|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:49 pm
Violleta Ibris Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk istnieje cos takiego jak fascynacja, ktora przeslania wiele rzeczy. Ale zdrowy rozsadek czasem sie przydaje. Hey... xd Witaj Ib.. *podaje lapke**usmiecha sie milo* witam ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:50 pm
witam nowo przybylych whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musze sie pozalic jakies swiniemi po hmsku obnizaja ocene rysonkow wredne smieci crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris [LINKIN] Illune [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! TEST? jutro mamy test? O lol. Pierwsze slysze xd Ale kit i tak to probny i sie nie liczy wiec olac to xd Moze i probny, ale ocena i tak z tego jest!!! Nie pamietasz w zeszlym semestrze?? Probne sa proste, martw sie za rok... xp Hey Nox Czesc Ibris xd Wlasnie Linkin martw sie za rok bo nas egzamin zgniecie (przynajmiej mnie znajac moje lenistwo xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:51 pm
Marlly Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen) zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:52 pm
nox123 musze sie pozalic jakies swiniemi po hmsku obnizaja ocene rysonkow wredne smieci crying Obnizaja cene? tzn.? XDD Vi, ale zycie jest takie, jakie je sama sobie przedstawisz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:53 pm
Aidanna Kukus on nie zna Ozza osobiście... my w UT gramy On-Line a to dobrze whee i zle.... stare kto mi kupi mieszkanie w warszawie : blaugh na mnie nie licz... nie chcę byś nachodziła mnie i mojego brata u nas... po prostu nie życzę sobie tego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:53 pm
Violleta Marlly Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen) zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh czy ta dziewczyna w siggu to ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:54 pm
Violleta Marlly Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen) zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh Z taka dziewczyna jaka mial w dzungli to kazdy by mial dobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] To prawda! A Kukus zagrasz z nami kiedys?? nie mam zainstalowanego UT i jestem piekielnie kiepski... ake może jak ogarnę to wreszcie na kompa to zahulam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Violleta Marlly Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen) zycie cool? aaj no rzeczywiscie.. stare moze w dzungli tarzan mial dopiero cool zycie eehz zazdroscic mu blaugh czy ta dziewczyna w siggu to ty? niestety ja...jak co wiecej fotek w galerii..str, chyba 75 nie pamietam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To jak Kukus bedziesz gral w UT??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:55 pm
Aidanna Kukus Aidanna [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! eek jeny rzeczywiscie tragedia.... masz zszczescie ze znasz ozziego osobiscie... ja chce do warszawy crying on nie zna Ozza osobiście... my w UT gramy On-Line a to dobrze whee i zle.... stare kto mi kupi mieszkanie w warszawie : blaugh mozesz sie wbic do mojej cioci whee xd ale uprzedzam ma z deczka wrednego kota xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|