Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12461 12462 12463 12464 12465 12466 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:26 am

]Goth bless[
Ja- Yosei
Delein
Ja- Yosei
Delein
Czy wam też padło gadu? stressed

...mi p�ki co działa

O, jest, włączyło się blaugh
Ile ja się nerwów najem przez tego kompa ==

...przynajmniej masz co jeść xd

No nie mow, ze Ty glodujesz...

...nie no - własnie zjadłem pełny obiad z deserem - nie mam na co marudzić...
PostPosted: Sun May 15, 2005 5:27 am

Ibris
Dobry ^^

Ja mysle juz o obiadku, ale z tego co widze... to sie go dzisiaj nie doczekam. Chyba, ze sama sobie cos zrobie ==' nie chce mi sie...

Oł, ja też głodna jestem...mam dzisiaj dwa obiadki...jeden to schabowy z ziemniaczkami i sałatą bądź mizerią, a drugi to knedelki z rabarbarem...*buuuuuurk* blaugh

Delein

Gailenquen

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:29 am

Delein
Ibris
Dobry ^^

Ja mysle juz o obiadku, ale z tego co widze... to sie go dzisiaj nie doczekam. Chyba, ze sama sobie cos zrobie ==' nie chce mi sie...

Oł, ja też głodna jestem...mam dzisiaj dwa obiadki...jeden to schabowy z ziemniaczkami i sałatą bądź mizerią, a drugi to knedelki z rabarbarem...*buuuuuurk* blaugh
To byla perfidia. Tez chce schabowego z kapusta zasmazana mojego ojca =='
PostPosted: Sun May 15, 2005 5:30 am

Ibris
Delein
Ibris
Dobry ^^

To byla perfidia. Tez chce schabowego z kapusta zasmazana mojego ojca =='

xd już, dosyć o jedzeniu bo zaraz się rzuce na surowe ziemniaki...a tu takie zapachy mam... sweatdrop whee

Delein

Gailenquen

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:32 am

Surowymi ziemniakami mozna wywolac zatrucie, czy jakas chorobe... moze sie tego najem i w koncu rozchoruje? oO'
PostPosted: Sun May 15, 2005 5:33 am

Ibris
Surowymi ziemniakami mozna wywolac zatrucie, czy jakas chorobe... moze sie tego najem i w koncu rozchoruje? oO'

Aj przestań, po co chorować? Szczególnie teraz, jak tak ładnie jest...wiosennie 3nodding

Delein

crazy chaz

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:35 am

Czesc wszystkim!!!

Ibris

.. to jest dobre na to zeby nie isc do szkoly ... tak samo jak woda z solo .. ale jednak nie probuje takich rzeczy ... xd

Kiart

RUFUS.ABBYSINIAN

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun May 15, 2005 5:37 am

Ja- Yosei
...a wyobraźcie sobie trzy rodzaje ryżu położone na liściach sałaty, do tego 3 rodzaje przysznych sur�weczek, kotlecik nadziewany serem i pieczarkami. Do tego arcypyszny koktajl bananowy i lody bakaliowe z polewą toffi...i przypuśćmy do tego jakieś pyszne ciacho! biggrin
... whee

*rzuca w niego poduszką*
Chcesz, zebym ciebie zjadła? Głodna jestem człowieku,a ty mi tu o takich rarytasach mówisz... blaugh

Delein

Ozzwald

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:38 am

Ibris
owszem bedziesz zygac... takie metody sie stosowalo zeby nie isc do szkoly.. jak bylem w podstawowce...
PostPosted: Sun May 15, 2005 5:38 am

[ Message temporarily off-line ]

Kiart

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:39 am

...tja Delein - to było perfidne z mojej strony whee
...ja muszę lecieć
...trzymajcie się ludzie ciepło i smacznego
...Sayonara biggrin
...
PostPosted: Sun May 15, 2005 5:40 am

Hej Ozz, wreszcie wygladasz normalnie! Masz czas dzisiaj tak o 19tej na partje UT??

crazy chaz

Delein

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:40 am

Ja- Yosei
...tja Delein - to było perfidne z mojej strony whee
...ja muszę lecieć
...trzymajcie się ludzie ciepło i smacznego
...Sayonara biggrin
...

*burczy jej w brzuchu*
Trzymaj się! *macha łapami* ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12461 12462 12463 12464 12465 12466 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games