Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12484 12485 12486 12487 12488 12489 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

crazy chaz

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:24 pm

Illune
Marlly

ale nie sadze zeby byl bardziej zaawansowany od marlenki... whee xp ona jest fenomenem whee w pokoju zamiast tapety ma wszedzie ich plakaty
To juz jakies zboczenie xd jak bylam mala i glupia tez sluchama LP ale juz sie wszystkiego pozbylam od nich xd
Bo jestes Iza, ktora kiedys zabanowano i teraz podszywasz sie pod kogos innego, wiec dlatego tak sadzisz!!!(P.S. to nie jest zart, to prawda scream )
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:25 pm

ja moge sprubowac kupic, poczekaj Vi

crazy chaz

Shizuka18

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:25 pm

[LINKIN]
Yo!

hej hej
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:26 pm

[LINKIN]
Illune
Marlly

ale nie sadze zeby byl bardziej zaawansowany od marlenki... whee xp ona jest fenomenem whee w pokoju zamiast tapety ma wszedzie ich plakaty
To juz jakies zboczenie xd jak bylam mala i glupia tez sluchama LP ale juz sie wszystkiego pozbylam od nich xd
Bo jestes Iza, ktora kiedys zabanowano i teraz podszywasz sie pod kogos innego, wiec dlatego tak sadzisz!!!(P.S. to nie jest zart, to prawda scream )

o moj boze !!! i co ty teraz zrobisz? xd I ja sie wcale nie podszywam biggrin Jakbys chcial wiedziec chlopczyku to jest tutaj kilka osob ktorzy podaja sie za kogo innego, straszne prawda? Mam nadzieje ze ta informacja nie obciazy twojego mozgu.

Prinee

Aidanna

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:26 pm

[LINKIN]
Mally ja mam ich wszystkie albumy i znam wszystkie slowa blaugh ! Moze i ma taki pokuj, ale czy wie wiecej odemnie?? biggrin wink
eghem.. on mnie normalnie pobij jak zobaczyl w gazecie plakat LP
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:27 pm

Illune
[LINKIN]
Illune
Marlly

o moj boze !!! i co ty teraz zrobisz? xd I ja sie wcale nie podszywam biggrin Jakbys chcial wiedziec chlopczyku to jest tutaj kilka osob ktorzy podaja sie za kogo innego, straszne prawda? Mam nadzieje ze ta informacja nie obciazy twojego mozgu.
Powiem tyle stare I moglabys sie przyznac!

crazy chaz

Leylla

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:28 pm

[LINKIN]
Mally ja mam ich wszystkie albumy i znam wszystkie slowa blaugh ! Moze i ma taki pokuj, ale czy wie wiecej odemnie?? biggrin wink

co prawda nie znam twojej wiedy... ale ona jest zdecydowanie fenomenem xd nie znam nikogo bardziej obeznanego... a swoja droga to slyszales ze chesterek sie rozwodzi?? crying przeciez sie chlopak znowu zalamie... zeby tylko dragow nie zaczal znowu brac...
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:30 pm

[LINKIN]
Illune
[LINKIN]
Illune
Marlly

Powiem tyle stare I moglabys sie przyznac!

wiesz...osoby ktore powinny wiedziec kim jestem wiedza o tym juz jakis czas, a co do fotek....naprawde przerazilbys sie gdybys wiedzial naprawde z kim gadasz smile Bo duzo ludzi dla zabawy daje inne fotki smile

Obciazylo to twoja psychike? xd

Prinee

Nightcatt

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:30 pm

ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:31 pm

Nightcatt
ej nie kloccie kazdy robi to co chce wink po co sie denerwowac? dobranoc wszystkim wink heart

ja sie nie kluce to on ma dola i cie wydziera na wszystkich xd

Prinee

crazy chaz

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:31 pm

Marlly
[LINKIN]

co prawda nie znam twojej wiedy... ale ona jest zdecydowanie fenomenem xd nie znam nikogo bardziej obeznanego... a swoja droga to slyszales ze chesterek sie rozwodzi?? crying przeciez sie chlopak znowu zalamie... zeby tylko dragow nie zaczal znowu brac...
To nie jest taki news, ale Sara(nie wiem jak sie te imie pisze po ang. chyba Sarah)
ma troche racji z tych ok. 8 lat spedzili razem ok. 3! Wiec, nikt raczej sie nie dziwi!P.S. Vi, kupic moge, ale przynet wysylac nie mozna!!!
PostPosted: Sun May 15, 2005 12:32 pm

Illune
Nightcatt

uuuu nie dobrze a co mu sie stało?

Nightcatt

Prinee

PostPosted: Sun May 15, 2005 12:33 pm

Nightcatt
Illune
Nightcatt

uuuu nie dobrze a co mu sie stało?

nie wiem xp

lece spac bo malzonek sie denerwuje ...nie pozabijajcie sie tu smile wink papapapapap

Nightcatt

Leylla

Nightcatt

slodkich snow smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12484 12485 12486 12487 12488 12489 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games