|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:24 pm
Illune Marlly ale nie sadze zeby byl bardziej zaawansowany od marlenki... whee xp ona jest fenomenem whee w pokoju zamiast tapety ma wszedzie ich plakaty To juz jakies zboczenie xd jak bylam mala i glupia tez sluchama LP ale juz sie wszystkiego pozbylam od nich xd Bo jestes Iza, ktora kiedys zabanowano i teraz podszywasz sie pod kogos innego, wiec dlatego tak sadzisz!!!(P.S. to nie jest zart, to prawda scream )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:25 pm
ja moge sprubowac kupic, poczekaj Vi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:26 pm
[LINKIN] Illune Marlly ale nie sadze zeby byl bardziej zaawansowany od marlenki... whee xp ona jest fenomenem whee w pokoju zamiast tapety ma wszedzie ich plakaty To juz jakies zboczenie xd jak bylam mala i glupia tez sluchama LP ale juz sie wszystkiego pozbylam od nich xd Bo jestes Iza, ktora kiedys zabanowano i teraz podszywasz sie pod kogos innego, wiec dlatego tak sadzisz!!!(P.S. to nie jest zart, to prawda scream ) o moj boze !!! i co ty teraz zrobisz? xd I ja sie wcale nie podszywam biggrin Jakbys chcial wiedziec chlopczyku to jest tutaj kilka osob ktorzy podaja sie za kogo innego, straszne prawda? Mam nadzieje ze ta informacja nie obciazy twojego mozgu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:26 pm
[LINKIN] Mally ja mam ich wszystkie albumy i znam wszystkie slowa blaugh ! Moze i ma taki pokuj, ale czy wie wiecej odemnie?? biggrin wink eghem.. on mnie normalnie pobij jak zobaczyl w gazecie plakat LP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:27 pm
Illune [LINKIN] Illune Marlly ale nie sadze zeby byl bardziej zaawansowany od marlenki... whee xp ona jest fenomenem whee w pokoju zamiast tapety ma wszedzie ich plakaty To juz jakies zboczenie xd jak bylam mala i glupia tez sluchama LP ale juz sie wszystkiego pozbylam od nich xd Bo jestes Iza, ktora kiedys zabanowano i teraz podszywasz sie pod kogos innego, wiec dlatego tak sadzisz!!!(P.S. to nie jest zart, to prawda scream ) o moj boze !!! i co ty teraz zrobisz? xd I ja sie wcale nie podszywam biggrin Jakbys chcial wiedziec chlopczyku to jest tutaj kilka osob ktorzy podaja sie za kogo innego, straszne prawda? Mam nadzieje ze ta informacja nie obciazy twojego mozgu. Powiem tyle stare I moglabys sie przyznac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:28 pm
[LINKIN] Mally ja mam ich wszystkie albumy i znam wszystkie slowa blaugh ! Moze i ma taki pokuj, ale czy wie wiecej odemnie?? biggrin wink co prawda nie znam twojej wiedy... ale ona jest zdecydowanie fenomenem xd nie znam nikogo bardziej obeznanego... a swoja droga to slyszales ze chesterek sie rozwodzi?? crying przeciez sie chlopak znowu zalamie... zeby tylko dragow nie zaczal znowu brac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:30 pm
[LINKIN] Illune [LINKIN] Illune Marlly ale nie sadze zeby byl bardziej zaawansowany od marlenki... whee xp ona jest fenomenem whee w pokoju zamiast tapety ma wszedzie ich plakaty To juz jakies zboczenie xd jak bylam mala i glupia tez sluchama LP ale juz sie wszystkiego pozbylam od nich xd Bo jestes Iza, ktora kiedys zabanowano i teraz podszywasz sie pod kogos innego, wiec dlatego tak sadzisz!!!(P.S. to nie jest zart, to prawda scream ) o moj boze !!! i co ty teraz zrobisz? xd I ja sie wcale nie podszywam biggrin Jakbys chcial wiedziec chlopczyku to jest tutaj kilka osob ktorzy podaja sie za kogo innego, straszne prawda? Mam nadzieje ze ta informacja nie obciazy twojego mozgu. Powiem tyle stare I moglabys sie przyznac! wiesz...osoby ktore powinny wiedziec kim jestem wiedza o tym juz jakis czas, a co do fotek....naprawde przerazilbys sie gdybys wiedzial naprawde z kim gadasz smile Bo duzo ludzi dla zabawy daje inne fotki smile Obciazylo to twoja psychike? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:30 pm
ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:31 pm
Nightcatt ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart ja sie nie kluce to on ma dola i cie wydziera na wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:31 pm
Marlly [LINKIN] Mally ja mam ich wszystkie albumy i znam wszystkie slowa blaugh ! Moze i ma taki pokuj, ale czy wie wiecej odemnie?? biggrin wink co prawda nie znam twojej wiedy... ale ona jest zdecydowanie fenomenem xd nie znam nikogo bardziej obeznanego... a swoja droga to slyszales ze chesterek sie rozwodzi?? crying przeciez sie chlopak znowu zalamie... zeby tylko dragow nie zaczal znowu brac... To nie jest taki news, ale Sara(nie wiem jak sie te imie pisze po ang. chyba Sarah) ma troche racji z tych ok. 8 lat spedzili razem ok. 3! Wiec, nikt raczej sie nie dziwi!P.S. Vi, kupic moge, ale przynet wysylac nie mozna!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:32 pm
Illune Nightcatt ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart ja sie nie kluce to on ma dola i cie wydziera na wszystkich xd uuuu nie dobrze a co mu sie stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:33 pm
Nightcatt Illune Nightcatt ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart ja sie nie kluce to on ma dola i cie wydziera na wszystkich xd uuuu nie dobrze a co mu sie stało? nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lece spac bo malzonek sie denerwuje ...nie pozabijajcie sie tu smile wink papapapapap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart slodkich snow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|