|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:51 pm
opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:52 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec. Ooooo *1 sekunda, 2 sekundy, 3 sekundy, 4 sek...* ale zrob to w realu.. i jeszcze jak bys mogla kleknac... blaugh Co ty w domu duchy wywolujesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:52 pm
KAKAU AUGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:53 pm
[LINKIN] Ozzwald Jaswinder Ozzwald powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec. Ooooo *1 sekunda, 2 sekundy, 3 sekundy, 4 sek...* ale zrob to w realu.. i jeszcze jak bys mogla kleknac... blaugh Co ty w domu duchy wywolujesz?? widzisz... zrob to samo co ona... pomysl ze jestes dziewczyna... i co moglby chlopak zrobic w takiej sytuacji gdy zastanie dziewczyne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:55 pm
Ozzwald opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150... na takim jednym fajnym serwerze QuakeWorlda mam ping cos kolo tego......... 3nodding fajnie sie gra bo jest FFA i jestem 5 od konca (na cos kolo 10 graczy) wiec ja nie widze problemu........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:55 pm
Ozzwald opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150... a ping to sweatdrop ??On ma 1,5 mb, a ja 128kb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:56 pm
[LINKIN] Ozzwald opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150... a ping to sweatdrop ??On ma 1,5 mb, a ja 128kb sory pomylilem sie mam dwu megowe lacze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:56 pm
Ozzwald widzisz... zrob to samo co ona... pomysl ze jestes dziewczyna... i co moglby chlopak zrobic w takiej sytuacji gdy zastanie dziewczyne... hehe........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:57 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec. Ooooo *1 sekunda, 2 sekundy, 3 sekundy, 4 sek...* ale zrob to w realu.. i jeszcze jak bys mogla kleknac... blaugh stare coś jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec. Ooooo *1 sekunda, 2 sekundy, 3 sekundy, 4 sek...* ale zrob to w realu.. i jeszcze jak bys mogla kleknac... blaugh stare coś jeszcze? a obrazisz sie jak powiem ze mozna jeszcze possac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec. Ooooo *1 sekunda, 2 sekundy, 3 sekundy, 4 sek...* ale zrob to w realu.. i jeszcze jak bys mogla kleknac... blaugh stare coś jeszcze? hahahahahaha, a teraz poczekaj na mnie!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Ozzwald opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150... a ping to sweatdrop ??On ma 1,5 mb, a ja 128kb ja tez mam 128 i co....??? jakzes ty sie uchowal ze nie wiesz co to ping jest?? Ping to jest opozninie w milisekundach o ile sie nie myle...... i jedna z najwazniejszych komend do sprawdzania sieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:59 pm
opcy [LINKIN] Ozzwald opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150... a ping to sweatdrop ??On ma 1,5 mb, a ja 128kb ja tez mam 128 i co....??? jakzes ty sie uchowal ze nie wiesz co to ping jest?? Ping to jest opozninie w milisekundach o ile sie nie myle...... a to smieszne, bo jak na ironie juz ucze sie z drugiej strony hakerskiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:00 pm
opcy [LINKIN] Ozzwald opcy i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac..... da sie grac.. i miec srednie wyniki do pingu 150... a ping to sweatdrop ??On ma 1,5 mb, a ja 128kb ja tez mam 128 i co....??? jakzes ty sie uchowal ze nie wiesz co to ping jest?? Ping to jest opozninie w milisekundach o ile sie nie myle...... i jedna z najwazniejszych komend do sprawdzania siecimozna tak powiedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|