|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:53 am
Lethiel Aidanna Kiart Aidanna Babelki, babelki wszystkie moje babelki... *wlacza hawajska muzyke i zasuwa HULA* blaugh Bamboocha ... xd yaay!!!! LEI niestety niedziala a chcialam sie przebrac w hula blaugh 3nodding ] *stuka sie tyleczkiem ze wszystkimi na sali* nio wlasnie ja tesh sad .. i swooj staniczek z kokosoow chcialam zaloshyc ;( *stuk z nia bioderkiem* 4laugh BAAABOOOOOCHAAAA!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:53 am
Kiart blaugh :puk w bioderko oby dwie : *zashooca mu naszyjnik z kwiatoow na szyje* *puk bioderkiem* bamboocha !!! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:54 am
nio i zmykac musze sad papatki wam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:55 am
Kiart Lethiel Aidanna Kiart Aidanna Babelki, babelki wszystkie moje babelki... *wlacza hawajska muzyke i zasuwa HULA* blaugh Bamboocha ... xd yaay!!!! LEI niestety niedziala a chcialam sie przebrac w hula blaugh 3nodding ] *stuka sie tyleczkiem ze wszystkimi na sali* nio wlasnie ja tesh sad .. i swooj staniczek z kokosoow chcialam zaloshyc ;( *stuk z nia bioderkiem* 4laugh blaugh :puk w bioderko oby dwie : *stuk, stuk* blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:56 am
No niestety ... ja musze leciec ... sad
NIECH BAMBOOCHA WAS NIE OPUSZCZA ... xd
BAMBOOCHA !!
NARKA ALL... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:57 am
Czesc wszystkim! Jestem ZALAMANY!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:57 am
Kiart No niestety ... ja musze leciec ... sad NIECH BAMBOOCHA WAS NIE OPUSZCZA ... xd BAMBOOCHA !!NARKA ALL... 4laugh nra wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:02 pm
no i zostalam sama
no coz
bambocha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:03 pm
Aidanna no i zostalam sama no coz bambochaJesli chcialas zrobic tak! ^To musisz pamietac, ze wielkosc jest do 24! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:05 pm
[LINKIN] Aidanna no i zostalam sama no coz bambochaJesli chcialas zrobic tak! ^To musisz pamietac, ze wielkosc jest do 24! wink xd et... ludzie!!!! czesc wam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:10 pm
Aidanna [LINKIN] Aidanna no i zostalam sama no coz bambochaJesli chcialas zrobic tak! ^To musisz pamietac, ze wielkosc jest do 24! wink xd et... ludzie!!!! czesc wam!!! No co?? Nie chce zebys robila bledy w przyszlosci!! A po za tym zajrzyjcie na moj quescik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|