|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:44 pm
Kukus Illune... nie żebym był niemiły czy coś... ale biorąc pod uwagę okoliczności twojego poprzedniego odejścia z tej gildii to proponowałbym ci trochę grzeczniej się zachowywać... mimo, że LINKIN'a też nie dażę zbyt wielką sympatią to proszę o zachowanie kulturalne wzajemnie Uwiez mi, staram sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk istnieje cos takiego jak fascynacja, ktora przeslania wiele rzeczy. Ale zdrowy rozsadek czasem sie przydaje. Hey... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:45 pm
Illune [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! TEST? jutro mamy test? O lol. Pierwsze slysze xd Ale kit i tak to probny i sie nie liczy wiec olac to xd Moze i probny, ale ocena i tak z tego jest!!! Nie pamietasz w zeszlym semestrze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:45 pm
Kukus Illune... nie żebym był niemiły czy coś... ale biorąc pod uwagę okoliczności twojego poprzedniego odejścia z tej gildii to proponowałbym ci trochę grzeczniej się zachowywać... mimo, że LINKIN'a też nie dażę zbyt wielką sympatią to proszę o zachowanie kulturalne wzajemnie Ok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! eek jeny rzeczywiscie tragedia.... masz zszczescie ze znasz ozziego osobiscie... ja chce do warszawy crying on nie zna Ozza osobiście... my w UT gramy On-Line
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:47 pm
[LINKIN] Illune [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! TEST? jutro mamy test? O lol. Pierwsze slysze xd Ale kit i tak to probny i sie nie liczy wiec olac to xd Moze i probny, ale ocena i tak z tego jest!!! Nie pamietasz w zeszlym semestrze?? Probne sa proste, martw sie za rok... xp Hey Nox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:47 pm
Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk eee xp wydaje ci sie zycie jest cool whee whee *pociesza* a o lp gadam juz tak prawie automatycznie (to przez madlen)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:48 pm
[LINKIN] Illune [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! TEST? jutro mamy test? O lol. Pierwsze slysze xd Ale kit i tak to probny i sie nie liczy wiec olac to xd Moze i probny, ale ocena i tak z tego jest!!! Nie pamietasz w zeszlym semestrze?? nie pisalam bo bylam chora..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Aidanna [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! eek jeny rzeczywiscie tragedia.... masz zszczescie ze znasz ozziego osobiscie... ja chce do warszawy crying on nie zna Ozza osobiście... my w UT gramy On-Line a to dobrze whee i zle.... stare kto mi kupi mieszkanie w warszawie : blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Violleta eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk istnieje cos takiego jak fascynacja, ktora przeslania wiele rzeczy. Ale zdrowy rozsadek czasem sie przydaje. Hey... xd Witaj Ib.. *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:49 pm
Kukus Aidanna [LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! eek jeny rzeczywiscie tragedia.... masz zszczescie ze znasz ozziego osobiscie... ja chce do warszawy crying on nie zna Ozza osobiście... my w UT gramy On-Line To prawda! A Kukus zagrasz z nami kiedys??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|