|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:26 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Medalion znów poruszył się na szyi wiedźmina...* He? Gdzie są moje gacie?... *W ostatniej chwili zobaczył, jak Lethiel znika za robiem budynku...* AAA! *Biegnie za nią* *zamyka mu przed nosem drzwi do pokoju* *slychać odglos suszarki* Łeee... i co ja teraz bez spodni zrobie? crying wyważyć, czy nie wyważyć? oto jest pytanie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:26 am
*po chwili wychodzi ubrana* *w ręku trzyma suche spodnie* *slodki uśmieszek* . prosze 4laugh *wręcza mu spodnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:27 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Medalion znów poruszył się na szyi wiedźmina...* He? Gdzie są moje gacie?... *W ostatniej chwili zobaczył, jak Lethiel znika za robiem budynku...* AAA! *Biegnie za nią* *zamyka mu przed nosem drzwi do pokoju* *slychać odglos suszarki* Łeee... i co ja teraz bez spodni zrobie? crying wyważyć, czy nie wyważyć? oto jest pytanie... sweatdrop moze zaloz inne ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *po chwili wychodzi ubrana* *w ręku trzyma suche spodnie* *slodki uśmieszek* . prosze 4laugh *wręcza mu spodnie* Waaaa! Dziękuję!!! blaugh blaugh blaugh *hug* *hug* *hug* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Medalion znów poruszył się na szyi wiedźmina...* He? Gdzie są moje gacie?... *W ostatniej chwili zobaczył, jak Lethiel znika za robiem budynku...* AAA! *Biegnie za nią* *zamyka mu przed nosem drzwi do pokoju* *slychać odglos suszarki* Łeee... i co ja teraz bez spodni zrobie? crying wyważyć, czy nie wyważyć? oto jest pytanie... sweatdrop wyważ wyważ wyważ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:28 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *po chwili wychodzi ubrana* *w ręku trzyma suche spodnie* *slodki uśmieszek* . prosze 4laugh *wręcza mu spodnie* Waaaa! Dziękuję!!! blaugh blaugh blaugh *hug* *hug* *hug* ^^ hihihi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:29 am
wy crying mnie crying poprostu crying ignorujecie gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *po chwili wychodzi ubrana* *w ręku trzyma suche spodnie* *slodki uśmieszek* . prosze 4laugh *wręcza mu spodnie* Waaaa! Dziękuję!!! blaugh blaugh blaugh *hug* *hug* *hug* ^^ hihihi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danii wy crying mnie crying poprostu crying ignorujecie gonk crying crying crying nie ^^ ale co mamy robić? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:30 am
ludzie (i nie ludzie) mam do was pytanie ! kiedy sie otwiera te listy !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:30 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *po chwili wychodzi ubrana* *w ręku trzyma suche spodnie* *slodki uśmieszek* . prosze 4laugh *wręcza mu spodnie* Waaaa! Dziękuję!!! blaugh blaugh blaugh *hug* *hug* *hug* ^^ hihihi 4laugh redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:31 am
Delisa ludzie (i nie ludzie) mam do was pytanie ! kiedy sie otwiera te listy !? około 25 każdego miesiąca 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Danii wy crying mnie crying poprostu crying ignorujecie gonk crying crying crying nie ^^ ale co mamy robić? XD NIewIem ale chyba bedzie lepiej be ze mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Medalion znów poruszył się na szyi wiedźmina...* He? Gdzie są moje gacie?... *W ostatniej chwili zobaczył, jak Lethiel znika za robiem budynku...* AAA! *Biegnie za nią* *zamyka mu przed nosem drzwi do pokoju* *slychać odglos suszarki* Łeee... i co ja teraz bez spodni zrobie? crying wyważyć, czy nie wyważyć? oto jest pytanie... sweatdrop wyważ wyważ wyważ gdyby wywashyl mooglby popsooć plakat !! *wskazooje na plakat wiszący po zewnętrznej stronie drzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 8:33 am
Lethiel Sayokun Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Medalion znów poruszył się na szyi wiedźmina...* He? Gdzie są moje gacie?... *W ostatniej chwili zobaczył, jak Lethiel znika za robiem budynku...* AAA! *Biegnie za nią* *zamyka mu przed nosem drzwi do pokoju* *slychać odglos suszarki* Łeee... i co ja teraz bez spodni zrobie? crying wyważyć, czy nie wyważyć? oto jest pytanie... sweatdrop wyważ wyważ wyważ gdyby wywashyl mooglby popsooć plakat !! *wskazooje na plakat wiszący po zewnętrznej stronie drzwi* *Tuli bardzo mocno Lethiel* papa ^^ wrócę później ^^ albo jutro razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|