|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:46 pm
DOŚC MAM!!! xp nie dośc, że gadam to siebie to jeszcze sie wkurzam scream
ide grać w simsy xp
*wcyhodzi trzaska drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:47 pm
eeh nerwy smuty.. neutral wszystko naraz.. gonk zle zle.. *mysli...i krzyczy: gdzie jestes V... gonk crying *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:55 pm
Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!! mnie zerało tylko 1k sweatdrop *podaje jej melasse* jak nie chcesz to nie pij, tylko nie wylewaj tego na mnie i nie odgryzaj mi żądnej części ciała xp ee me... co? *rzuca tym o sciane* xp sad kiedys byłas inna, nie taka zła, buntownicza i nie dobra sad ja chce dawną aki crying xp ano widzisz...zycie jest do dupy, ne? xp Heh... tez pamietam dawna Aki... chyba siegam pamiecia nieco dalej... Powiedz, stalo sie cos konkretnego, ze juz nie jestes TA Aki? ->
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:00 pm
]Goth bless[ Heh... tez pamietam dawna Aki... chyba siegam pamiecia nieco dalej... Powiedz, stalo sie cos konkretnego, ze juz nie jestes TA Aki? ->  kuna o co wam chodzi gonk wszyscy jakies maja do mnie jakies pretensje, czy ja jestem jakas inna czy co? ja juz mam dosc ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:05 pm
Akiko Tamashii kuna o co wam chodzi gonk wszyscy jakies maja do mnie jakies pretensje, czy ja jestem jakas inna czy co? ja juz mam dosc >< Spokojnie, bejbe... przeciez wiesz, ze nie chcialem Cie urazic :/ Nie musisz mi odpowiadac na to pytanie.. zreszta, widze, ze i tak nie masz zamiaru... boshh.. okres masz czy co? Zmienilas sie, wiesz? Wczesniej tego nie pokazywalas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:09 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii kuna o co wam chodzi gonk wszyscy jakies maja do mnie jakies pretensje, czy ja jestem jakas inna czy co? ja juz mam dosc >< Spokojnie, bejbe... przeciez wiesz, ze nie chcialem Cie urazic :/ Nie musisz mi odpowiadac na to pytanie.. zreszta, widze, ze i tak nie masz zamiaru... boshh.. okres masz czy co? Zmienilas sie, wiesz? Wczesniej tego nie pokazywalas... stare nie mam. baba jest w nie humorku tylko wtedy kiedy ma okres? stare niby jak sie zmienilam i czego niepokazywalam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:13 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii kuna o co wam chodzi gonk wszyscy jakies maja do mnie jakies pretensje, czy ja jestem jakas inna czy co? ja juz mam dosc >< Spokojnie, bejbe... przeciez wiesz, ze nie chcialem Cie urazic :/ Nie musisz mi odpowiadac na to pytanie.. zreszta, widze, ze i tak nie masz zamiaru... boshh.. okres masz czy co? Zmienilas sie, wiesz? Wczesniej tego nie pokazywalas... stare nie mam. baba jest w nie humorku tylko wtedy kiedy ma okres? stare niby jak sie zmienilam i czego niepokazywalam? Wlasnie ->TEGO<- Nie wybuchalas, nie dogadywalas, nie robilas tak czesto takich minek -> stare , bylas spokojniejsza, cieplejsza niz Lethi... po prostu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:21 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii kuna o co wam chodzi gonk wszyscy jakies maja do mnie jakies pretensje, czy ja jestem jakas inna czy co? ja juz mam dosc >< Spokojnie, bejbe... przeciez wiesz, ze nie chcialem Cie urazic :/ Nie musisz mi odpowiadac na to pytanie.. zreszta, widze, ze i tak nie masz zamiaru... boshh.. okres masz czy co? Zmienilas sie, wiesz? Wczesniej tego nie pokazywalas... stare nie mam. baba jest w nie humorku tylko wtedy kiedy ma okres? stare niby jak sie zmienilam i czego niepokazywalam? Wlasnie ->TEGO<- Nie wybuchalas, nie dogadywalas, nie robilas tak czesto takich minek -> stare , bylas spokojniejsza, cieplejsza niz Lethi... po prostu... heh, jakos nigdy nie bylam taka jak Le. hmmm.... moze zaczelam dostrzegac i rozumiec rzeczy ktorych wczesniej nie umialam dostrzec? A zbuntowana to ja bylam zawsze, tylko moze TU sie tak nie zachowywalam. a teraz mi to wisi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:23 pm
Akiko Tamashii heh, jakos nigdy nie bylam taka jak Le. hmmm.... moze zaczelam dostrzegac i rozumiec rzeczy ktorych wczesniej nie umialam dostrzec? A zbuntowana to ja bylam zawsze, tylko moze TU sie tak nie zachowywalam. a teraz mi to wisi xp Alez oczywiscie - nie znam Cie i chodzi mi o zachowanie tylko TUTAJ. Ehhh... i badz grzeczna, bo dostaniesz klapsa w pupcie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:26 pm
juz jestem...skrocilam wloski i pofarbowalam sobie..eehz..dokuczaly mnie dlugie wloski...no coz..spoko odrosna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:26 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii heh, jakos nigdy nie bylam taka jak Le. hmmm.... moze zaczelam dostrzegac i rozumiec rzeczy ktorych wczesniej nie umialam dostrzec? A zbuntowana to ja bylam zawsze, tylko moze TU sie tak nie zachowywalam. a teraz mi to wisi xp Alez oczywiscie - nie znam Cie i chodzi mi o zachowanie tylko TUTAJ. Ehhh... i badz grzeczna, bo dostaniesz klapsa w pupcie scream a czy ja cos nie tak robie? to wy sie przyczepiliscie choc nic nie tak nie robilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:35 pm
*puff* Avsko! Kurcze...trochę mnei energia roznosi po winku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:38 pm
Delein *puff* Avsko! Kurcze...trochę mnei energia roznosi po winku xd hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:39 pm
Delein *puff* Avsko! Kurcze...trochę mnei energia roznosi po winku xd to fajnie ^^ Co tam u Ciebie? prosz picia winska blaugh moze weselej sie tu porobi..bo jakos tu ee..smutno i yy..nerwowo... a wogole Witam *podaje lapke* Ciebie chyba jeszcze nie znam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:40 pm
Akiko Tamashii Delein *puff* Avsko! Kurcze...trochę mnei energia roznosi po winku xd hejka Hejak Aki, dawnom cię nie widziała *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|