|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:11 pm
Jaswinder opcy badzcie pozdrowione o przybyłe samice......... poczułam się jak krowa rozpłodowa... Widzisz opcy! Ty kazdego umiesz zadowolic!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:12 pm
[LINKIN] M-Teen opcy badzcie pozdrowione o przybyłe samice......... O.o *klepie go lekko w polik* *ćiagnie za niego i drugi też* *baiw się jego twazrą* blaugh ale machy walisz blaugh blaugh masz bardzo plastyczną twazryczke blaugh yyyyyyyy..........Marta, czyzby gra wstepna?? blaugh stare confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:14 pm
M-Teen [LINKIN] M-Teen opcy badzcie pozdrowione o przybyłe samice......... O.o *klepie go lekko w polik* *ćiagnie za niego i drugi też* *baiw się jego twazrą* blaugh ale machy walisz blaugh blaugh masz bardzo plastyczną twazryczke blaugh yyyyyyyy..........Marta, czyzby gra wstepna?? blaugh stare confused I skad ja wiedzialem, ze pojawi sie tu akurat ta mina?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:14 pm
Now playing: Green Day - Holiday
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:17 pm
M-Teen Now playing: Green Day - Holiday To tez fajne, ale mnie nie przebijesz! Now playing: Linkin Park - KrawIng biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:17 pm
M-Teen Now playing: Green Day - Holiday Zajefajna piosenka ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:18 pm
[LINKIN] M-Teen Now playing: Green Day - Holiday To tez fajne, ale mnie nie przebijesz! Now playing: Linkin Park - KrawIng biggrin stare *patrzy sie na niego neutral * *ignoruje* zgłodniałam gonk *idzie do lodówki* 3nodding Now playing: Guano Apes - Open your eyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:20 pm
M-Teen [LINKIN] M-Teen Now playing: Green Day - Holiday To tez fajne, ale mnie nie przebijesz! Now playing: Linkin Park - KrawIng biggrin stare *patrzy sie na niego neutral * *ignoruje* zgłodniałam gonk *idzie do lodówki* 3nodding Now playing: Guano Apes - Open your eyes heart Now playing: Jaswinder - "Chce mi się spać!!!!!!!!!!!" Now playing: nothing
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:21 pm
Guano Apes... jak dawno tego nie słuchałam smile
Swietny zespol... aż sobie wlacze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:26 pm
yhh..to ja chyba tu nie pasuje sweatdrop Now playing: Neil Young - Old man ...piekna ballada..zreszta jak wszystkie jego piosenki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:28 pm
Violleta yhh..to ja chyba tu nie pasuje sweatdrop Now playing: Neil Young - Old man ...piekna ballada..zreszta jak wszystkie jego piosenki... -- a teraz S.O.D. - "Electro Elves" hmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:29 pm
Violleta yhh..to ja chyba tu nie pasuje sweatdrop Now playing: Neil Young - Old man ...piekna ballada..zreszta jak wszystkie jego piosenki... A czy zalezy Ci, zeby jakos "pasowac" ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kuuuuuuna! mialam ponad 18k a teraz jakos 15k!!! scream co za ^%^$^$ Gaia!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Guano Apes... jak dawno tego nie słuchałam smile Swietny zespol... aż sobie wlacze smile blaugh whee Now playing: Guano Apes - Loards of the boards AND NOW I'M FLYING LIKE AND ANGEL THREW THE SKY!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|