|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:50 am
*Przysłuchuje się rozmowie*Przecierz nie ma problemu w odesłaniu pikachu.*Wyciąga z kieszeni GBA i przytyka pokeball, który zaraz znika* W tym trzymam wszytkie swoje poki, teraz juz nic nikomu nie zrobi.*Chowa spowrotem GBA*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:51 am
Delisa Lethiel Delisa wiecie co mnie dzis spotkalo ? : poszlam z moja mama do sklepu a kiedy wrocilismy weszlam do swojego pokoju i co zobaczylam ? kot mojego brata pozeral moja mysz ! nie wiem jak ten kot otworzyl klatke ani jak ja z tamtad wyciagnal ..... widzialam jak mial w pysku jej glowe ! na szczescie szybko zareagowalam i ja uratowalam ! wtedy nauczylam sie nie ufac kotom ..... ale... ale..... kotki są slodkie !! kocham kotki !!.. moze go nie nakarmil ?? sweatdrop ten kot chyba myslam ze to jakas zabawka sweatdrop stressed moim zdaniem to on myślałem, że to śniadanie... i dlatego najlepiej chodować Iguanę... roślinożerna i zielona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:52 am
*Bierze piłkę i idze pobawić się z Mei'em* Aport piesku!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:57 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Kukus Sei chan *Wypuszcza z pokeball pikachu*O niego ci chodziło, masz pecha spuściłes pusty pokeball.*Chowa pikachu do pokeball i chowa go pod bluzkę* o dżizas... to dziwadło jest nieśmiertelne czy co? sweatdrop niestety sweatdrop zrodziło się z chorego umysłu lethiel i po wielu traumatycznych przeżyciach jest naprawde niebezpieczne buu i znowu moja wina .... sad nie martw się 'przytula' to przez to co z nim robiliśmy jest niebezpieczny i nie da się go odesłać (efekt uboczny gazu) ty jesteś niewinna 'przytula' napewno ? *przytula* ale to przeze mnie sie pojawil sad napewno napewno 'przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:59 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Kukus Sei chan *Wypuszcza z pokeball pikachu*O niego ci chodziło, masz pecha spuściłes pusty pokeball.*Chowa pikachu do pokeball i chowa go pod bluzkę* o dżizas... to dziwadło jest nieśmiertelne czy co? sweatdrop niestety sweatdrop zrodziło się z chorego umysłu lethiel i po wielu traumatycznych przeżyciach jest naprawde niebezpieczne buu i znowu moja wina .... sad nie martw się 'przytula' to przez to co z nim robiliśmy jest niebezpieczny i nie da się go odesłać (efekt uboczny gazu) ty jesteś niewinna 'przytula' napewno ? *przytula* ale to przeze mnie sie pojawil sad napewno napewno 'przytula' whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:01 am
 a to moje kochane maleństwo !!!! heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:03 am
Lethiel  a to moje kochane maleństwo !!!! heart heart heart heart heart Juuuuuu ^^ heart Jaka sliczna kicia! ...*nabiera powagi* ekhem... znaczy... tak, niczego sobie kot.. zdaje sie byc mily i przejemny w dotyku..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:05 am
 a to moje maleństwo heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:08 am
Kagenoyami Lethiel  a to moje kochane maleństwo !!!! heart heart heart heart heart Juuuuuu ^^ heart Jaka sliczna kicia! ...*nabiera powagi* ekhem... znaczy... tak, niczego sobie kot.. zdaje sie byc mily i przejemny w dotyku.. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|