|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:26 am
]Goth bless[ Ja- Yosei Delein Ja- Yosei Delein Czy wam też padło gadu? stressed ...mi p�ki co działa O, jest, włączyło się blaugh Ile ja się nerwów najem przez tego kompa == ...przynajmniej masz co jeść xd No nie mow, ze Ty glodujesz... ...nie no - własnie zjadłem pełny obiad z deserem - nie mam na co marudzić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:27 am
Ibris Dobry ^^ Ja mysle juz o obiadku, ale z tego co widze... to sie go dzisiaj nie doczekam. Chyba, ze sama sobie cos zrobie ==' nie chce mi sie... Oł, ja też głodna jestem...mam dzisiaj dwa obiadki...jeden to schabowy z ziemniaczkami i sałatą bądź mizerią, a drugi to knedelki z rabarbarem...*buuuuuurk* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:29 am
Delein Ibris Dobry ^^ Ja mysle juz o obiadku, ale z tego co widze... to sie go dzisiaj nie doczekam. Chyba, ze sama sobie cos zrobie ==' nie chce mi sie... Oł, ja też głodna jestem...mam dzisiaj dwa obiadki...jeden to schabowy z ziemniaczkami i sałatą bądź mizerią, a drugi to knedelki z rabarbarem...*buuuuuurk* blaugh To byla perfidia. Tez chce schabowego z kapusta zasmazana mojego ojca =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:30 am
Ibris Delein Ibris Dobry ^^ Ja mysle juz o obiadku, ale z tego co widze... to sie go dzisiaj nie doczekam. Chyba, ze sama sobie cos zrobie ==' nie chce mi sie... Oł, ja też głodna jestem...mam dzisiaj dwa obiadki...jeden to schabowy z ziemniaczkami i sałatą bądź mizerią, a drugi to knedelki z rabarbarem...*buuuuuurk* blaugh To byla perfidia. Tez chce schabowego z kapusta zasmazana mojego ojca ==' xd już, dosyć o jedzeniu bo zaraz się rzuce na surowe ziemniaki...a tu takie zapachy mam... sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:32 am
Surowymi ziemniakami mozna wywolac zatrucie, czy jakas chorobe... moze sie tego najem i w koncu rozchoruje? oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:33 am
Ibris Surowymi ziemniakami mozna wywolac zatrucie, czy jakas chorobe... moze sie tego najem i w koncu rozchoruje? oO' Aj przestań, po co chorować? Szczególnie teraz, jak tak ładnie jest...wiosennie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Surowymi ziemniakami mozna wywolac zatrucie, czy jakas chorobe... moze sie tego najem i w koncu rozchoruje? oO' .. to jest dobre na to zeby nie isc do szkoly ... tak samo jak woda z solo .. ale jednak nie probuje takich rzeczy ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:37 am
Ja- Yosei ...a wyobraźcie sobie trzy rodzaje ryżu położone na liściach sałaty, do tego 3 rodzaje przysznych sur�weczek, kotlecik nadziewany serem i pieczarkami. Do tego arcypyszny koktajl bananowy i lody bakaliowe z polewą toffi...i przypuśćmy do tego jakieś pyszne ciacho! biggrin ... whee *rzuca w niego poduszką* Chcesz, zebym ciebie zjadła? Głodna jestem człowieku,a ty mi tu o takich rarytasach mówisz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:38 am
Ibris Surowymi ziemniakami mozna wywolac zatrucie, czy jakas chorobe... moze sie tego najem i w koncu rozchoruje? oO' owszem bedziesz zygac... takie metody sie stosowalo zeby nie isc do szkoly.. jak bylem w podstawowce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:39 am
...tja Delein - to było perfidne z mojej strony whee ...ja muszę lecieć ...trzymajcie się ludzie ciepło i smacznego ...Sayonara biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:40 am
Hej Ozz, wreszcie wygladasz normalnie! Masz czas dzisiaj tak o 19tej na partje UT??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:40 am
Ja- Yosei ...tja Delein - to było perfidne z mojej strony whee ...ja muszę lecieć ...trzymajcie się ludzie ciepło i smacznego ...Sayonara biggrin ... *burczy jej w brzuchu* Trzymaj się! *macha łapami* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|