|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:26 am
tam po prawej jest masa linkoow do dollsmakeroow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:27 am
Ibris Tak w ogole to Dzien Dobry do wszystkich xd Czesc biggrin Bedziesz przed lipcem jeszcze w k-ce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:27 am
Welcome racqel , your Gaia Gold: 1784 dziwne... dam glowe, ze jeszcze godzine temu mialem ponad 4,5k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:29 am
Illune Ibris Tak w ogole to Dzien Dobry do wszystkich xd Czesc biggrin Bedziesz przed lipcem jeszcze w k-ce? Przed lipcem - chyba tak ^^ Moja mama jedzie na zlot swojej klasy maturalnej 4 czerwca wink Wiec sie zabiore razem z nia. A jesli ona wtedy nie pojedzie, to wpadam w polowie czerwca na 18-stke Cienia. Jakos na pewno przyjade xd Hey Rac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mi osobiscie najbardziej podobają się candy 4laugh zwykłe dollsy są takie pixelowate xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Tak w ogole to Dzien Dobry do wszystkich xd wink Witaj racqel 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:31 am
Kitty ShadowCat mi osobiscie najbardziej podobają się candy 4laugh zwykłe dollsy są takie pixelowate xp Rany boskie, ten blog rani moje oczy, dusze i godzi w moje poglady... Alez sie poswiecam dla dollsow... Maj gad xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:32 am
Kiart Ibris Tak w ogole to Dzien Dobry do wszystkich xd wink Witaj racqel 3nodding Heeheej Ibri, Kiart !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:32 am
racqel Welcome racqel , your Gaia Gold: 1784 dziwne... dam glowe, ze jeszcze godzine temu mialem ponad 4,5k... moze coś sobie kupiłęs i nie pamietasz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:33 am
Ibris Tak w ogole to Dzien Dobry do wszystkich xd heyka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:33 am
Mhmm...?? Dlaczego ceny niekotrych itemkow z listow nie wrocily do nonalnej postaci ... question sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:34 am
jak sie dodaje questa do siga???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:35 am
M-Teen racqel Welcome racqel , your Gaia Gold: 1784 dziwne... dam glowe, ze jeszcze godzine temu mialem ponad 4,5k... moze coś sobie kupiłęs i nie pamietasz? xd nu nu... pokasowali wszystkie trady z dni kiedy byl ten bląd.. znaczy ze wszystko na czym mogleś zarobic wcielo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:36 am
Nightcatt jak sie dodaje questa do siga??? Wklejasz link od questa do signature, tak jak zwykle linki ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:38 am
Nightcatt jak sie dodaje questa do siga??? iuuuuuu 4laugh cio to za bobo z sygnaturki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|