|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:57 am
M-Teen Kitty ShadowCat haaa... whee  ... teraz zgadooj zgadoola kto jest kto whee blaugh na bank ta trzecia (od lewej liczmy) to Lenka a ta blodnynka z końca ludzików to Lethi smile a nad reszta mi se myslec nie chce blaugh to z Leth to zgadłaś a z Leną nie.... Lena jest gdzie indziej 3nodding Kirat- neee... to nie klub opcego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:59 am
...dobra, to ja lece ...zresztą i tak sie nic nie dzieje ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat M-Teen Kitty ShadowCat haaa... whee  ... teraz zgadooj zgadoola kto jest kto whee blaugh na bank ta trzecia (od lewej liczmy) to Lenka a ta blodnynka z końca ludzików to Lethi smile a nad reszta mi se myslec nie chce blaugh to z Leth to zgadłaś a z Leną nie.... Lena jest gdzie indziej 3nodding Kirat- neee... to nie klub opcego whee no powiedz kto to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat M-Teen Kitty ShadowCat haaa... whee  ... teraz zgadooj zgadoola kto jest kto whee blaugh na bank ta trzecia (od lewej liczmy) to Lenka a ta blodnynka z końca ludzików to Lethi smile a nad reszta mi se myslec nie chce blaugh to z Leth to zgadłaś a z Leną nie.... Lena jest gdzie indziej 3nodding Kirat- neee... to nie klub opcego whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:01 am
Ja- Yosei ...dobra, to ja lece ...zresztą i tak sie nic nie dzieje ...sayonara ... pa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:02 am
Ja- Yosei ...dobra, to ja lece ...zresztą i tak sie nic nie dzieje ...sayonara ... Narka ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:03 am
narazie yosei teraz ja teraz ja kto jest kto  no dalej XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:04 am
Sayokun narazie yosei teraz ja teraz ja kto jest kto  no dalej XDD O_o .. buehehehheheheheehhehheh !!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:04 am
Sayokun narazie yosei teraz ja teraz ja kto jest kto  no dalej XDD xd xd xd xd xd xp to z antankami to na pewno nie ja bo nie mam BAŁNSJI ANTENEAS xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:05 am
Sayokun narazie yosei teraz ja teraz ja kto jest kto  no dalej XDD heee... strzelam 1. aki 2. ee...newem 3. jaa? 4.leth.... 5. ty xd neeewiem crying xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:05 am
Lethiel Sayokun narazie yosei teraz ja teraz ja kto jest kto  no dalej XDD O_o .. buehehehheheheheehhehheh !!!! xd xd xd kto zgadnie to jest dobry bo ja sam nie wiem sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:06 am
Kitty ShadowCat heee... strzelam 1. aki 2. ee...newem 3. jaa? 4.leth.... 5. ty xd neeewiem crying xd xd chyba bylas blisko... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|