|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:08 pm
Ozzwald opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz ju netbusa kolegom wysylac? wink opcy ja sie boje.... gonk opcy błoń nas bo i ja zaczynam popuszczac w majty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:08 pm
opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz juz netbusa kolegom wysylac? wink Znowu nie wiem o co chodzi! Moze ty tez mnie nauczysz?? Ja jesli pytasz umiem sie wlamywac na serwery, sciagac i wysylac wiry na serwer i prubowalem, lecz jeszcze mi nie wyszlo zrobic rootkita! A ty ?Acha i jeszcze lamac kody systemowe oraz sieciowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:09 pm
Gosiak dupeczki *chodzi z rekami na wysokosci dupeczek wykonujac ruch szczypania* szczyp mnie ile chcesz dupeczko! heart *nadstawia dupeczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:10 pm
Ozzwald Jaswinder [LINKIN] Jaswinder cytat z jakiegoś forum:"M�j znajomy pracuje w salonie Plusa i pewnego dnia przychodzi młoda, ładna pani i m�wi do niego: - Potrzebuje pomocy: m�j mąż wyjechał, okres mi się skończył i nie ma mi kto załadować. No i po chwili wyciągnęła sw�j telefon, a personel w śmiech." A ty ile masz lat, jesli moge spytac?? nie możesz domokun Mlody... ta pani przyszla tu do mnie... i prosze jej nie denerwowac... fajna kurtalka dupeczko ^^ *klep w dupeczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:11 pm
[LINKIN] opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz juz netbusa kolegom wysylac? wink Znowu nie wiem o co chodzi! Moze ty tez mnie nauczysz?? Ja jesli pytasz umiem sie wlamywac na serwery, sciagac i wysylac wiry na serwer i prubowalem, lecz jeszcze mi nie wyszlo zrobic rootkita! A ty ?Acha i jeszcze lamac kody systemowe oraz sieciowe ja czegos nie rozumiem.... ale ja glopi jestem i wole w tej niewiedzy zyc dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:11 pm
Lecz jeszcze nie wszystko opanowalem i nieraz robie glupi blad i 2 i pol godziny w morde strzelil sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:12 pm
Gosiak Ozzwald Jaswinder [LINKIN] Jaswinder cytat z jakiegoś forum:"M�j znajomy pracuje w salonie Plusa i pewnego dnia przychodzi młoda, ładna pani i m�wi do niego: - Potrzebuje pomocy: m�j mąż wyjechał, okres mi się skończył i nie ma mi kto załadować. No i po chwili wyciągnęła sw�j telefon, a personel w śmiech." A ty ile masz lat, jesli moge spytac?? nie możesz domokun Mlody... ta pani przyszla tu do mnie... i prosze jej nie denerwowac... fajna kurtalka dupeczko ^^ *klep w dupeczke* jak milo.. Linikn... tej pani tez prosze nie denerwowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:12 pm
[LINKIN] opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz juz netbusa kolegom wysylac? wink Znowu nie wiem o co chodzi! Moze ty tez mnie nauczysz?? Ja jesli pytasz umiem sie wlamywac na serwery, sciagac i wysylac wiry na serwer i prubowalem, lecz jeszcze mi nie wyszlo zrobic rootkita! A ty ? ja jestem dupa i nie umiem nic..... wink tak dla demonstracji to sciagnij logi serwerowe z powiedzmy NASK'a...... ale potem jak jtos zacznie pukac do drzwi to ich nie otwieraj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:13 pm
opcy Gosiak dupeczki *chodzi z rekami na wysokosci dupeczek wykonujac ruch szczypania* szczyp mnie ile chcesz dupeczko! heart *nadstawia dupeczke* *szczyp* raz wystarczy bo siniaki bedziesz mial i na cyzm bedziesz siedzial ? ;] *klaps* no zreszta jak mozna tak meczyc piekna dupeczke heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:15 pm
[LINKIN] Lecz jeszcze nie wszystko opanowalem i nieraz robie glupi blad i 2 i pol godziny w morde strzelil sweatdrop kolejnym bledem jest to ze nie uzywasz linuxa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:16 pm
Ozzwald [LINKIN] Lecz jeszcze nie wszystko opanowalem i nieraz robie glupi blad i 2 i pol godziny w morde strzelil sweatdrop kolejnym bledem jest to ze nie uzywasz linuxa... a moim bledem było to ze sie dałem.... i pilem za durzo ale było wporzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:17 pm
Ozzwald Jaswinder [LINKIN] Jaswinder cytat z jakiegoś forum:"M�j znajomy pracuje w salonie Plusa i pewnego dnia przychodzi młoda, ładna pani i m�wi do niego: - Potrzebuje pomocy: m�j mąż wyjechał, okres mi się skończył i nie ma mi kto załadować. No i po chwili wyciągnęła sw�j telefon, a personel w śmiech." A ty ile masz lat, jesli moge spytac?? nie możesz domokun Mlody... ta pani przyszla tu do mnie... i prosze jej nie denerwowac... stare właśnie... do Ozza i opcego... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz juz netbusa kolegom wysylac? wink Znowu nie wiem o co chodzi! Moze ty tez mnie nauczysz?? Ja jesli pytasz umiem sie wlamywac na serwery, sciagac i wysylac wiry na serwer i prubowalem, lecz jeszcze mi nie wyszlo zrobic rootkita! A ty ? ja jestem dupa i nie umiem nic..... wink tak dla demonstracji to sciagnij logi serwerowe z powiedzmy NASK'a...... ale potem jak jtos zacznie pukac do drzwi to ich nie otwieraj ninja wlasnie tego sie boje jak cholera gonk !!!Dlatego nic nie robie tylko sie doskonale! Musze miec 100% pewnosci!!! Bo mi kolege raz zabrali i kompa i wszystkie plyty zarekfirowali gonk gonk gonk A i Ozz tej pani sie nie da zdenerwowac, przynajmniej nie ja co nie Gosiak?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald [LINKIN] Lecz jeszcze nie wszystko opanowalem i nieraz robie glupi blad i 2 i pol godziny w morde strzelil sweatdrop kolejnym bledem jest to ze nie uzywasz linuxa... a moim bledem było to ze sie dałem.... i pilem za durzo ale było wporzo. a ja teraz z wami nie bede pic... bo pewnie co tydzien bede miec psa na glowie... inie da rady sie urwac z domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:19 pm
[LINKIN] opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz juz netbusa kolegom wysylac? wink Znowu nie wiem o co chodzi! Moze ty tez mnie nauczysz?? Ja jesli pytasz umiem sie wlamywac na serwery, sciagac i wysylac wiry na serwer i prubowalem, lecz jeszcze mi nie wyszlo zrobic rootkita! A ty ? ja jestem dupa i nie umiem nic..... wink tak dla demonstracji to sciagnij logi serwerowe z powiedzmy NASK'a...... ale potem jak jtos zacznie pukac do drzwi to ich nie otwieraj ninja wlasnie tego sie boje jak cholera gonk !!!Dlatego nic nie robie tylko sie doskonale! Musze miec 100% pewnosci!!! Bo mi kolege raz zabrali i kompa i wszystkie plyty zarekfirowali gonk gonk gonk A i Ozz tej pani sie nie da zdenerwowac, przynajmniej nie ja co nie Gosiak?? wink nuuu ja jestem spokojna dziewcczyna :] ok ide spac bo mi zasieg pada :] dla kazdej dupeczki buziak *bynajmniej nie w dupeczke* :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|