|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:51 am
Witam wszystkich...pogoda jest jakas nijaka, ale sloneczko probuje wyjrzec przez chmurki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Nightcatt ojej to sie nastoisz w Kosciólku wspolczuje wink e nie tylko....jeszcze spotkanie rodzinne wiesz...eeh czemuz jestem sama z kuzynostwa wiekowo no neutral powyjechali a pozostali mi jacys mlodzi neutral ale sproboje naklonic mamusie by mnie szybk do domku zawiozla blaugh smile walcz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta eh...Komunia Sw... neutral nie chce mi sie isccccc gonk uuuuuu.... wspoolczooje .. *przytuuuuuuuuuuul* ja sie dzisiaj od komuni matoorą wymigałam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:52 am
Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* Witaj SLicznaaaa ^^ Wiesz co? pisalam smski do okolo 3.40 xd cios tak ^^ hehe xd superrrrrrrrr ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Witam wszystkich...pogoda jest jakas nijaka, ale sloneczko probuje wyjrzec przez chmurki smile witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
listy 20-tego otwieramy??ciekawe co bedzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:53 am
Violleta Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* Witaj SLicznaaaa ^^ Wiesz co? pisalam smski do okolo 3.40 xd cios tak ^^ hehe xd superrrrrrrrr ^^O.o ... LOL xd hehehe ... *tuuuuuli tuli* whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:54 am
Lethiel Shizuka18 Witam wszystkich...pogoda jest jakas nijaka, ale sloneczko probuje wyjrzec przez chmurki smile witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee wink *przytul* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:54 am
Nightcatt listy 20-tego otwierzamy??ciekawe co bedzie 3nodding nu nu .. 25 - 26 3nodding chociash.. ostatnio jakos dziwnie wcześnie otwoshyli ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:57 am
Lethiel Violleta Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* Witaj SLicznaaaa ^^ Wiesz co? pisalam smski do okolo 3.40 xd cios tak ^^ hehe xd superrrrrrrrr ^^O.o ... LOL xd hehehe ... *tuuuuuli tuli* whee 4laugh xd ale najlepsze tematy byly od 2giej xd blaugh oooohohoh.. ok ide sie umyc i ubrac zaraz bede blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:02 am
Violleta Lethiel Violleta Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* Witaj SLicznaaaa ^^ Wiesz co? pisalam smski do okolo 3.40 xd cios tak ^^ hehe xd superrrrrrrrr ^^O.o ... LOL xd hehehe ... *tuuuuuli tuli* whee 4laugh xd ale najlepsze tematy byly od 2giej xd blaugh oooohohoh.. ok ide sie umyc i ubrac zaraz bede blaugh xd .. oki.. to ja ide zapolować na jakieś papu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:03 am
tio ja mykam ..... ..... papa wszystkim whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:09 am
Kitty ShadowCat tio ja mykam ..... ..... papa wszystkim whee 4laugh papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:12 am
Kitty ShadowCat tio ja mykam ..... ..... papa wszystkim whee 4laugh papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 2:14 am
hejka wam... mam do was pytanko... czy moglibyscie pomoc mi wymyslec jakas ciekawa bron??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|