|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:01 pm
Ozz... dzisiaj się już dosyć nassałam... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] opcy [LINKIN] Ozzwald opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150... a ping to sweatdrop ??On ma 1,5 mb, a ja 128kb ja tez mam 128 i co....??? jakzes ty sie uchowal ze nie wiesz co to ping jest?? Ping to jest opozninie w milisekundach o ile sie nie myle...... a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej czekaj....ja nie wiem czy dobrze rozumiem... haker nam tu rosnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
domokun
jeszcze 2 tygodnie i wakacje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:02 pm
Jaswinder Ozz... dzisiaj się już dosyć nassałam... blaugh ale nie mnie... wink przpraszam.. jestem niepoprawnym czlowiekiem... nie umiem(nie chce) sie zminic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:03 pm
BeeWolf_san domokun jeszcze 2 tygodnie i wakacje biggrin juz od 4 tyg wakacje... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czekaj....ja nie wiem czy dobrze rozumiem... haker nam tu rosnie ? ale jeszcze sie ucze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san domokun jeszcze 2 tygodnie i wakacje biggrin juz od 4 tyg wakacje... blaugh ty musisz sie jeszcze na studia zapisać itd ... a ja nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:04 pm
[LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz juz netbusa kolegom wysylac? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz ju netbusa kolegom wysylac? wink opcy ja sie boje.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:05 pm
no i wrocilam...tesknil ktos? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:05 pm
Jaswinder [LINKIN] Jaswinder cytat z jakiegoś forum:"M�j znajomy pracuje w salonie Plusa i pewnego dnia przychodzi młoda, ładna pani i m�wi do niego: - Potrzebuje pomocy: m�j mąż wyjechał, okres mi się skończył i nie ma mi kto załadować. No i po chwili wyciągnęła sw�j telefon, a personel w śmiech." A ty ile masz lat, jesli moge spytac?? nie możesz domokun Mlody... ta pani przyszla tu do mnie... i prosze jej nie denerwowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:08 pm
Ozzwald opcy [LINKIN] a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej 3nodding ......one of them script kiddies....... 3nodding i co umiesz ju netbusa kolegom wysylac? wink opcy ja sie boje.... gonk nie boj..... bedzie dobrze...... ale na wszelki wypadek odlacz kompa od netu i od pradu..... najgorzej jak sie nauczy za pomoca swojego glosu nasladowac modulacje modemu..... wtedy to serio po nas......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|