|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:30 pm
]Goth bless[ Violleta yhh..to ja chyba tu nie pasuje sweatdrop Now playing: Neil Young - Old man ...piekna ballada..zreszta jak wszystkie jego piosenki... A czy zalezy Ci, zeby jakos "pasowac" ? xp nie ale ja nie chce sie odrozniac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:31 pm
Dobra ja juz spadam! Pa do jutra!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:31 pm
Akiko Tamashii kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!! Czesc Aki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:32 pm
Akiko Tamashii kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!! mnie zerało tylko 1k sweatdrop *podaje jej melasse* jak nie chcesz to nie pij, tylko nie wylewaj tego na mnie i nie odgryzaj mi żądnej części ciała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:33 pm
[LINKIN] Dobra ja juz spadam! Pa do jutra!!! papasie *kiwa i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:34 pm
M-Teen Akiko Tamashii kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!! mnie zerało tylko 1k sweatdrop *podaje jej melasse* jak nie chcesz to nie pij, tylko nie wylewaj tego na mnie i nie odgryzaj mi żądnej części ciała xp na uspokojenie - melisę... melasa, to takie coś co się dodaje do ciast... chyba syrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:34 pm
M-Teen Akiko Tamashii kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!! mnie zerało tylko 1k sweatdrop *podaje jej melasse* jak nie chcesz to nie pij, tylko nie wylewaj tego na mnie i nie odgryzaj mi żądnej części ciała xp ee me... co? *rzuca tym o sciane* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:37 pm
Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!! mnie zerało tylko 1k sweatdrop *podaje jej melasse* jak nie chcesz to nie pij, tylko nie wylewaj tego na mnie i nie odgryzaj mi żądnej części ciała xp ee me... co? *rzuca tym o sciane* xp sad kiedys byłas inna, nie taka zła, buntownicza i nie dobra sad ja chce dawną aki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:39 pm
Dobra, ja ide ogldnac jakis film ;]
Bo mnie szlag trafi zaraz smile
Nerka folks ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:40 pm
*otwiera szeroko usta* eek eek eek
You need a Vending license to sell items in the Marketplace, please click here to purchase a Vending license
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! gonk SKASOWALI MI VL!!!!!!!!! CO ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:41 pm
M-Teen Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!! mnie zerało tylko 1k sweatdrop *podaje jej melasse* jak nie chcesz to nie pij, tylko nie wylewaj tego na mnie i nie odgryzaj mi żądnej części ciała xp ee me... co? *rzuca tym o sciane* xp sad kiedys byłas inna, nie taka zła, buntownicza i nie dobra sad ja chce dawną aki crying xp ano widzisz...zycie jest do dupy, ne? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:42 pm
novelin Dobra, ja ide ogldnac jakis film ;] Bo mnie szlag trafi zaraz smile Nerka folks ^^ pa ziom *zła bierze pierwszy komiks z Garfieldem ze swojego kosza i zaczyna go jeść* gonk scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:44 pm
W DODATKU JAK CHCE NA NOWO KUPIĆ VL TO SIE NIE DA BO TEGO PIERUŃSTWA JUŻ NIE MAM W BANKU! xp xp evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|