|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:20 pm
Gosiak opcy Gosiak dupeczki *chodzi z rekami na wysokosci dupeczek wykonujac ruch szczypania* szczyp mnie ile chcesz dupeczko! heart *nadstawia dupeczke* *szczyp* raz wystarczy bo siniaki bedziesz mial i na cyzm bedziesz siedzial ? ;] *klaps* no zreszta jak mozna tak meczyc piekna dupeczke heart ja sie calkowicie oddaje w pani rece! moze mi pani robic co zechce...... heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:20 pm
Ozz, a co znowu przeskrobałeś, że się piesek do ciebie przybłąkał? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:21 pm
Jaswinder Ozz, a co znowu przeskrobałeś, że się piesek do ciebie przybłąkał? eek to moj piesek.. takie zwierze na czterech lapach... jak moi starzy wyjerzdzaja na weekend to ja musze z nim wychodzic... a na cala noc tez go samego w domu nie zostawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:22 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald [LINKIN] Lecz jeszcze nie wszystko opanowalem i nieraz robie glupi blad i 2 i pol godziny w morde strzelil sweatdrop kolejnym bledem jest to ze nie uzywasz linuxa... a moim bledem było to ze sie dałem.... i pilem za durzo ale było wporzo. a ja teraz z wami nie bede pic... bo pewnie co tydzien bede miec psa na glowie... inie da rady sie urwac z domu... to go zrzuc z glowy.... i daj mu wodki!!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:23 pm
opcy Gosiak opcy Gosiak dupeczki *chodzi z rekami na wysokosci dupeczek wykonujac ruch szczypania* szczyp mnie ile chcesz dupeczko! heart *nadstawia dupeczke* *szczyp* raz wystarczy bo siniaki bedziesz mial i na cyzm bedziesz siedzial ? ;] *klaps* no zreszta jak mozna tak meczyc piekna dupeczke heart ja sie calkowicie oddaje w pani rece! moze mi pani robic co zechce...... heart wink przychodzi *obllizuje go po policzku* i dobranoc ^^ kolorowych koszmarkwo dupeczki * nie martw sie mam szczoteczke do mycia jezyka ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald [LINKIN] Lecz jeszcze nie wszystko opanowalem i nieraz robie glupi blad i 2 i pol godziny w morde strzelil sweatdrop kolejnym bledem jest to ze nie uzywasz linuxa... a moim bledem było to ze sie dałem.... i pilem za durzo ale było wporzo. a ja teraz z wami nie bede pic... bo pewnie co tydzien bede miec psa na glowie... inie da rady sie urwac z domu... scream gonk crying ...to psa do nas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: AFI - Clandestine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:25 pm
Gosiak przychodzi *obllizuje go po policzku* oi! cholera nie powiem.... to bylo ostre....... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:27 pm
opcy Gosiak przychodzi *obllizuje go po policzku* oi! cholera nie powiem.... to bylo ostre....... 3nodding xd eek a więc to jest ostre!! *zapisuje w notatniku pod hasłem "pikanteria"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:27 pm
Violleta Now playing: AFI - Clandestine czy ty przed chwila nie wygladalas inaczej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:28 pm
opcy Violleta Now playing: AFI - Clandestine czy ty przed chwila nie wygladalas inaczej? tak miala na sobie 2cm brudu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:30 pm
Jaswinder opcy Gosiak przychodzi *obllizuje go po policzku* oi! cholera nie powiem.... to bylo ostre....... 3nodding xd eek a więc to jest ostre!! *zapisuje w notatniku pod hasłem "pikanteria"* *cichutko sie smieje* no no ciekawie sie robi.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:31 pm
Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:33 pm
[LINKIN] Ej jedno pytanie! Jak moglas sie obrazic,bo sytalem o wiek?? Nie chcialem cie w zaden sposo urazic czy cos! eek a czy ktoś tu się obraził? ja bym cię poinformowała o strzeleniu focha... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:33 pm
Violleta Jaswinder opcy Gosiak przychodzi *obllizuje go po policzku* oi! cholera nie powiem.... to bylo ostre....... 3nodding xd eek a więc to jest ostre!! *zapisuje w notatniku pod hasłem "pikanteria"* *cichutko sie smieje* no no ciekawie sie robi.. xp eee tam ciekawie sie robi jak pan Ozzwald kręci z paniami wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|