|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:37 pm
Marlly Ozzwald Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp mowie ci ze jestem mlody gowniarz... a opcy jeszcze mlodszy... blaugh szkoda mowic ile lat mamy.... a to mi zajebiscie duzo mowi blaugh ja sie wstydze... swojego wieku... bo ja niedojrzaly jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ale jestem padniętaaa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ale jestem padniętaaa crying nie widac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:38 pm
Ozzwald [LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Bo mieliscie czelnosc ze mna wygrac!!!Hehe nie, zartujer! Dobrzy jestescie wink z osob z gai tylko be mnie jak do tej pory jest wstanie pokonac... Tylko, ze ja nie gralem rok!Nie wykluczaj mnie! wink jak cchesz mnie pokonac... to duzo pracy przed toba... to jest mozliwe... mi z nizszego poziomu niz twoj dojscie prawie do tego co teraz reprezetuje zajelo 2 miesiace gry dzien w dzien po 8h z zawodnikiem ktory byl odemnie lepszy(BeeWolf) a mi sie udalo zabic BeeWolfa z 4 razy na morfeuszu....... (pewnie dlatego ze mial wypite) zapisze se to w pamietniku xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:38 pm
Ozzwald [LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Bo mieliscie czelnosc ze mna wygrac!!!Hehe nie, zartujer! Dobrzy jestescie wink z osob z gai tylko be mnie jak do tej pory jest wstanie pokonac... Tylko, ze ja nie gralem rok!Nie wykluczaj mnie! wink jak cchesz mnie pokonac... to duzo pracy przed toba... to jest mozliwe... mi z nizszego poziomu niz twoj dojscie prawie do tego co teraz reprezetuje zajelo 2 miesiace gry dzien w dzien po 8h z zawodnikiem ktory byl odemnie lepszy(BeeWolf) hehe, jeszcze mnie nie znasz! Ale ty masz przewage bo masz szybsze lacze!! I jak widze w UT to sie poruszasz duzo szybciej odemnie!! Wiec musialbym przescignac czas, zeby wygrac! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:39 pm
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp mowie ci ze jestem mlody gowniarz... a opcy jeszcze mlodszy... blaugh szkoda mowic ile lat mamy.... a to mi zajebiscie duzo mowi blaugh ja sie wstydze... swojego wieku... bo ja niedojrzaly jestem... eee tam mlodosc jest slodycza zycia xp blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp mowie ci ze jestem mlody gowniarz... a opcy jeszcze mlodszy... blaugh szkoda mowic ile lat mamy.... a to mi zajebiscie duzo mowi blaugh ja sie wstydze... swojego wieku... bo ja niedojrzaly jestem... eee tam mlodosc jest slodycza zycia xp blaugh blaugh no dobra... we wrzesniu skoncze 19 lat... Edit: ja poziom emocionalny mam zblirzony do kolegi opcego.. cos ok 13lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly [LINKIN] Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp A ja jeszcze mlodszy od nich!! A moze ty sie pochwa! A moze sie wsydzisz?? ja juz powiedzialam ile mam blaugh blaugh nazwal cie pochwą xd xd ja mam 23 lata ale moj poziom emocjonalny to 13 lat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:41 pm
opcy Marlly [LINKIN] Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp A ja jeszcze mlodszy od nich!! A moze ty sie pochwa! A moze sie wsydzisz?? ja juz powiedzialam ile mam blaugh blaugh nazwal cie pochwą xd xd ja mam 23 lata ale moj poziom emocjonalny to 13 lat 3nodding Mialo byc pochwal!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:42 pm
opcy nazwal cie pochwą xd xd ja mam 23 lata ale moj poziom emocjonalny to 13 lat 3nodding a ja mam ...w sierpniu 20 ale czuje sie jak 16 blaugh ok ide sie kapac ^^ bede potem..a moze ktos pojdzie ze mna? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] hehe, jeszcze mnie nie znasz! Ale ty masz przewage bo masz szybsze lacze!! I jak widze w UT to sie poruszasz duzo szybciej odemnie!! Wiec musialbym przescignac czas, zeby wygrac! crying nie zebym byl upierdliwy ale to ze miales wyzszy ping to wcale nie znaczy ze sie wolniej poruszasz.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly eee tam mlodosc jest slodycza zycia xp blaugh blaugh A ty jak bardzo slodka jestes?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Violleta opcy nazwal cie pochwą xd xd ja mam 23 lata ale moj poziom emocjonalny to 13 lat 3nodding a ja mam ...w sierpniu 20 ale czuje sie jak 16 blaugh ok ide sie kapac ^^ bede potem..a moze ktos pojdzie ze mna? wink ja bym chetnie poszedl... ale za daleko mieszkasz... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta opcy nazwal cie pochwą xd xd ja mam 23 lata ale moj poziom emocjonalny to 13 lat 3nodding a ja mam ...w sierpniu 20 ale czuje sie jak 16 blaugh ok ide sie kapac ^^ bede potem..a moze ktos pojdzie ze mna? wink tylko jak bede mogl zajrzec pod piane wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|