|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:55 pm
Ibris nox123 musze sie pozalic jakies swiniemi po hmsku obnizaja ocene rysonkow wredne smieci crying Obnizaja cene? tzn.? XDD Vi, ale zycie jest takie, jakie je sama sobie przedstawisz razz jakis ham wyslal mi wiadomos ze dal mi 0 bo on nie umie rysowac i z 7,6 spadlo mi do 7
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:56 pm
[LINKIN] Z taka dziewczyna jaka mial w dzungli to kazdy by mial dobrze wink o kim ty piszesz? no chyba nie o mnie?! gonk ee no co Ty piszesz upilesz sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:57 pm
nox123 Ibris nox123 musze sie pozalic jakies swiniemi po hmsku obnizaja ocene rysonkow wredne smieci crying Obnizaja cene? tzn.? XDD Vi, ale zycie jest takie, jakie je sama sobie przedstawisz razz jakis ham wyslal mi wiadomos ze dal mi 0 bo on nie umie rysowac i z 7,6 spadlo mi do 7 A, ocene... Hey, nie martw sie ^^ To tylko ludzie... no i tylko ocena razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:57 pm
Violleta [LINKIN] Z taka dziewczyna jaka mial w dzungli to kazdy by mial dobrze wink o kim ty piszesz? no chyba nie o mnie?! gonk ee no co Ty piszesz upilesz sie blaugh Heh! Wiesz nigdy nic nie wiadomo! wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:58 pm
... ninja ...
Widze Nox, ze zaniedbujesz swoja gildie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:59 pm
Violleta Aidanna Violleta Marlly Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen) zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh czy ta dziewczyna w siggu to ty? niestety ja...jak co wiecej fotek w galerii..str, chyba 75 nie pamietam xp NIESTETY!!! kobieto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nox123 Ibris nox123 musze sie pozalic jakies swiniemi po hmsku obnizaja ocene rysonkow wredne smieci crying Obnizaja cene? tzn.? XDD Vi, ale zycie jest takie, jakie je sama sobie przedstawisz razz jakis ham wyslal mi wiadomos ze dal mi 0 bo on nie umie rysowac i z 7,6 spadlo mi do 7 zapodaj linka, to ocenie twoje pracki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Violleta Marlly Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen) zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh Z taka dziewczyna jaka mial w dzungli to kazdy by mial dobrze wink a co z robalami domokun przeciez tam jest ich pelno!! myslicie ze wygodnie sie na nich spi xp whee whee robale robale robale robale robale... nie to zebym sie brzydzila czy cos... ale sa czasami natretne... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:01 pm
He he... udawana skromnosc, gdyby uwazała sie za barzydka w zyciu nie wrzuciła by tu zdjec XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:02 pm
Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:05 pm
[LINKIN] Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:05 pm
Marlly a co z robalami domokun przeciez tam jest ich pelno!! myslicie ze wygodnie sie na nich spi xp whee whee robale robale robale robale robale... nie to zebym sie brzydzila czy cos... ale sa czasami natretne... xp aaajajja spokojnie ^^ w koncu byl by tam tarzanik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:07 pm
Marlly [LINKIN] Marlly, sa terz duze porzyteczne "robale", ktore potrafia zrobic dobrze wink blaugh DOOBRZE mowisz... tjaaa xd tylko czy "robale" Dlatego dalem w " " wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|