Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12442 12443 12444 12445 12446 12447 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Sat May 14, 2005 1:46 pm

DOŚC MAM!!! xp nie dośc, że gadam to siebie to jeszcze sie wkurzam scream

ide grać w simsy
xp

*wcyhodzi trzaska drzwiami*
PostPosted: Sat May 14, 2005 1:47 pm

eeh nerwy smuty.. neutral wszystko naraz.. gonk zle zle..
*mysli...i krzyczy: gdzie jestes V... gonk crying *

yehl_girl

Kagenoyami

PostPosted: Sat May 14, 2005 1:55 pm

Akiko Tamashii
M-Teen
Akiko Tamashii
M-Teen
Akiko Tamashii
kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!!

mnie zerało tylko 1k sweatdrop
*podaje jej melasse*
jak nie chcesz to nie pij, tylko nie wylewaj tego na mnie i nie odgryzaj mi żądnej części ciała xp
ee me... co? *rzuca tym o sciane* xp

sad
kiedys byłas inna, nie taka zła, buntownicza i nie dobra sad
ja chce dawną aki crying
xp ano widzisz...zycie jest do dupy, ne? xp

Heh... tez pamietam dawna Aki... chyba siegam pamiecia nieco dalej... Powiedz, stalo sie cos konkretnego, ze juz nie jestes TA Aki? ->User Image
PostPosted: Sat May 14, 2005 2:00 pm

]Goth bless[

Heh... tez pamietam dawna Aki... chyba siegam pamiecia nieco dalej... Powiedz, stalo sie cos konkretnego, ze juz nie jestes TA Aki? ->User Image

kuna o co wam chodzi gonk wszyscy jakies maja do mnie jakies pretensje, czy ja jestem jakas inna czy co? ja juz mam dosc ><

Akiko Tamashii

Kagenoyami

PostPosted: Sat May 14, 2005 2:05 pm

Akiko Tamashii

kuna o co wam chodzi gonk wszyscy jakies maja do mnie jakies pretensje, czy ja jestem jakas inna czy co? ja juz mam dosc ><

Spokojnie, bejbe... przeciez wiesz, ze nie chcialem Cie urazic :/
Nie musisz mi odpowiadac na to pytanie.. zreszta, widze, ze i tak nie masz zamiaru... boshh.. okres masz czy co? Zmienilas sie, wiesz? Wczesniej tego nie pokazywalas...
PostPosted: Sat May 14, 2005 2:09 pm

]Goth bless[
Akiko Tamashii

Nie musisz mi odpowiadac na to pytanie.. zreszta, widze, ze i tak nie masz zamiaru... boshh.. okres masz czy co? Zmienilas sie, wiesz? Wczesniej tego nie pokazywalas...
stare nie mam. baba jest w nie humorku tylko wtedy kiedy ma okres? stare
niby jak sie zmienilam i czego niepokazywalam?

Akiko Tamashii

Kagenoyami

PostPosted: Sat May 14, 2005 2:13 pm

Akiko Tamashii
]Goth bless[
Akiko Tamashii

Wlasnie ->TEGO<- Nie wybuchalas, nie dogadywalas, nie robilas tak czesto takich minek -> stare , bylas spokojniejsza, cieplejsza niz Lethi... po prostu...
PostPosted: Sat May 14, 2005 2:21 pm

]Goth bless[
Akiko Tamashii
]Goth bless[
Akiko Tamashii

Wlasnie ->TEGO<- Nie wybuchalas, nie dogadywalas, nie robilas tak czesto takich minek -> stare , bylas spokojniejsza, cieplejsza niz Lethi... po prostu...
heh, jakos nigdy nie bylam taka jak Le.
hmmm.... moze zaczelam dostrzegac i rozumiec rzeczy ktorych wczesniej nie umialam dostrzec? A zbuntowana to ja bylam zawsze, tylko moze TU sie tak nie zachowywalam. a teraz mi to wisi xp

Akiko Tamashii

Kagenoyami

PostPosted: Sat May 14, 2005 2:23 pm

Akiko Tamashii
hmmm.... moze zaczelam dostrzegac i rozumiec rzeczy ktorych wczesniej nie umialam dostrzec? A zbuntowana to ja bylam zawsze, tylko moze TU sie tak nie zachowywalam. a teraz mi to wisi xp

Alez oczywiscie - nie znam Cie i chodzi mi o zachowanie tylko TUTAJ. Ehhh... i badz grzeczna, bo dostaniesz klapsa w pupcie scream
PostPosted: Sat May 14, 2005 2:26 pm

juz jestem...skrocilam wloski i pofarbowalam sobie..eehz..dokuczaly mnie dlugie wloski...no coz..spoko odrosna blaugh

yehl_girl

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat May 14, 2005 2:26 pm

]Goth bless[
Akiko Tamashii

Alez oczywiscie - nie znam Cie i chodzi mi o zachowanie tylko TUTAJ. Ehhh... i badz grzeczna, bo dostaniesz klapsa w pupcie scream
a czy ja cos nie tak robie? to wy sie przyczepiliscie choc nic nie tak nie robilam
PostPosted: Sat May 14, 2005 2:35 pm

*puff*
Avsko!
Kurcze...trochę mnei energia roznosi po winku xd

Delein

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat May 14, 2005 2:38 pm

Delein
*puff*
Avsko!
hejka
PostPosted: Sat May 14, 2005 2:39 pm

Delein
*puff*
Avsko!

to fajnie ^^ Co tam u Ciebie? prosz picia winska blaugh moze weselej sie tu porobi..bo jakos tu ee..smutno i yy..nerwowo... a wogole Witam *podaje lapke* Ciebie chyba jeszcze nie znam blaugh

yehl_girl

Delein

PostPosted: Sat May 14, 2005 2:40 pm

Akiko Tamashii
Delein
*puff*
Avsko!
hejka

Hejak Aki, dawnom cię nie widziała *^^*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12442 12443 12444 12445 12446 12447 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games