|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:34 pm
Nightcatt lece spac bo malzonek sie denerwuje ...nie pozabijajcie sie tu smile wink papapapapap papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:35 pm
ludzie podajcie jakis adres do robienoa gacow bo te w przewodniku nie dzialaja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt lece spac bo malzonek sie denerwuje ...nie pozabijajcie sie tu smile wink papapapapap no gon spac jutro mam wyniki z matury aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znowu noc nie przespana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ludzie podajcie jakis adres do robienoa gacow bo te w przewodniku nie dzialaja sweatdrop ja sobie sciaglam na kompa wiec nie mam z tym problemu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:36 pm
Illune Nightcatt Illune Nightcatt ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart ja sie nie kluce to on ma dola i cie wydziera na wszystkich xd uuuu nie dobrze a co mu sie stało? nie wiem xp moze to sa objawy depresji whee *joke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:36 pm
Nightcatt lece spac bo malzonek sie denerwuje ...nie pozabijajcie sie tu smile wink papapapapap papapasie =)) *kiwa lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:37 pm
Illune Aidanna ludzie podajcie jakis adres do robienoa gacow bo te w przewodniku nie dzialaja sweatdrop ja sobie sciaglam na kompa wiec nie mam z tym problemu ale z kad?bo to w przewodniku tez sciagnelam ale mi sie niewlacza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:38 pm
Aidanna Illune Aidanna ludzie podajcie jakis adres do robienoa gacow bo te w przewodniku nie dzialaja sweatdrop ja sobie sciaglam na kompa wiec nie mam z tym problemu ale z kad?bo to w przewodniku tez sciagnelam ale mi sie niewlacza whee No wlasnie z przedowdnika biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:40 pm
[LINKIN] Marlly [LINKIN] Mally ja mam ich wszystkie albumy i znam wszystkie slowa blaugh ! Moze i ma taki pokuj, ale czy wie wiecej odemnie?? biggrin wink co prawda nie znam twojej wiedy... ale ona jest zdecydowanie fenomenem xd nie znam nikogo bardziej obeznanego... a swoja droga to slyszales ze chesterek sie rozwodzi?? crying przeciez sie chlopak znowu zalamie... zeby tylko dragow nie zaczal znowu brac... To nie jest taki news, ale Sara(nie wiem jak sie te imie pisze po ang. chyba Sarah) ma troche racji z tych ok. 8 lat spedzili razem ok. 3! Wiec, nikt raczej sie nie dziwi!P.S. Vi, kupic moge, ale przynet wysylac nie mozna!!! ale ja slyszalam (z tego co madlen mowila) ze ona go zdradzala... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:41 pm
Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:42 pm
[LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! TEST? jutro mamy test? O lol. Pierwsze slysze xd Ale kit i tak to probny i sie nie liczy wiec olac to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune... nie żebym był niemiły czy coś... ale biorąc pod uwagę okoliczności twojego poprzedniego odejścia z tej gildii to proponowałbym ci trochę grzeczniej się zachowywać... mimo, że LINKIN'a też nie dażę zbyt wielką sympatią to proszę o zachowanie kulturalne wzajemnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly [LINKIN] Marlly [LINKIN] Mally ja mam ich wszystkie albumy i znam wszystkie slowa blaugh ! Moze i ma taki pokuj, ale czy wie wiecej odemnie?? biggrin wink co prawda nie znam twojej wiedy... ale ona jest zdecydowanie fenomenem xd nie znam nikogo bardziej obeznanego... a swoja droga to slyszales ze chesterek sie rozwodzi?? crying przeciez sie chlopak znowu zalamie... zeby tylko dragow nie zaczal znowu brac... To nie jest taki news, ale Sara(nie wiem jak sie te imie pisze po ang. chyba Sarah) ma troche racji z tych ok. 8 lat spedzili razem ok. 3! Wiec, nikt raczej sie nie dziwi!P.S. Vi, kupic moge, ale przynet wysylac nie mozna!!! ale ja slyszalam (z tego co madlen mowila) ze ona go zdradzala... sad Tyle plotek krazy po necie! Ja uwierzylem w ta, gdyz widzialem wywiad gdzie mowil:"...Z 6 lat malzenstwa, razem spedzilismy chyba 2 lata..." blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:43 pm
eeh czy dla was liczy sie bardziej zycie ludzi ktorych w zupelnosci nie znacie? czy zycie wlasne, znajomych rodziny? ...aj dobra eeh nie wazne...ja chce zarcie dla rybek sad i chce ................aj zycie jest walniete crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:43 pm
[LINKIN] Jestem wkurzony, bo przegralem z Ozzem i z opcym w UT i przez to, ze nasza genialna wychowawczyni nie powiedziala nam, ze jutro piszemy test humanistyczny z 2 semestru!!! Przed chwila sie dowiedzialem, bo kolega do mnie zadzownil, gdyz kolezanka z innej klasy zapytale sie czy sie nauczyl na jutrzejszy test, a on sie zapytalk o co chodzi i tak sie pociaglo!!! Niedojrz, ze ni bylo mnie tydzien w szkole i jutro bedzie moj pierwszy dzien to cos takiego!!! eek jeny rzeczywiscie tragedia.... masz zszczescie ze znasz ozziego osobiscie... ja chce do warszawy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|