|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:55 am
a ja ide sobie na pizde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:56 am
racqel Delein opcy dubbing by mnie chyba psychicznie wykonczyl.. xp Błagam...nawet nie wspominajcie o polskim dubbingu...potrafi cały film spieprzyć... powiem tylko jedno slowo. Shrek. i jeszcze jedno - boski. Opcy - wiem ze to czytasz ! ; )Nie no Shrek był według mnie bardzo dobrze zrobiony...chodzi mi o filmy fabularne...nie wyobrażam sobie na przykład Vadera nawijającego po polsku głosem jak przez jakąś tube...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:58 am
Delein Nie no Shrek był według mnie bardzo dobrze zrobiony...chodzi mi o filmy fabularne...nie wyobrażam sobie na przykład Vadera nawijającego po polsku głosem jak przez jakąś tube... na przykald bugus linda mowiacy: "Luke jestem twoim ojcem...." gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:59 am
opcy Delein Nie no Shrek był według mnie bardzo dobrze zrobiony...chodzi mi o filmy fabularne...nie wyobrażam sobie na przykład Vadera nawijającego po polsku głosem jak przez jakąś tube... na przykald bugus linda mowiacy: "Luke jestem twoim ojcem...." gonk XD nie, on by tak powiedział :"ja pier**** Luke do ch*** ciezkiego, jestem k**** twoim starym!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:59 am
opcy Delein Nie no Shrek był według mnie bardzo dobrze zrobiony...chodzi mi o filmy fabularne...nie wyobrażam sobie na przykład Vadera nawijającego po polsku głosem jak przez jakąś tube... na przykald bugus linda mowiacy: "Luke jestem twoim ojcem...." gonk lolz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:01 am
Delein opcy Delein Nie no Shrek był według mnie bardzo dobrze zrobiony...chodzi mi o filmy fabularne...nie wyobrażam sobie na przykład Vadera nawijającego po polsku głosem jak przez jakąś tube... na przykald bugus linda mowiacy: "Luke jestem twoim ojcem...." gonk XD nie, on by tak powiedział :"ja pier**** Luke do ch*** ciezkiego, jestem k**** twoim starym! albo na przykład Vader o Padme: bo to zła kobieta była....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:03 am
opcy Delein opcy Delein Nie no Shrek był według mnie bardzo dobrze zrobiony...chodzi mi o filmy fabularne...nie wyobrażam sobie na przykład Vadera nawijającego po polsku głosem jak przez jakąś tube... na przykald bugus linda mowiacy: "Luke jestem twoim ojcem...." gonk XD nie, on by tak powiedział :"ja pier**** Luke do ch*** ciezkiego, jestem k**** twoim starym! albo na przykład Vader o Padme: bo to zła kobieta była....... xd xd blaugh Okej, działa serwer ^^ Mykam pograć :] Niech Moc będzie z Wami! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:08 am
sad sima lowie rybki biedna i siama choruje biedna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:09 am
Delein Okej, działa serwer ^^ Mykam pograć :] Niech Moc będzie z Wami! *puff* *znika* i opuscila nas ostatnia kobieta............. crying //edit: pojawila sie nowa 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:10 am
To bedzie nas gralo conajmniej 3, a nie masz gg od Bee?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:11 am
[LINKIN] To bedzie nas gralo conajmniej 3, a nie masz gg od Bee?? sweatdrop mam a po co ci? Ozz sie z nim i tak dogada...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 7:11 am
Nightcatt sad sima lowie rybki biedna i siama choruje biedna xd Yo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|