|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:40 am
Heja^^ jak tam? ja na chwile..o 12stej ide na przyjecie neutral eehz...co u Panienki? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:41 am
4laugh witajcie whee jaka bshydka pogoda O.o. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:42 am
Violleta Heja^^ jak tam? ja na chwile..o 12stej ide na przyjecie neutral eehz...co u Panienki? ^^ deszcz stare jakie przyjecie? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:43 am
Kitty ShadowCat 4laugh witajcie whee jaka bshydka pogoda O.o. sad Witam Kitty ^^ a no brzydka az nie chce mi sie wychodzic..ale musze neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:44 am
Kitty ShadowCat 4laugh witajcie whee jaka bshydka pogoda O.o. sad no tak mieszkamy niedaleko siebie wink straszna pogoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:44 am
witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:45 am
Violleta Kitty ShadowCat 4laugh witajcie whee jaka bshydka pogoda O.o. sad Witam Kitty ^^ a no brzydka az nie chce mi sie wychodzic..ale musze neutral O.o. a ja za to siedzę w domciu... chętnie bym sobie po Szczecinie połaziła ale nie udało mi się psiapsiooły z domu wyciągnąć sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:45 am
Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* szczesciara wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:46 am
Nightcatt Violleta Heja^^ jak tam? ja na chwile..o 12stej ide na przyjecie neutral eehz...co u Panienki? ^^ deszcz stare jakie przyjecie? smile eh...Komunia Sw... neutral nie chce mi sie isccccc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:47 am
Nightcatt Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* szczesciara wink nio niby tak.. ale wyjść nie mogu sad .. musze sie uczyć geografi na matoore xp .. ktoora jest jutro gonk xd nio ale witaj ;p *przytuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:47 am
ojej to sie nastoisz w Kosciólku wspolczuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:48 am
Lethiel Nightcatt Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* szczesciara wink nio niby tak.. ale wyjść nie mogu sad .. musze sie uczyć geografi na matoore xp .. ktoora jest jutro gonk xd nio ale witaj ;p *przytuuuuuuuuuuuuul* whee pisemna czy ustna? pewnie nowa ja pisze starą bo jestem stara xd i pisemne za mna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:50 am
Nightcatt Lethiel Nightcatt Lethiel witajcie 4laugh whee sloneeeeczko sloneczko sloneczko !!! whee heart xd *podskakooje* szczesciara wink nio niby tak.. ale wyjść nie mogu sad .. musze sie uczyć geografi na matoore xp .. ktoora jest jutro gonk xd nio ale witaj ;p *przytuuuuuuuuuuuuul* whee pisemna czy ustna? pewnie nowa ja pisze starą bo jestem stara xd i pisemne za mna heh.. w nowej ustnej z geografi raczej nie ma O_o .. xd heh.. pisemna xp ... o 11.30 przyjacioolka przylazi.. bedziemy sie uczyc razem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:51 am
Nightcatt ojej to sie nastoisz w Kosciólku wspolczuje wink e nie tylko....jeszcze spotkanie rodzinne wiesz...eeh czemuz jestem sama z kuzynostwa wiekowo no neutral powyjechali a pozostali mi jacys mlodzi neutral ale sproboje naklonic mamusie by mnie szybk do domku zawiozla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|