|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:44 am
opcy ja osobiscie szukam kogos kogo mogl bym obrazic......... mnie mugl bys sproobowac .... ale ja sie jush przyzwyczailem wiec ciezko ci bedzie wyprowadzic mnie z roownowagi ... ale smialo mozesh walic .... najlepiej na gg ... bo na gai to ktos sie moze przyczepic za slownictwo ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:45 am
Violleta Witam Witam ^^ *caluje wszystkich i przytula* 3nodding o czym klikacie? blaugh ooo .... eek czesc ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:45 am
Addik opcy ja osobiscie szukam kogos kogo mogl bym obrazic......... mnie mugl bys sproobowac .... ale ja sie jush przyzwyczailem wiec ciezko ci bedzie wyprowadzic mnie z roownowagi ... ale smialo mozesh walic .... najlepiej na gg ... bo na gai to ktos sie moze przyczepic za slownictwo ... blaugh musial bys mnie najpierw sprowokowac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:46 am
opcy ja osobiscie szukam kogos kogo mogl bym obrazic......... Jestem do dyspozycji o ile to obrazanie bedzie szczere, prawdziwe i nie bedziesz tego zalowal... Witam wszystkich tak w ogole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:47 am
opcy Lethiel opcy ja osobiscie szukam kogos kogo mogl bym obrazic......... ninja *zauwasha opcego* *skrada sie na paluszkach* *ciag ciag za czapke* mogu na lepek ?? i jeszcze sie pytasz? wink ty masz stala rezerwacje! smile *ćmok go w brode bo do czola nie siega* xp *wdrap po ramieniu na glowe* *siedzi cicho i obserwooje innych* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:48 am
]Goth bless[ opcy ja osobiscie szukam kogos kogo mogl bym obrazic......... Jestem do dyspozycji o ile to obrazanie bedzie szczere, prawdziwe i nie bedziesz tego zalowal... Witam wszystkich tak w ogole *kiwa lapka* Witaj Goth Bless ^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy ja osobiscie szukam kogos kogo mogl bym obrazic......... Jestem do dyspozycji o ile to obrazanie bedzie szczere, prawdziwe i nie bedziesz tego zalowal... Witam wszystkich tak w ogole siema ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam wszystkich tak w ogole Hejka ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy ja osobiscie szukam kogos kogo mogl bym obrazic......... Jestem do dyspozycji o ile to obrazanie bedzie szczere, prawdziwe i nie bedziesz tego zalowal... Witam wszystkich tak w ogole witaj Kage ninja *machu mach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:52 am