|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:00 am
*wlazi przeciagając sie i pac na poduche* witajcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:01 am
Lethiel *wlazi przeciagając sie i pac na poduche* witajcie whee czesc ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:01 am
Lethiel *wlazi przeciagając sie i pac na poduche* witajcie whee Cześć Lethiel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:02 am
Addik Kiart Witam ponownie ... smile wink czesc ... ale dzisiaj nudy .... opcy jestes jeszcze tam question mash moze z kad zalatwic ubdate albo {cala} do encyklopedji magic the gatthering ... bo ja mam karty tylko do 6/7 edycji ... jak juz mowilem ja sie tym za bardzo nie interesuje..... kumple zboczency maja tego w ch@#!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:03 am
Qatryk Lethiel *wlazi przeciagając sie i pac na poduche* witajcie whee Cześć Lethiel.*podnosi sie* whee witaj wink *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:04 am
hmm... zna ktos moze jakies japonskie filmy? ale nie zadne horrory, czy o samurajach tylko o zyciu codziennym czy cius -^^- (ofc nie romansidla ) ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lol ...z Gai mnie wywalilo ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Addik Kiart Witam ponownie ... smile wink czesc ... ale dzisiaj nudy .... opcy jestes jeszcze tam question mash moze z kad zalatwic ubdate albo {cala} do encyklopedji magic the gatthering ... bo ja mam karty tylko do 6/7 edycji ... jak juz mowilem ja sie tym za bardzo nie interesuje..... kumple zboczency maja tego w ch@#! ok .... ale byl bym wdzieczny jak bys sie ich zapytal .... albo mnie z nimi jakos skontaktowal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:05 am
Akiko Tamashii hmm... zna ktos moze jakies japonskie filmy? ale nie zadne horrory, czy o samurajach tylko o zyciu codziennym czy cius -^^- (ofc nie romansidla ) ?? //edit na DKFie sie pare zdazylo ale tytulow nie pamietam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:06 am
Addik Lethiel *wlazi przeciagając sie i pac na poduche* witajcie whee czesc ... *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:07 am
opcy Akiko Tamashii hmm... zna ktos moze jakies japonskie filmy? ale nie zadne horrory, czy o samurajach tylko o zyciu codziennym czy cius -^^- (ofc nie romansidla ) ?? edit Ostatni samuraj ... Hero a nie o samurajach i nie japonskie to polecam Chinskie duchy i moze Dawno temu w chinach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:08 am
Kiart opcy Akiko Tamashii hmm... zna ktos moze jakies japonskie filmy? ale nie zadne horrory, czy o samurajach tylko o zyciu codziennym czy cius -^^- (ofc nie romansidla ) ?? edit Ostatni samuraj ... Hero a nie samurajach i nie japonskie to polecam Chinskie duchy i moze Dawno temu w chinach stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:08 am
Akiko Tamashii hmm... zna ktos moze jakies japonskie filmy? ale nie zadne horrory, czy o samurajach tylko o zyciu codziennym czy cius -^^- (ofc nie romansidla ) ?? yyy .... nie ... ale ostatnio ogladalem fajny chorror o japonczykach w wojsku ... ktuzy zostali wyslali na akcje ratunkowa do "R-point" tak tesh sie nazywa ten film ... najbardziej mie rozwalilo w tym filmie ze na misje wyruszyli w 9 os .... a jak wychodzili z lodki na lad pierwszego dnia to bylo ich dziesieciu ... w tym jeden zaginiony ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:10 am
ech.. *zakopu w poduszkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:10 am
Akiko Tamashii Kiart opcy Akiko Tamashii hmm... zna ktos moze jakies japonskie filmy? ale nie zadne horrory, czy o samurajach tylko o zyciu codziennym czy cius -^^- (ofc nie romansidla ) ?? edit Ostatni samuraj ... Hero a nie samurajach i nie japonskie to polecam Chinskie duchy i moze Dawno temu w chinach stare aha ... zle zrozumialem ...==' :siesta:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|