|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:08 pm
Violleta Marlly a co z robalami domokun przeciez tam jest ich pelno!! myslicie ze wygodnie sie na nich spi xp whee whee robale robale robale robale robale... nie to zebym sie brzydzila czy cos... ale sa czasami natretne... xp aaajajja spokojnie ^^ w koncu byl by tam tarzanik blaugh mmm tarzanik... 4laugh whee ale on czasami gral przyglupa wink 4laugh chociaz slodziusi byl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:08 pm
Zrobilbys mi rysunek mojego avatara??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:12 pm
[LINKIN] Zrobilbys mi rysunek mojego avatara?? wiesz co postaram sie jak znajde hwile czasu ale czy ma wygladac jak ten teraz czy jakoĊ zmodyfikowany?? jak jakos zmodyfikowany to link na PM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale" Dlatego dalem w " " wink nio tyle to ja zalapalam... whee ale i tak nie zgadzam sie na robale... bo co niektore sa baaardzo oblesne... xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Violleta Marlly a co z robalami domokun przeciez tam jest ich pelno!! myslicie ze wygodnie sie na nich spi xp whee whee robale robale robale robale robale... nie to zebym sie brzydzila czy cos... ale sa czasami natretne... xp aaajajja spokojnie ^^ w koncu byl by tam tarzanik blaugh mmm tarzanik... 4laugh whee ale on czasami gral przyglupa wink 4laugh chociaz slodziusi byl whee mowisz o George? hihie xd nie no "moj tarzanik" by taki nie byl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:14 pm
Marlly [LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale" Dlatego dalem w " " wink nio tyle to ja zalapalam... whee ale i tak nie zgadzam sie na robale... bo co niektore sa baaardzo oblesne... xp blaugh Ach te dziwczyny! Nic nie kumaja!!! xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:14 pm
nox123 [LINKIN] Zrobilbys mi rysunek mojego avatara?? wiesz co postaram sie jak znajde hwile czasu ale czy ma wygladac jak ten teraz czy jakoĊ zmodyfikowany?? jak jakos zmodyfikowany to link na PM Dam znac!!!A ile bys chcial??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:15 pm
Violleta Marlly Violleta Marlly a co z robalami domokun przeciez tam jest ich pelno!! myslicie ze wygodnie sie na nich spi xp whee whee robale robale robale robale robale... nie to zebym sie brzydzila czy cos... ale sa czasami natretne... xp aaajajja spokojnie ^^ w koncu byl by tam tarzanik blaugh mmm tarzanik... 4laugh whee ale on czasami gral przyglupa wink 4laugh chociaz slodziusi byl whee mowisz o George? hihie xd nie no "moj tarzanik" by taki nie byl blaugh wlasciwie to po co odrazu do dzungli... dobrze bylo by miec takiego 'prywatnego, podrecznego' tarzanika blaugh whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:16 pm
Marlly zawsze jestem ja! To tez zalezy ile masz lat! wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:16 pm
[LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale" Dlatego dalem w " " wink nio tyle to ja zalapalam... whee ale i tak nie zgadzam sie na robale... bo co niektore sa baaardzo oblesne... xp blaugh Ach te dziwczyny! Nic nie kumaja!!! xp xp xp zboki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:18 pm
[LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale" Dlatego dalem w " " wink nio tyle to ja zalapalam... whee ale i tak nie zgadzam sie na robale... bo co niektore sa baaardzo oblesne... xp blaugh Ach te dziwczyny! Nic nie kumaja!!! xp xp xp czego niby ja nie zalapalam question z tego co mi sie tak wydaje to narazie wszystko... xp blaugh xp ale zeby nie bylo nieporozumien to mnie oswiec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:18 pm
yyyyyyyy............. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:19 pm
[LINKIN] Marlly zawsze jestem ja! To tez zalezy ile masz lat! wink blaugh a ty ile masz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:20 pm
Marlly czego niby ja nie zalapalam question z tego co mi sie tak wydaje to narazie wszystko... xp blaugh xp ale zeby nie bylo nieporozumien to mnie oswiec blaugh Lepiej nie bo Lina-san cos palnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|