|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:37 am
Ozzwald Linkin jak chcesz dzisiaj wieczorem grac w UT do daj mi swoj nr gg Oki! Jest pod sygnatura, ale dobra 8956553
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:38 am
racqel Delein racqel co do lightsaber'ow, to raczej watpie, mogliby miec troche problemow z copyrightem, ale cos innego? your friendly neighbourhood R2-D2 ? XD Własnego klona albo maskotkę Yody blaugh Sith Cloak, albo jakies cos z 3 Epizodu ? Kurde już chcę zobaczyć tą 3 część...w piątek dopiero do kina idę...a dzisiaj na jakiejś niemieckiej stacji oglądałam kreskówkę Star Wars...chyba z Cartoon Network wzięte...sympatyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:41 am
Delein racqel Delein racqel co do lightsaber'ow, to raczej watpie, mogliby miec troche problemow z copyrightem, ale cos innego? your friendly neighbourhood R2-D2 ? XD Własnego klona albo maskotkę Yody blaugh Sith Cloak, albo jakies cos z 3 Epizodu ? Kurde już chcę zobaczyć tą 3 część...w piątek dopiero do kina idę...a dzisiaj na jakiejś niemieckiej stacji oglądałam kreskówkę Star Wars...chyba z Cartoon Network wzięte...sympatyczne xd jak to " dopiero w piatek " - przeciez EIII wchodzi do kin dopiero w piatek... chyba ze myslisz o przedpremierach... Ja chyba jednak wybiore taktyke na przeczekanie tlumow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:41 am
racqel Zauwazyliscie, ze przedmioty z listow zazwyczaj sa tematycznie powiazane z jakimis filamami? I czy na tej podstawie mozemy spodziewac sie w nowych listach czegos powiazanego z Gwiezdnymi Wojnami? : ) bylo by Bosko!!!!!!!!!!!!! 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:42 am
racqel jak to " dopiero w piatek " - przeciez EIII wchodzi do kin dopiero w piatek... chyba ze myslisz o przedpremierach... Ja chyba jednak wybiore taktyke na przeczekanie tlumow... Niee...wchodzi w nocy z 18/19...tak mi się wyadje... Edit: na onecie pisze- Premiera: KINO - 19.5.2005
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:43 am
racqel Ja chyba jednak wybiore taktyke na przeczekanie tlumow... ja tez...... musze przetrzymac i pojde po 20....... i koniecznie na wersje z napisami..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:45 am
Delein racqel jak to " dopiero w piatek " - przeciez EIII wchodzi do kin dopiero w piatek... chyba ze myslisz o przedpremierach... Ja chyba jednak wybiore taktyke na przeczekanie tlumow... Niee...wchodzi w nocy z 18/19...tak mi się wyadje... One wchodya dokladnie 19
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:45 am
opcy racqel Ja chyba jednak wybiore taktyke na przeczekanie tlumow... ja tez...... musze przetrzymac i pojde po 20....... i koniecznie na wersje z napisami..... 3nodding jak to? na wersje z napisami !? czemu? jak? aaaa.... zapomnialo mi sie. I to jest ta roznica. ja wszystko 'musze' ogladac po angielsku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:47 am
racqel opcy racqel Ja chyba jednak wybiore taktyke na przeczekanie tlumow... ja tez...... musze przetrzymac i pojde po 20....... i koniecznie na wersje z napisami..... 3nodding jak to? na wersje z napisami !? czemu? jak? aaaa.... zapomnialo mi sie. I to jest ta roznica. ja wszystko 'musze' ogladac po angielsku... dubbing by mnie chyba psychicznie wykonczyl.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:49 am
opcy racqel opcy racqel Ja chyba jednak wybiore taktyke na przeczekanie tlumow... ja tez...... musze przetrzymac i pojde po 20....... i koniecznie na wersje z napisami..... 3nodding jak to? na wersje z napisami !? czemu? jak? aaaa.... zapomnialo mi sie. I to jest ta roznica. ja wszystko 'musze' ogladac po angielsku... dubbing by mnie chyba psychicznie wykonczyl.. xp nie. chyba tego nie zrobia, a zreszta nie pamietam, poprzednich epizodow w kinach... Byly dostepne z dubbingiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:49 am
opcy dubbing by mnie chyba psychicznie wykonczyl.. xp Błagam...nawet nie wspominajcie o polskim dubbingu...potrafi cały film spieprzyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:52 am
racqel nie. chyba tego nie zrobia, a zreszta nie pamietam, poprzednich epizodow w kinach... Byly dostepne z dubbingiem? niestety juz zrobili gonk poprzednie epizody lecialy w kinach w dwoch wersjach z dubbingiem i bez.... ja mialem szczescie ze bylem na tych z napisami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:53 am
Delein opcy dubbing by mnie chyba psychicznie wykonczyl.. xp Błagam...nawet nie wspominajcie o polskim dubbingu...potrafi cały film spieprzyć... powiem tylko jedno slowo. Shrek. i jeszcze jedno - boski. Opcy - wiem ze to czytasz ! ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:54 am
racqel Delein opcy dubbing by mnie chyba psychicznie wykonczyl.. xp Błagam...nawet nie wspominajcie o polskim dubbingu...potrafi cały film spieprzyć... powiem tylko jedno slowo. Shrek. i jeszcze jedno - boski. Opcy - wiem ze to czytasz ! ; ) no czytam i co z tego??? : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:55 am
opcy racqel Delein opcy dubbing by mnie chyba psychicznie wykonczyl.. xp Błagam...nawet nie wspominajcie o polskim dubbingu...potrafi cały film spieprzyć... powiem tylko jedno slowo. Shrek. i jeszcze jedno - boski. Opcy - wiem ze to czytasz ! ; ) no czytam i co z tego??? : P: )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|