|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:24 pm
[LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly zawsze jestem ja! To tez zalezy ile masz lat! wink blaugh a ty ile masz blaugh Panie pszodem blaugh !opcy i Ozz, macie u mnie minus!!! gonk hehehehe nio dobra whee dopiero kosztuje zywotek blaugh mam 15 wiosen whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:25 pm
Bo mieliscie czelnosc ze mna wygrac!!!Hehe nie, zartujer! Dobrzy jestescie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:26 pm
a mozna gdzie kupic??? jakąś bron???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:27 pm
nox123 a mozna gdzie kupic??? jakąś bron??? w barton beja tylko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:29 pm
Ozzwald nox123 a mozna gdzie kupic??? jakąś bron??? w barton beja tylko... leee ja myslalem ze juz kosy jakis mozna bedzie miec a tu niestety kij tylko ktory sluzy do grania nie do zabijania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:29 pm
[LINKIN] Bo mieliscie czelnosc ze mna wygrac!!!Hehe nie, zartujer! Dobrzy jestescie wink z osob z gai tylko be mnie jak do tej pory jest wstanie pokonac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:30 pm
nox123 Ozzwald nox123 a mozna gdzie kupic??? jakąś bron??? w barton beja tylko... leee ja myslalem ze juz kosy jakis mozna bedzie miec a tu niestety kij tylko ktory sluzy do grania nie do zabijania ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:31 pm
[LINKIN] Bo mieliscie czelnosc ze mna wygrac!!!Hehe nie, zartujer! Dobrzy jestescie wink ja bym powiedzial ze moj poziom to niski średni..... za to Ozz i Bee to maszyny do zabijania.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:33 pm
hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:34 pm
Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp mowie ci ze jestem mlody gowniarz... a opcy jeszcze mlodszy... blaugh szkoda mowic ile lat mamy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [LINKIN] Bo mieliscie czelnosc ze mna wygrac!!!Hehe nie, zartujer! Dobrzy jestescie wink z osob z gai tylko be mnie jak do tej pory jest wstanie pokonac... Tylko, ze ja nie gralem rok!Nie wykluczaj mnie! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp mowie ci ze jestem mlody gowniarz... a opcy jeszcze mlodszy... blaugh szkoda mowic ile lat mamy.... a to mi zajebiscie duzo mowi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:35 pm
Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp A ja jeszcze mlodszy od nich!! A moze ty sie pochwa! A moze sie wsydzisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:36 pm
[LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Bo mieliscie czelnosc ze mna wygrac!!!Hehe nie, zartujer! Dobrzy jestescie wink z osob z gai tylko be mnie jak do tej pory jest wstanie pokonac... Tylko, ze ja nie gralem rok!Nie wykluczaj mnie! wink jak cchesz mnie pokonac... to duzo pracy przed toba... to jest mozliwe... mi z nizszego poziomu niz twoj dojscie prawie do tego co teraz reprezetuje zajelo 2 miesiace gry dzien w dzien po 8h z zawodnikiem ktory byl odemnie lepszy(BeeWolf)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:36 pm
[LINKIN] Marlly hej panowie 3nodding whee ja rozumiem ze bron jest niezwykle interesujaca ale ja sie bym chciala w koncu dowiodziec ile latek macie bo ja juz po... naklikalam blaugh blaugh xp A ja jeszcze mlodszy od nich!! A moze ty sie pochwa! A moze sie wsydzisz?? ja juz powiedzialam ile mam blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|