|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:19 am
Addik opcy Addik opcy .... jush wszystko jest odkrecone/normalnie na gai ... czy jeszcze nie question i do kiedy to jeszcze potrwa question no sklepy marketplace i trejdy dzialaja..... 3nodding //edit tylko profile nie dzialaja........ no wlasnie zawazylem stressed i listy zdrozaly.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:21 am
...kurde - ja sobie dzisiaj kupiłem pare śmieci i nawet przymierzyć nie mogę bo nie działa no! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:23 am
yyyy eek ....walek .... stare mam dwooprzyciskowy enter ... znaczy sie jak nacisne na ta wieksza czesc i przekrzywi sie w prawo to jest enter a jak nacisne go na ta mniejsza czesc to dziala jako "" ale klawisz jest niedzielony . xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:23 am
hejhej....... ja na razie i tak nie zmieniam ciuchow bo mi moja eteralna pilotka zninknie.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:25 am
opcy hejhej....... ja na razie i tak nie zmieniam ciuchow bo mi moja eteralna pilotka zninknie.... 3nodding ...ja jak ubiorę ta pilotke to mi tak kapiasto włosy ucina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:28 am
a na markecie sa normalne ceny question czy dalej te masakryczne question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:29 am
Addik a na markecie sa normalne ceny question czy dalej te masakryczne question ...nawet nie zaglądałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:33 am
Addik a na markecie sa normalne ceny question czy dalej te masakryczne question troche wieksze niz normalnie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:35 am
calkiem fajne....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:37 am
opcy calkiem fajne....... 3nodding ...yhm - przyjemne, owszem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:40 am
niewiecie jakie sa inne wyszukiwarki grafiki oprucz googli , altawisty i chyba nie istniejacej jush ditto question albo co do ditto to jakos inny adres jest ... tylko ni pamietam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:41 am
domokun HeloŁ, co tam u was, ja lecze z KK kaca po imprezie, było ostro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|