie, ale ... Glupie waly z telepunktu nie mogly mi przyznac numeru Nerwostradowego i dlatego ZNOWU MUSZE CZEKAC!!!! GRRRRRRR nie powiem, bo tak blisko, a zarazem tak daleko sad
CIAG DALSZY MIEJMY NADZIEJE NIE NASTAPI
Wystapili: Ja Pan Naczelnik Zmeczona Pani urzedniczka z Niebieskiej linii Srednio rozgarniety urzedas z telepunktu
KONIEC
FADE OUT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:27 pm
wkładam rękę do rozporka, chwilę grzebię w nim potem łapię się za jądra i zaczynam film
wtedy się najlepiej czuję kiedy się onanizuję
mózg mi się kurczy, a krew się gotuje kiedy dłonią tak se masuję... gwiazdy przed oczami, wspaniała zabawa ręce mam pod kołdrą, co na to powie mama?
znowu na pidżamie pozostaną plamy gdy mama to zobaczy znów dostanę lanie nic mnie to jednak w tej chwili nie rusza za to ja poruszam, raduje się dusza
ONANIZUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 7:00 am
Tanie wino jest dobre bo jets dobre i tanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wole JABOLE niż Coca Cole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Alkochol to twój wróg wieć lej go w morde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 7:08 am
żadnych, kurwa, win... dziś kulturnie siekamy na łiski, bo po łiski mam ... nie powiem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 7:17 am
Kukus żadnych, kurwa, win... dziś kulturnie siekamy na łiski, bo po łiski mam ... nie powiem redface To ja poprsze Martini wtrząśnięte nie mieszane....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:52 am
Isobelle to ja prosze o moj ulny drin vodka z vodką + lOd i cytrynka witaj 4laugh *przytulas* ciemu nie wchodzish na gloowny topic ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:57 am
Lethiel Isobelle to ja prosze o moj ulny drin vodka z vodką + lOd i cytrynka witaj 4laugh *przytulas* ciemu nie wchodzish na gloowny topic ?? O.o mmmm słodka Lethiel *przytula* bo ja taki wstydliwy jestem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:59 am
Isobelle Lethiel Isobelle to ja prosze o moj ulny drin vodka z vodką + lOd i cytrynka witaj 4laugh *przytulas* ciemu nie wchodzish na gloowny topic ?? O.o mmmm słodka Lethiel *przytula* bo ja taki wstydliwy jestem redface hieh.. nie ma sie czego wstydzić 3nodding .. napewno cie poloobią whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:02 pm
Lethiel Isobelle Lethiel Isobelle to ja prosze o moj ulny drin vodka z vodką + lOd i cytrynka witaj 4laugh *przytulas* ciemu nie wchodzish na gloowny topic ?? O.o mmmm słodka Lethiel *przytula* bo ja taki wstydliwy jestem redface hieh.. nie ma sie czego wstydzić 3nodding .. napewno cie poloobią whee ale jeszcze troszke postoje z boku neutral a tak przy okazji to ładne wdzianko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:04 pm
Isobelle ale jeszcze troszke postoje z boku neutral a tak przy okazji to ładne wdzianko wink dziekooje whee i nie stooj z boku .. bo cie zaciagne silą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:56 pm
Isobelle Lethiel Isobelle to ja prosze o moj ulny drin vodka z vodką + lOd i cytrynka witaj 4laugh *przytulas* ciemu nie wchodzish na gloowny topic ?? O.o mmmm słodka Lethiel *przytula* bo ja taki wstydliwy jestem redface ty i wstyd eek ja pierdole... bejbe, aleś przypierdolił teraz blaugh ty wstydu nie znasz... mam ci kilka twych wyczynów przypomnieć? albo napisać gdzie teraz jesteś i w jakiej sytuacji blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:57 pm
Lethiel Isobelle ale jeszcze troszke postoje z boku neutral a tak przy okazji to ładne wdzianko wink dziekooje whee i nie stooj z boku .. bo cie zaciagne silą xd mnie zaciągnij, mnie heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|