|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:25 am
Sayokun O_o dziwne na gai bylem przed rollbackiem tylko 3 min a i tak dostalem 1,7k XD O.o Sayo !!!!!!!!!! wreszcie na gildi xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee stesknilam sie za toba O_o ... bo byl jakiś blad na gai przez 4 dni.. i jak ktoś sie w ciagu tych dni zalogowal.. to dostaje od 500 - 1700.. my jesteśmy weterani gai wiec dostaliśmy po 1700 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:26 am
Lethiel Aidanna Lethiel Aidanna hejka wam... mam do was pytanko... czy moglibyscie pomoc mi wymyslec jakas ciekawa bron?? witaj *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh ale.. broń w jakim sensie ?? do RPGa ?? :> .. jak tak to jaka profesja blaugh do RPG... jakas oryginalna bron... obojetnie jaka profesja oj.. ale broń sie dopasowooje do profesji wink .. najpierw musisz ja wybrac.. a potem dopiero broń 3nodding do kazdej profesji.. to mogu ci jedynie sztylet wymyslić xd .. bo on przysloogooje raczej kazdemu wink 3nodding aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:27 am
Aidanna przynosi poduszke i przykleja ja do sciany... whee *udesha glowa w poduszke* dzieki wink whee xd witaj Kiartooś wink *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:27 am
Lethiel Sayokun O_o dziwne na gai bylem przed rollbackiem tylko 3 min a i tak dostalem 1,7k XD O.o Sayo !!!!!!!!!! wreszcie na gildi xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee stesknilam sie za toba O_o ... bo byl jakiś blad na gai przez 4 dni.. i jak ktoś sie w ciagu tych dni zalogowal.. to dostaje od 500 - 1700.. my jesteśmy weterani gai wiec dostaliśmy po 1700 wink wiem wiem XD wreszce mam wolne zero szkoly i po formacie zero klopotow z kompem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:28 am
zmykam neutral i to jeszcze zdolowana wrrch neutral nie znosze tego uczucia crying no nic papasie..do wieczorka xd Papa *przytula wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:29 am
Aidanna aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding aaaaaa.... to mozecie dodać moja orginalna hand made by Leth xd broń .. tajniacki kijaszek smierci !! scream heart whee taki dloogasny kijaczek z ostrzem na jednym końcu i tempym metalowym na droogim wink fajniuchno sie tym wrogoow przebija whee nio i ewentualnie wioslo.. ktoorym na ostatniej sesji zalatwlam zombiaki .. nie pytaj jak bo sama nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:31 am
Sayokun Lethiel Sayokun O_o dziwne na gai bylem przed rollbackiem tylko 3 min a i tak dostalem 1,7k XD O.o Sayo !!!!!!!!!! wreszcie na gildi xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee stesknilam sie za toba O_o ... bo byl jakiś blad na gai przez 4 dni.. i jak ktoś sie w ciagu tych dni zalogowal.. to dostaje od 500 - 1700.. my jesteśmy weterani gai wiec dostaliśmy po 1700 wink wiem wiem XD wreszce mam wolne zero szkoly i po formacie zero klopotow z kompem XD farciarzu :> ... ja mam jeszcze geografie jutro.. i wooooolne!! whee heart a mooj kompooterek.. tego.. eme.. xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding A jakiego rodzaju vron ... cos w stylu miecz, topor, luk, wlucznia, jakas rozdzka ... czy jarej jakas bron palna ...?? a moze sztuki walki i energa KI ... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding ciekawa broń wink bicz/rapier/ halabarda/ buzdygan/ krzeslo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:32 am
Violleta zmykam neutral i to jeszcze zdolowana wrrch neutral nie znosze tego uczucia crying no nic papasie..do wieczorka xd Papa *przytula wszystkich* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:32 am
*wchodzi człapiąc pingwinami* 3nodding witam, witam - jak nie simsy to na gildii z herbatką siędzę whee *łyczek herbatki* fiu-fiu jeszcze ciepła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:33 am
Violleta zmykam neutral i to jeszcze zdolowana wrrch neutral nie znosze tego uczucia crying no nic papasie..do wieczorka xd Papa *przytula wszystkich* Papa ... Witaj eMka ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:34 am
Kiart Aidanna aj!!! ja potzrbuje jakas ciekawa bron... robimy encyklopedie do naszego systemu 3nodding A jakiego rodzaju vron ... cos w stylu miecz, topor, luk, wlucznia, jakas rozdzka ... czy jarej jakas bron palna ...?? a moze sztuki wali i energa KI ... question wymieniamy wszystko XD mlot, korbacz, lewak, kopia, siec kastet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:35 am
M-Teen *wchodzi człapiąc pingwinami* 3nodding witam, witam - jak nie simsy to na gildii z herbatką siędzę whee *łyczek herbatki* fiu-fiu jeszcze ciepła wink 'pingwiny witaja pingwiny XD' witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|