|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:13 am
*wiesza mu sie na szyi* ^.^ Hey Bee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:14 am
Hejka Bee, Goth...
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:18 am
Czy wam też padło gadu? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:18 am
Kiart A oto moja skromniutka syngaturka ... xd  ..Latwo przyszlo, szybko poszlo... blaugh ...troche za szybko się zmienia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:21 am
Ja- Yosei Delein Czy wam też padło gadu? stressed ...mi p�ki co działa O, jest, włączyło się blaugh Ile ja się nerwów najem przez tego kompa ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:22 am
Delein Ja- Yosei Delein Czy wam też padło gadu? stressed ...mi p�ki co działa O, jest, włączyło się blaugh Ile ja się nerwów najem przez tego kompa == ...przynajmniej masz co jeść xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:23 am
Ja- Yosei Delein Ja- Yosei Delein Czy wam też padło gadu? stressed ...mi p�ki co działa O, jest, włączyło się blaugh Ile ja się nerwów najem przez tego kompa == ...przynajmniej masz co jeść xd No nie mow, ze Ty glodujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:23 am
Ja- Yosei Delein Ja- Yosei Delein Czy wam też padło gadu? stressed ...mi p�ki co działa O, jest, włączyło się blaugh Ile ja się nerwów najem przez tego kompa == ...przynajmniej masz co jeść xd ... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:24 am
Shizuka18 Ja- Yosei Delein Czy wam też padło gadu? stressed ...mi pco działa mi tez dziala smile a przy okazji witam wszystkich i pozdrawiam smile ...Ave, ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:25 am
Ja- Yosei Delein Ja- Yosei Delein Czy wam też padło gadu? stressed ...mi p�ki co działa O, jest, włączyło się blaugh Ile ja się nerwów najem przez tego kompa == ...przynajmniej masz co jeść xd XD tia, z głodu nie zginę...zginę przez...nie...ja sama się wykończę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|