|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:37 am
Nightcatt czesc,nie jeszcze nie wrocil wink Witaj ...^^ Hejka Aidanna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:38 am
Nightcatt racqel Nightcatt czesc,nie jeszcze nie wrocil wink a ma zjazd, czy cos sie stalo? nie wiem w sumie wiem ze ogladał mieszkanie a reszte mial powiedziec jak wroci dzis wieczorem ma byc mieszkanie w Szzcecinie? Czy 3miescie, bo sie juz troche pogubilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:39 am
witam tych cio przybyli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:40 am
Lethiel Kiart Lethiel jestes pewien ??!! ninja *patrzy na niego przerashonym wzrokiem* Yes ... xd uh... w takim razie.. ninja Bamboocha !!! 4laugh *pac go bioderkiem* wink whee Czujmy sie jak na Hawajach ... xd 4laugh Wczujmy sie w rytm Bamboocha exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:41 am
Kiart Lethiel Kiart Lethiel jestes pewien ??!! ninja *patrzy na niego przerashonym wzrokiem* Yes ... xd uh... w takim razie.. ninja Bamboocha !!! 4laugh *pac go bioderkiem* wink whee Czujmy sie jak na Hawajach ... xd 4laugh Wczujmy sie w rytm Bamboocha exclaim yay !! xd whee xd tańczy dookola niego w spoodniczce z trawy* baaaaaaambooooocha !!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:41 am
racqel Nightcatt racqel Nightcatt czesc,nie jeszcze nie wrocil wink a ma zjazd, czy cos sie stalo? nie wiem w sumie wiem ze ogladał mieszkanie a reszte mial powiedziec jak wroci dzis wieczorem ma byc mieszkanie w Szzcecinie? Czy 3miescie, bo sie juz troche pogubilem... *kto mieszka w trojmiescie* rozglada sie szybko!!! bo ja tam mieszkam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:42 am
racqel Nightcatt racqel Nightcatt czesc,nie jeszcze nie wrocil wink a ma zjazd, czy cos sie stalo? nie wiem w sumie wiem ze ogladał mieszkanie a reszte mial powiedziec jak wroci dzis wieczorem ma byc mieszkanie w Szzcecinie? Czy 3miescie, bo sie juz troche pogubilem... Szczecin ie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:44 am
Lethiel Kiart Lethiel Kiart Lethiel jestes pewien ??!! ninja *patrzy na niego przerashonym wzrokiem* Yes ... xd uh... w takim razie.. ninja Bamboocha !!! 4laugh *pac go bioderkiem* wink whee Czujmy sie jak na Hawajach ... xd 4laugh Wczujmy sie w rytm Bamboocha exclaim yay !! xd whee xd tańczy dookola niego w spoodniczce z trawy* baaaaaaambooooocha !!! whee A gdzie miseczki z kokosow ... 3nodding :Razdaje kazdemu Fane ...: :Nie wstrzasacje ... Pijmy do Ostatniego Bombelka ... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:45 am
Kiart Lethiel Kiart Lethiel Kiart Lethiel jestes pewien ??!! ninja *patrzy na niego przerashonym wzrokiem* Yes ... xd uh... w takim razie.. ninja Bamboocha !!! 4laugh *pac go bioderkiem* wink whee Czujmy sie jak na Hawajach ... xd 4laugh Wczujmy sie w rytm Bamboocha exclaim yay !! xd whee xd tańczy dookola niego w spoodniczce z trawy* baaaaaaambooooocha !!! whee A gdzie miseczki z kokosow ... 3nodding :Razdaje kazdemu Fane ...: :Nie wstrzasacje ... Pijmy do Ostatniego Bombelka ... xd : Babelki, babelki wszystkie moje babelki... *wlacza hawajska muzyke i zasuwa HULA* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:46 am
Nightcatt racqel Nightcatt racqel Nightcatt czesc,nie jeszcze nie wrocil wink a ma zjazd, czy cos sie stalo? nie wiem w sumie wiem ze ogladał mieszkanie a reszte mial powiedziec jak wroci dzis wieczorem ma byc mieszkanie w Szzcecinie? Czy 3miescie, bo sie juz troche pogubilem... Szczecin ie a to dopiero. ciekawe. ciekawe. Aida - jak widzisz w Szczecinie jedak a nie w 3miescie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart A gdzie miseczki z kokosow ... 3nodding :Razdaje kazdemu Fane ...: :Nie wstrzasacje ... Pijmy do Ostatniego Bombelka ... xd : *ściaga bloozeczke* Bamoboocha !!!! 4laugh whee xd xd xd inventory nie działa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Babelki, babelki wszystkie moje babelki... *wlacza hawajska muzyke i zasuwa HULA* blaugh Bamboocha ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:49 am
Kiart Aidanna Babelki, babelki wszystkie moje babelki... *wlacza hawajska muzyke i zasuwa HULA* blaugh Bamboocha ... xd yaay!!!! LEI niestety niedziala a chcialam sie przebrac w hula blaugh 3nodding ] *stuka sie tyleczkiem ze wszystkimi na sali*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:51 am
Aidanna Kiart Aidanna Babelki, babelki wszystkie moje babelki... *wlacza hawajska muzyke i zasuwa HULA* blaugh Bamboocha ... xd yaay!!!! LEI niestety niedziala a chcialam sie przebrac w hula blaugh 3nodding ] *stuka sie tyleczkiem ze wszystkimi na sali* nio wlasnie ja tesh sad .. i swooj staniczek z kokosoow chcialam zaloshyc ;( *stuk z nia bioderkiem* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:52 am
Lethiel Aidanna Kiart Aidanna Babelki, babelki wszystkie moje babelki... *wlacza hawajska muzyke i zasuwa HULA* blaugh Bamboocha ... xd yaay!!!! LEI niestety niedziala a chcialam sie przebrac w hula blaugh 3nodding ] *stuka sie tyleczkiem ze wszystkimi na sali* nio wlasnie ja tesh sad .. i swooj staniczek z kokosoow chcialam zaloshyc ;( *stuk z nia bioderkiem* 4laugh blaugh :puk w bioderko oby dwie :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|