|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:45 am
revcat Baliaur Real_Twisted mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau rudy pers zwsze o takim marzylam whee heart whee heart whee heart twisted bede miala na 5 dni heart 4laugh bo moja siostra wyjezdza....
a mi kotek uciekl confused scream scream scream a ja mam kotke w domu mainecoon'a tez ma dwa lata mrgreen Real no fakt....milo bedzie sie spotkac w tej wawce... xd Yumi moje gg 4194583 *polewa kolejke* to pijemy czy bedziemy tak stali jak te ciecie przy gorce piasku i czekali na cud? pirate xd chyba ci porwe kota whee heart whee to pijemy ninja chyba wszyscy sa pelnoletni ninja xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:56 am
ninja ja mykam papa ninja twisted bierze butelke bimbru i wychodzi whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:00 am
Real_Twisted chyba ci porwe kota whee heart whee to pijemy ninja chyba wszyscy sa pelnoletni ninja xd xd xd xd twisted a moze mnie porwiesz zamiast mojego kota? blaugh *polewa kolejke* wszyscy pelnoletni... pirate za partizano ! *wychyla szklanke do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:01 am
revcat Real_Twisted chyba ci porwe kota whee heart whee to pijemy ninja chyba wszyscy sa pelnoletni ninja xd xd xd xd twisted a moze mnie porwiesz zamiast mojego kota? blaugh *polewa kolejke* wszyscy pelnoletni... pirate za partizano ! *wychyla szklanke do dna* wychyla sie zza framagumi ...bardzo...kuszaca propozycja xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:07 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted chyba ci porwe kota whee heart whee to pijemy ninja chyba wszyscy sa pelnoletni ninja xd xd xd xd twisted a moze mnie porwiesz zamiast mojego kota? blaugh *polewa kolejke* wszyscy pelnoletni... pirate za partizano ! *wychyla szklanke do dna* wychyla sie zza framagumi ...bardzo...kuszaca propozycja xd twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:27 am
hmmm wszystkich nagle wywialo......... *siada i polewa sobie do szklanki* coz zostalismy tylko Ty i ja *mowi glaszczac swojego kalacha* .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 5:58 am
revcat hmmm wszystkich nagle wywialo......... *siada i polewa sobie do szklanki* coz zostalismy tylko Ty i ja *mowi glaszczac swojego kalacha* ............. crying eek crying
Ty mnash Maine Coona crying
Ja tez chce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:20 am
revcat hmmm wszystkich nagle wywialo......... *siada i polewa sobie do szklanki* coz zostalismy tylko Ty i ja *mowi glaszczac swojego kalacha* ............. wiatr sie zmienił ... i przywiało mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:40 am
Baliaur revcat hmmm wszystkich nagle wywialo......... *siada i polewa sobie do szklanki* coz zostalismy tylko Ty i ja *mowi glaszczac swojego kalacha* ............. crying eek crying
Ja tez chce crying
oi! a tu dalej zastoj.....kurwa jego mac.... *polewa sobie bimberku po czym wychyla szklanke do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:44 am
revcat Baliaur revcat hmmm wszystkich nagle wywialo......... *siada i polewa sobie do szklanki* coz zostalismy tylko Ty i ja *mowi glaszczac swojego kalacha* ............. crying eek crying
Ja tez chce crying
oi! a tu dalej zastoj.....kurwa jego mac.... *polewa sobie bimberku po czym wychyla szklanke do dna* a mi sad cool
Addik czesc mlotku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:46 am
Baliaur a mi sad cool
Addik czesc mlotku... a to dlaczego? cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:49 am
Baliaur revcat Baliaur revcat hmmm wszystkich nagle wywialo......... *siada i polewa sobie do szklanki* coz zostalismy tylko Ty i ja *mowi glaszczac swojego kalacha* ............. crying eek crying
Ja tez chce crying
oi! a tu dalej zastoj.....kurwa jego mac.... *polewa sobie bimberku po czym wychyla szklanke do dna* a mi sad cool
Addik czesc mlotku... tez chce bo moj sie juz skonczyl xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:51 am
revcat Baliaur a mi sad cool
Addik czesc mlotku... a to dlaczego? cos sie stalo? bo mi nie polales scream
i zastoj niby jest.... nie moja wina ze sama do siebie gadac nie lubie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:57 am
ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:58 am
revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|