|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:44 pm
opcy [LINKIN] hehe, jeszcze mnie nie znasz! Ale ty masz przewage bo masz szybsze lacze!! I jak widze w UT to sie poruszasz duzo szybciej odemnie!! Wiec musialbym przescignac czas, zeby wygrac! crying nie zebym byl upierdliwy ale to ze miales wyzszy ping to wcale nie znaczy ze sie wolniej poruszasz....... Moze wolniej nie, ale on szybciej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Marlly eee tam mlodosc jest slodycza zycia xp blaugh blaugh A ty jak bardzo slodka jestes?? wink heheehe nie wiem... chyba kazdy ma wlasny licznik... blaugh blaugh ja sie nie umiem ocenic... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly [LINKIN] Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp A ja jeszcze mlodszy od nich!! A moze ty sie pochwa! A moze sie wsydzisz?? ja juz powiedzialam ile mam blaugh blaugh nazwal cie pochwą xd xd ja mam 23 lata ale moj poziom emocjonalny to 13 lat 3nodding A ja 6 niedawno nauczyłam sie obsługiwac komp pochwali ktos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja mam lat 20 i pije nonstop, stare xd scream gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:45 pm
Marlly powiedz ile masz lat!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:46 pm
[LINKIN] opcy [LINKIN] hehe, jeszcze mnie nie znasz! Ale ty masz przewage bo masz szybsze lacze!! I jak widze w UT to sie poruszasz duzo szybciej odemnie!! Wiec musialbym przescignac czas, zeby wygrac! crying nie zebym byl upierdliwy ale to ze miales wyzszy ping to wcale nie znaczy ze sie wolniej poruszasz....... Moze wolniej nie, ale on szybciej! to sie nazywa bunnyjumping........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Violleta opcy nazwal cie pochwą xd xd ja mam 23 lata ale moj poziom emocjonalny to 13 lat 3nodding a ja mam ...w sierpniu 20 ale czuje sie jak 16 blaugh ok ide sie kapac ^^ bede potem..a moze ktos pojdzie ze mna? wink ja bym chetnie poszedl... ale za daleko mieszkasz... crying Ozz - eeh znam ten bol - odleglosc sad ale moze sie nadazy okazja wink opcy - zastanowie sie wink blaugh ok ide..bede potem buziaczkiii =*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jejeee... musze leciec... crying crying ale moze jeszcze dzisiaj wskocze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:47 pm
opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] hehe, jeszcze mnie nie znasz! Ale ty masz przewage bo masz szybsze lacze!! I jak widze w UT to sie poruszasz duzo szybciej odemnie!! Wiec musialbym przescignac czas, zeby wygrac! crying nie zebym byl upierdliwy ale to ze miales wyzszy ping to wcale nie znaczy ze sie wolniej poruszasz....... Moze wolniej nie, ale on szybciej! to sie nazywa bunnyjumping........ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:48 pm
Ozzwald powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec. Ooooo *1 sekunda, 2 sekundy, 3 sekundy, 4 sek...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald powiedz "Ooooo" i tak przez jakies 20 sec. Ooooo *1 sekunda, 2 sekundy, 3 sekundy, 4 sek...* ale zrob to w realu.. i jeszcze jak bys mogla kleknac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] opcy [LINKIN] Moze wolniej nie, ale on szybciej! to sie nazywa bunnyjumping........ stare i nie wynika z tego ze on ma mniejszy ping....... zreszta jak juz tyle grales w UT to ping w okolicah 100 nie powinien ci przeszkadzac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|