|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:24 am
racqel Violleta *ziewaaa.. ZZZZzzzZzz* eeh poklika ktos? moze? nudzi mi sie blaugh ale na Gg blaugh ale masz oczojebnego siga, nie mozesz z nim czegos zrobic? oje ale mi sie podoba blaugh nie nie moge bo nie umie i nie chce mi sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nooo, noo, no. Gratulacje!
Masz totalnie bamboocha styl. Nic co Bamboocha nie jest Ci obce. Widać, że znasz sie na rzeczy. Fajowe wdzianko, smakowite jedzonko, a i imprezki konkretne.
Trzymaj dalej z Bamboocha!
eee... to chyba nie jest dobrze O_o ... zaczynam sie siebie bac crying gonk crying
nie chce byc bamboocha !!! domokun gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*przerwa w graniu w UT* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:25 am
Lethiel Nooo, noo, no. Gratulacje! Masz totalnie bamboocha styl. Nic co Bamboocha nie jest Ci obce. Widać, że znasz sie na rzeczy. Fajowe wdzianko, smakowite jedzonko, a i imprezki konkretne. Trzymaj dalej z Bamboocha! eee... to chyba nie jest dobrze O_o ... zaczynam sie siebie bac crying gonk crying nie chce byc bamboocha !!! domokun gonk Dlaczego ...?? Bamboocha jest Fajny ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:26 am
opcy *przerwa w graniu w UT* 3nodding * podaje napoje * * rzuca recznik * (nieee, masowac nie bede)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lift me up, lift me up Ohla la la la Lift me up, lift me up Ohla la la la
xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy *przerwa w graniu w UT* 3nodding * podaje napoje * * rzuca recznik * (nieee, masowac nie bede) co dobrze o tobie swiadczy dobra spadam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:28 am
Kiart Lethiel Nooo, noo, no. Gratulacje! Masz totalnie bamboocha styl. Nic co Bamboocha nie jest Ci obce. Widać, że znasz sie na rzeczy. Fajowe wdzianko, smakowite jedzonko, a i imprezki konkretne. Trzymaj dalej z Bamboocha! eee... to chyba nie jest dobrze O_o ... zaczynam sie siebie bac crying gonk crying nie chce byc bamboocha !!! domokun gonk Dlaczego ...?? Bamboocha jest Fajny ... xd jestes pewien ??!! ninja *patrzy na niego przerashonym wzrokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:32 am
opcy racqel opcy *przerwa w graniu w UT* 3nodding * podaje napoje * * rzuca recznik * (nieee, masowac nie bede) co dobrze o tobie swiadczy dobra spadam! papa ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:34 am
Lethiel jestes pewien ??!! ninja *patrzy na niego przerashonym wzrokiem* Yes ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:34 am
czesc,nie jeszcze nie wrocil wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:35 am
Nightcatt czesc,nie jeszcze nie wrocil wink a ma zjazd, czy cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:36 am
racqel Nightcatt czesc,nie jeszcze nie wrocil wink a ma zjazd, czy cos sie stalo? nie wiem w sumie wiem ze ogladał mieszkanie a reszte mial powiedziec jak wroci dzis wieczorem ma byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:37 am
Kiart Lethiel jestes pewien ??!! ninja *patrzy na niego przerashonym wzrokiem* Yes ... xd uh... w takim razie.. ninja Bamboocha !!! 4laugh *pac go bioderkiem* wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|