Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12488 12489 12490 12491 12492 12493 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

nox123

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:55 pm

Ibris
nox123
musze sie pozalic jakies swiniemi po hmsku obnizaja ocene rysonkow wredne smieci crying
Obnizaja cene? tzn.? XDD

Vi, ale zycie jest takie, jakie je sama sobie przedstawisz razz

jakis ham wyslal mi wiadomos ze dal mi 0 bo on nie umie rysowac i z 7,6 spadlo mi do 7
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:56 pm

[LINKIN]
Z taka dziewczyna jaka mial w dzungli to kazdy by mial dobrze wink

o kim ty piszesz? no chyba nie o mnie?! gonk ee no co Ty piszesz upilesz sie blaugh

yehl_girl

Gailenquen

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:57 pm

nox123
Ibris
nox123
musze sie pozalic jakies swiniemi po hmsku obnizaja ocene rysonkow wredne smieci crying
Obnizaja cene? tzn.? XDD

jakis ham wyslal mi wiadomos ze dal mi 0 bo on nie umie rysowac i z 7,6 spadlo mi do 7
A, ocene...
Hey, nie martw sie ^^ To tylko ludzie... no i tylko ocena razz
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:57 pm

Violleta
[LINKIN]

o kim ty piszesz? no chyba nie o mnie?! gonk ee no co Ty piszesz upilesz sie blaugh
Heh! Wiesz nigdy nic nie wiadomo! wink blaugh

crazy chaz

Kagenoyami

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:58 pm

... ninja ...

Widze Nox, ze zaniedbujesz swoja gildie...
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:59 pm

Violleta
Aidanna
Violleta
Marlly
Violleta
eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk

eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen)

zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh
czy ta dziewczyna w siggu to ty?

niestety ja...jak co wiecej fotek w galerii..str, chyba 75 nie pamietam xp
NIESTETY!!! kobieto...

Aidanna

Kagenoyami

nox123
Ibris
nox123
Obnizaja cene? tzn.? XDD

zapodaj linka, to ocenie twoje pracki

[LINKIN]
Violleta
Marlly
Violleta
eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk

eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen)

zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh

a co z robalami domokun przeciez tam jest ich pelno!! myslicie ze wygodnie sie na nich spi xp whee whee robale robale robale robale robale... nie to zebym sie brzydzila czy cos... ale sa czasami natretne... xp

Leylla

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Sun May 15, 2005 1:01 pm

Aidanna
NIESTETY!!! kobieto...

He he... udawana skromnosc, gdyby uwazała sie za barzydka w zyciu nie wrzuciła by tu zdjec XP
PostPosted: Sun May 15, 2005 1:02 pm

Aidanna
NIESTETY!!! kobieto...

yhm.....!?

yehl_girl

crazy chaz

PostPosted: Sun May 15, 2005 1:02 pm

Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh
PostPosted: Sun May 15, 2005 1:03 pm

MOJA GALERIA
dzieki przywracacie mi wiare w ludzi

nox123

Leylla

PostPosted: Sun May 15, 2005 1:05 pm

[LINKIN]
Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh

DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale"
PostPosted: Sun May 15, 2005 1:05 pm

Marlly
a co z robalami domokun przeciez tam jest ich pelno!! myslicie ze wygodnie sie na nich spi xp whee whee robale robale robale robale robale... nie to zebym sie brzydzila czy cos... ale sa czasami natretne... xp

aaajajja spokojnie ^^ w koncu byl by tam tarzanik blaugh

yehl_girl

crazy chaz

PostPosted: Sun May 15, 2005 1:07 pm

Marlly
[LINKIN]

DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale"
Dlatego dalem w " " wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12488 12489 12490 12491 12492 12493 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games