|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:04 am
opcy Lethiel opcy przeglada dvdka z bakapem muzyki......... czego by tu posluchac...... *schyla sie i zaglada mu w plytke* a cio mash ?? ostatnio sciagniete rzeczy: dusho .. zamknij oczki i losooj blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:05 am
no i wybralem 3nodding //Now Playing: Sieges Even [Uneven #01] Disrespectfully Yours [5:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:06 am
]Goth bless[ Cholera, ale bym sobie posluchal OST'a z Soul Reaver'a eek heart ten z dwojki jest lepszy..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:07 am
opcyy .... mam tu cosiq dla ciebie xd http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11458,utwor,56059.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:08 am
opcy ]Goth bless[ Cholera, ale bym sobie posluchal OST'a z Soul Reaver'a eek heart ten z dwojki jest lepszy..... 3nodding Kurde, marzy mi sie LOK: Defiance eek heart gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:10 am
Addik opcyy .... mam tu cosiq dla ciebie xd http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11458,utwor,56059.html z utworow o podobnej tematyce moge polecic : Ziomals Attack - Czerwony Pentos i Kury - Trygław (z albumu Polovirus)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok .... ja jush musze konczyc ... papapa 4 all
*pakooje sie do lodoofki i znika *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Addik opcyy .... mam tu cosiq dla ciebie xd http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/11458,utwor,56059.html z utworow o podobnej tematyce moge polecic : Ziomals Attack - Czerwony Pentos i Kury - Trygław (z albumu Polovirus) Kury! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:11 am
Addik ok .... ja jush musze konczyc ... papapa 4 all *pakooje sie do lodoofki i znika * papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czeeerwwooony peeeentoo-oo-ooos! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik ok .... ja jush musze konczyc ... papapa 4 all *pakooje sie do lodoofki i znika * Do zobaczenia Addik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:12 am
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Cholera, ale bym sobie posluchal OST'a z Soul Reaver'a eek heart ten z dwojki jest lepszy..... 3nodding Kurde, marzy mi sie LOK: Defiance eek heart gonk OST czy gra? bo gre przeszedlem..... (co prawda nie na moim kompie.......) barzo ladnie wiaze historie ze wszystkich gier...... a ma byc jeszcze piata i ostatnia czesc Legacy of Kain! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 10:13 am
]Goth bless[ Czeeerwwooony peeeentoo-oo-ooos! xd ooooooooon jeeeest czeeerwoooonyyyyy on sie niczyyym nie przejmuuuuujeeeeee!!!!!! xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Cholera, ale bym sobie posluchal OST'a z Soul Reaver'a eek heart ten z dwojki jest lepszy..... 3nodding Kurde, marzy mi sie LOK: Defiance eek heart gonk OST czy gra? bo gre przeszedlem..... (co prawda nie na moim kompie.......) barzo ladnie wiarze historie ze wszystkich gier...... a ma byc jeszcze piata i ostatnia czesc Legacy of Kain! 3nodding Cholera, zazdroszcze... podobno Defiance to hiciorrr jakich malo... a OST'a nie slyszalem... buuuuuu... ja ciem Raziela!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Addik ok .... ja jush musze konczyc ... papapa 4 all *pakooje sie do lodoofki i znika * papatki papatkiii ^^ Lethi mam problem z kupieniem czegos w market place.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|