|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:35 am
M-Teen *wchodzi człapiąc pingwinami* 3nodding witam, witam - jak nie simsy to na gildii z herbatką siędzę whee *łyczek herbatki* fiu-fiu jeszcze ciepła wink witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:37 am
Sayokun M-Teen *wchodzi człapiąc pingwinami* 3nodding witam, witam - jak nie simsy to na gildii z herbatką siędzę whee *łyczek herbatki* fiu-fiu jeszcze ciepła wink 'pingwiny witaja pingwiny XD' witaj 3nodding hehe xd 3nodding siemano *cmok w polik* dawno cie nie widziałam 3nodding heloł Lethi 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:38 am
Sayokun Kiart Aidanna aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding A jakiego rodzaju vron ... cos w stylu miecz, topor, luk, wlucznia, jakas rozdzka ... czy jarej jakas bron palna ...?? a moze sztuki wali i energa KI ... question wymieniamy wszystko XD mlot, korbacz, lewak, kopia, siec kastet... wibrator ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:40 am
Kiart Sayokun Kiart Aidanna aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding A jakiego rodzaju vron ... cos w stylu miecz, topor, luk, wlucznia, jakas rozdzka ... czy jarej jakas bron palna ...?? a moze sztuki wali i energa KI ... question wymieniamy wszystko XD mlot, korbacz, lewak, kopia, siec kastet... wibrator ... xp taaa patelnia, walek do ciasta XD moze byc jescze kosa rozne typy katany (zwykla, wakaizashi, kodashi...) moze jeszcze zanbatou
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:43 am
Sayokun Kiart Sayokun Kiart Aidanna aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding A jakiego rodzaju vron ... cos w stylu miecz, topor, luk, wlucznia, jakas rozdzka ... czy jarej jakas bron palna ...?? a moze sztuki wali i energa KI ... question wymieniamy wszystko XD mlot, korbacz, lewak, kopia, siec kastet... wibrator ... xp taaa patelnia, walek do ciasta XD moze byc jescze kosa rozne typy katany (zwykla, wakaizashi, kodashi...) moze jeszcze zanbatou itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:45 am
Kiart Sayokun taaa patelnia, walek do ciasta XD moze byc jescze kosa rozne typy katany (zwykla, wakaizashi, kodashi...) moze jeszcze zanbatou itd. 3nodding chyba ma z czego wybierac xd ale chyba jej juz nie ma sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:47 am
Sayokun Kiart Sayokun taaa patelnia, walek do ciasta XD moze byc jescze kosa rozne typy katany (zwykla, wakaizashi, kodashi...) moze jeszcze zanbatou itd. 3nodding chyba ma z czego wybierac xd ale chyba jej juz nie ma sweatdrop xd tez to zauwazylem ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:48 am
po prostu was olała blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:49 am
M-Teen po prostu was olała blaugh 'wzrusza ramionami' chciala ciekawa bron... mi to wisi czy z tego skozysta czy nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:51 am
haaa... whee  ... teraz zgadooj zgadoola kto jest kto whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:51 am
...Ave ...ja pewnie tylko na chwile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:52 am
Kitty ShadowCat haaa... whee  ... teraz zgadooj zgadoola kto jest kto whee blaugh klub opcego ...?? Hejka Yosei wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:53 am
Kitty ShadowCat haaa... whee  ... teraz zgadooj zgadoola kto jest kto whee blaugh na bank ta trzecia (od lewej liczmy) to Lenka a ta blodnynka z końca ludzików to Lethi smile a nad reszta mi se myslec nie chce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:53 am
Ja- Yosei ...Ave ...ja pewnie tylko na chwile... witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:55 am
Kitty ShadowCat haaa... whee  ... teraz zgadooj zgadoola kto jest kto whee blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|