|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:41 pm
Violleta Delein *puff* Avsko! Kurcze...trochę mnei energia roznosi po winku xd to fajnie ^^ Co tam u Ciebie? prosz picia winska blaugh moze weselej sie tu porobi..bo jakos tu ee..smutno i yy..nerwowo... a wogole Witam *podaje lapke* Ciebie chyba jeszcze nie znam blaugh Jaaak nie? A ja Ciebie tak XD *podaje łapkę również* Więć dzisiaj, siedziałam piłam winko, rysowałam, a teraz oglądam Mechaniczną Pomarańczę Kubrika ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:43 pm
Avsko Leth *^^* *uściiiiisk* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:43 pm
aaaaaaaaj sliczniotkoooooo ^^ *przytula mocno* mam cos dla Ciebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:44 pm
Delein Avsko Leth *^^* *uściiiiisk* xd *przytuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:46 pm
Violleta aaaaaaaaj sliczniotkoooooo ^^ *przytula mocno* mam cos dla Ciebie ^^ *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh whee dla mnie ?? O.o ... ładne włoski wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:51 pm
buuu... 00:10 znikam gonk xd napad rodzinki xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:55 pm
Delein Avsko Leth *^^* *uściiiiisk* xd Dziekuje ^^ Lethi ^^
Delein..no znam Cie z widzenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:56 pm
Violleta Delein Avsko Leth *^^* *uściiiiisk* xd Dziekuje ^^ Lethi ^^
Delein..no znam Cie z widzenia blaugh Anu ot o mi chodziło blaugh Masz na imię Magda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:58 pm
dziekooje Vi heart whee *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:59 pm
Delein Anu ot o mi chodziło blaugh Masz na imię Magda? taaaak... sweatdrop hmm...a Panienka ? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:02 pm
Violleta Delein Anu ot o mi chodziło blaugh Masz na imię Magda? taaaak... sweatdrop hmm...a Panienka ? ^^Jaka tam Panienka...Dziewoja co najwyżej xd Nu, bo ja też właśnie się Magda zwę XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:03 pm
Lethiel dziekooje Vi heart whee *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh ee Spoko mam nadzieje ze dotarlo i to nic wielkiego redface *przytul* slodkich snowek ^^ ja sobie teraz z kims pisze smski.. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:04 pm
Delein Violleta Delein Anu ot o mi chodziło blaugh Masz na imię Magda? taaaak... sweatdrop hmm...a Panienka ? ^^Jaka tam Panienka...Dziewoja co najwyżej xd Nu, bo ja też właśnie się Magda zwę XD blaugh ja Joanna wink ale na droogie mam Magdalena whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:05 pm
Lethiel Delein Violleta Delein Anu ot o mi chodziło blaugh Masz na imię Magda? taaaak... sweatdrop hmm...a Panienka ? ^^Jaka tam Panienka...Dziewoja co najwyżej xd Nu, bo ja też właśnie się Magda zwę XD blaugh ja Joanna wink ale na droogie mam Magdalena whee 3nodding Nie no laski, rządzimy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|